Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

storm_raider
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon nov 21, 2016 9:50 pm

Vise necu da vidim pricu o Bosnjacima, Srbima, Hrvatima i ostalima. Necemo cirkus praviti. Zezancija ili ne, postaje degutantno.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

z1921

pon nov 21, 2016 9:54 pm

Sta je sa Miroslavom, hocel produzit ugovor sa nama? Davno ste najavili da ocekujemo produzenje ugovora...

DZM13
Kontakt:

pon nov 21, 2016 9:54 pm

chile je napisao/la:Mislim da u prvobitnom postu nije bitna nacija vec da zadnjih 5-6 god dovodimo raznorazne ublehe i polovniake iz Srbije.
Mozda i grijesim tu njegovu poentu ali da ih kamaramo i pecamo k'o slijepci to je defakto, a da pri tome i nedamo priliku djeci iz naseg pogona na konto tih polovnjaka.
E sad da li nasa ta djeca nisu za ozbiljnog fudbala, onda se postavlja pitanje koji ***** ih ucis 10-tak godina po omladinsim pogonima.

Ps. Da dodam fali nama igraca ali ovdje na dorumu se voli sto bi politicari rekli izvuc iz konteksta i onda srati o tome do krajnjih granica.

Sent from my Plavo Sokocalo
(Y)
Polovnjacima stop iz jelena, hnl-a, holandskih trecih liga, spanskih petih liga
Nihad Đedović = izdajnik, SLAVKO PETROVIC == UBLEHAS
MT33 - Prvi Bosnjak u NBA
"...ko ne slusa pjesmu, slusat ce oluju..."
https://www.youtube.com/watch?v=asm17vZaAOg - ...lijepa Azro, lijepa Azro, svud po svijetu trazim te...

Leon_Professional
Kontakt:

pon nov 21, 2016 9:56 pm

z1921 je napisao/la:Sta je sa Miroslavom, hocel produzit ugovor sa nama? Davno ste najavili da ocekujemo produzenje ugovora...
Nece! Informacija iz prve ruke. Potpisat ce predugovor s jednim Belgijskim klubom sad na zimu. Nazalost

z1921

pon nov 21, 2016 9:59 pm

Leon_Professional je napisao/la:
z1921 je napisao/la:Sta je sa Miroslavom, hocel produzit ugovor sa nama? Davno ste najavili da ocekujemo produzenje ugovora...
Nece! Informacija iz prve ruke. Potpisat ce predugovor s jednim Belgijskim klubom sad na zimu. Nazalost
Steta, pitam se sta su nasi cekali ovoliko da produzi ugovor, trebali su vec na ljeto reagovati.

Pinkii
Kontakt:

pon nov 21, 2016 10:01 pm

Vala ako je to istina nek ide odmah. Lakse ce mi biti nego da znam da vise nije " nas " i da treba ici.
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

Brkoo
Kontakt:

pon nov 21, 2016 10:06 pm

Malo mi to izgleda nezahvalno, a ja sam cuo da Miro nije takav. Zeljo ga je vratio u zivot, i sad da ide za dzaba a da klub ne zaradi ni fening mi nikako ne ide u glavu. Zar nije bolje da potpise ugovor, izborimo evropu i onda da ide jer ce tad biti puno boljih ponuda nego sad..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

storm_raider
Kontakt:

pon nov 21, 2016 10:13 pm

Obogatite nas forum svojom privatnom kolekcijom o Zelji:

viewtopic.php?f=70&t=400&p=128700#p128700" target="_blank

Eisenbahner1921
Kontakt:

pon nov 21, 2016 10:14 pm

storm_raider je napisao/la:Obogatite nas forum svojom privatnom kolekcijom o Zelji:

viewtopic.php?f=70&t=400&p=128700#p128700" target="_blank
hajde vi mlađi u duši, na vas se čeka :D
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

psihopata
Kontakt:

