(Y)chile je napisao/la:Mislim da u prvobitnom postu nije bitna nacija vec da zadnjih 5-6 god dovodimo raznorazne ublehe i polovniake iz Srbije.
Mozda i grijesim tu njegovu poentu ali da ih kamaramo i pecamo k'o slijepci to je defakto, a da pri tome i nedamo priliku djeci iz naseg pogona na konto tih polovnjaka.
E sad da li nasa ta djeca nisu za ozbiljnog fudbala, onda se postavlja pitanje koji ***** ih ucis 10-tak godina po omladinsim pogonima.
Ps. Da dodam fali nama igraca ali ovdje na dorumu se voli sto bi politicari rekli izvuc iz konteksta i onda srati o tome do krajnjih granica.
Sent from my Plavo Sokocalo
Nece! Informacija iz prve ruke. Potpisat ce predugovor s jednim Belgijskim klubom sad na zimu. Nazalostz1921 je napisao/la:Sta je sa Miroslavom, hocel produzit ugovor sa nama? Davno ste najavili da ocekujemo produzenje ugovora...
Steta, pitam se sta su nasi cekali ovoliko da produzi ugovor, trebali su vec na ljeto reagovati.Leon_Professional je napisao/la:Nece! Informacija iz prve ruke. Potpisat ce predugovor s jednim Belgijskim klubom sad na zimu. Nazalostz1921 je napisao/la:Sta je sa Miroslavom, hocel produzit ugovor sa nama? Davno ste najavili da ocekujemo produzenje ugovora...
hajde vi mlađi u duši, na vas se čekastorm_raider je napisao/la:Obogatite nas forum svojom privatnom kolekcijom o Zelji:
viewtopic.php?f=70&t=400&p=128700#p128700" target="_blank
fudbaleri su zaposlenici kluba,rade za platu i bez emocija,barem ne ovi što su došli sa strane među kojima je i miro,on je svaki svoj fening profesionalno i poštenu odradio i zaradio....tražimo neku profesionalnost i busamo se u prsa kako klub izlazi iz okvira mahale a hoćemo da igrači produže iz zahvalnosti,gdje je tu logika?Brkoo je napisao/la:Malo mi to izgleda nezahvalno, a ja sam cuo da Miro nije takav. Zeljo ga je vratio u zivot, i sad da ide za dzaba a da klub ne zaradi ni fening mi nikako ne ide u glavu. Zar nije bolje da potpise ugovor, izborimo evropu i onda da ide jer ce tad biti puno boljih ponuda nego sad..
Zulte Waregem.Leon_Professional je napisao/la:Nece! Informacija iz prve ruke. Potpisat ce predugovor s jednim Belgijskim klubom sad na zimu. Nazalostz1921 je napisao/la:Sta je sa Miroslavom, hocel produzit ugovor sa nama? Davno ste najavili da ocekujemo produzenje ugovora...
Plava Porodica je napisao/la:Eh @leone bolje da si mi ku.rac odsjeko nego ovo saopstio.
pa oni su se klubu odužili dobrim igrama golovima i asistencijama,ne vidim u čemu je problem?bolje neka odu ako im se ne igra ovdje ili ako ih ne možemo platiti,pa da nam ostanu u lijepom sjećanju, nego da produže pa da se vuku po terenu i čuvaju noge i da im na kraju svi je.bu od do.cikazubo je napisao/la:E yebiga, nek jos Ivan ode popusicemo ga rezultatski , a opet moras nekog prodat, vala ako ne potpise Miro nije korektan, vratio ga Željo iz mrtvih i njega i Ivana.
Moramo i od neceg zivit brate, kako je Ivan produzio, time izrazi zahvalnost klubu, to sam vise od Mire ocekivo, ali hajde.. Ako vec ne zeli produziti nek onda igra do zadnjeg dana ugovora, s tribinama necemo nista postici, toga smo se vec nagledali.psihopata je napisao/la:pa oni su se klubu odužili dobrim igrama golovima i asistencijama,ne vidim u čemu je problem?bolje neka odu ako im se ne igra ovdje ili ako ih ne možemo platiti,pa da nam ostanu u lijepom sjećanju, nego da produže pa da se vuku po terenu i čuvaju noge i da im na kraju svi je.bu od do.cikazubo je napisao/la:E yebiga, nek jos Ivan ode popusicemo ga rezultatski , a opet moras nekog prodat, vala ako ne potpise Miro nije korektan, vratio ga Željo iz mrtvih i njega i Ivana.
do juče su neki jedva čekali ivanu da vide leđa a sad bi ga isti najviše oplakivali.....naša posla....