pon nov 21, 2016 10:16 pm

Brkoo je napisao/la:Malo mi to izgleda nezahvalno, a ja sam cuo da Miro nije takav. Zeljo ga je vratio u zivot, i sad da ide za dzaba a da klub ne zaradi ni fening mi nikako ne ide u glavu. Zar nije bolje da potpise ugovor, izborimo evropu i onda da ide jer ce tad biti puno boljih ponuda nego sad..
fudbaleri su zaposlenici kluba,rade za platu i bez emocija,barem ne ovi što su došli sa strane među kojima je i miro,on je svaki svoj fening profesionalno i poštenu odradio i zaradio....tražimo neku profesionalnost i busamo se u prsa kako klub izlazi iz okvira mahale a hoćemo da igrači produže iz zahvalnosti,gdje je tu logika?
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

Plava Porodica
Kontakt:

pon nov 21, 2016 10:17 pm

Eh @leone bolje da si mi ku.rac odsjeko nego ovo saopstio.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Jaozinho22

pon nov 21, 2016 10:22 pm

Leon_Professional je napisao/la:
Zulte Waregem. :)
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

z1921

pon nov 21, 2016 10:22 pm

Plava Porodica je napisao/la:Eh @leone bolje da si mi ku.rac odsjeko nego ovo saopstio.
:placeodsmijeha: :placeodsmijeha:

cikazubo
Kontakt:

pon nov 21, 2016 10:24 pm

E yebiga, nek jos Ivan ode popusicemo ga rezultatski , a opet moras nekog prodat, vala ako ne potpise Miro nije korektan, vratio ga Željo iz mrtvih i njega i Ivana.

z1921

pon nov 21, 2016 10:26 pm

Storme izjasni se, neki forumasi izgleda srcani dobit :D

Pinkii
Kontakt:

pon nov 21, 2016 10:26 pm

Vracaj Djelmica!
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

Hurmasica
Kontakt:

pon nov 21, 2016 10:29 pm

Ja samo znam (iz pouzdanih izvora) da mi igramo u subotu protiv Zrinjskog, a što se tiče tih transfera o tome veze nemam. Možda poslije Čelika budem znao :D
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

psihopata
Kontakt:

pon nov 21, 2016 10:32 pm

cikazubo je napisao/la:E yebiga, nek jos Ivan ode popusicemo ga rezultatski , a opet moras nekog prodat, vala ako ne potpise Miro nije korektan, vratio ga Željo iz mrtvih i njega i Ivana.
pa oni su se klubu odužili dobrim igrama golovima i asistencijama,ne vidim u čemu je problem?bolje neka odu ako im se ne igra ovdje ili ako ih ne možemo platiti,pa da nam ostanu u lijepom sjećanju, nego da produže pa da se vuku po terenu i čuvaju noge i da im na kraju svi je.bu od do.

do juče su neki jedva čekali ivanu da vide leđa a sad bi ga isti najviše oplakivali.....naša posla....
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

cikazubo
Kontakt:

pon nov 21, 2016 10:35 pm

psihopata je napisao/la:
cikazubo je napisao/la:E yebiga, nek jos Ivan ode popusicemo ga rezultatski , a opet moras nekog prodat, vala ako ne potpise Miro nije korektan, vratio ga Željo iz mrtvih i njega i Ivana.
pa oni su se klubu odužili dobrim igrama golovima i asistencijama,ne vidim u čemu je problem?bolje neka odu ako im se ne igra ovdje ili ako ih ne možemo platiti,pa da nam ostanu u lijepom sjećanju, nego da produže pa da se vuku po terenu i čuvaju noge i da im na kraju svi je.bu od do.

do juče su neki jedva čekali ivanu da vide leđa a sad bi ga isti najviše oplakivali.....naša posla....
Moramo i od neceg zivit brate, kako je Ivan produzio, time izrazi zahvalnost klubu, to sam vise od Mire ocekivo, ali hajde.. Ako vec ne zeli produziti nek onda igra do zadnjeg dana ugovora, s tribinama necemo nista postici, toga smo se vec nagledali.

storm_raider
Kontakt:

pon nov 21, 2016 10:35 pm

Pregovori su u toku jos uvijek i to je jedina istina. A on je nacelno obecao potpis.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.

Prijava