Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

pile87
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon nov 21, 2016 12:08 pm

Bice to u redu. Barem po klub.
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

Ajzea
Kontakt:

pon nov 21, 2016 12:09 pm

Cekaj, jos nisam shvatio koji je cilj tuzbe? Da se ukine suspenzija? Opet, je li ovo skrivena kamera?

teteac8684
Kontakt:

pon nov 21, 2016 12:12 pm

Eeeee moj Sanele, naherio se ko toranj u Pisi, da si iole pošten sam bi rekao nije ovo više za mene, a ne ovako...moj Sanele....

damirfile
Kontakt:

pon nov 21, 2016 12:13 pm

1921.ba je napisao/la:gdje ima dima ima i vatre, istina je uvijek negdje na pola
:rofl1: :rofl1: :rofl1: sta bi od onakvog forumasa.

Okolele
Kontakt:

pon nov 21, 2016 12:16 pm

Eno onaj Mešin pomocnik kaze navija za Želju..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

MATORI
Kontakt:

pon nov 21, 2016 12:17 pm

vrbanjusa je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:Da vidim jesam li dobro shvatio.. Sindikat i Sanel Jahic su nezadovoljni i spremaju tuzbu protiv kluba jer doticni fudbaler nije prisustvovao treningu odnosno sastanku igraca? Je li ovo skrivena kamera?

Velahavle pisa po sirotinji. :D
Bravo, majstore !
Nisi dobro shvatio. Jahić je legenda kluba i on može da radi šta hoće. Klub mu ne plaća platu, doprinose. Igra iz ljubavi i neće njega niko zajebavati. Također, trener je amater pa ne vidi da Jahić igra u životnoj formi i kao takvog ga ostavlja na klupi što Jahić nije mogao trpiti. Nije on ničiji rob!
Znate šta ljudi, mislim da treba prekinuti sa dovodjenjem igrača pod stare dane da kod nas "završavaju" karijeru.
Zašto?
Zato što se čim ih ostaviš na klupi počnu se ovako ponašati kao i Jaha tj kako Vrbanjuša napisa smatraju da igraju u životnoj formi, ali u ku.cu.
Ili zalaganje na treningu O (nula) bodova, što u stvari nije tačno - nego je tačno da je trener kloc ne vidi dobro.
Istina je u stvari da Balkanci u npr 35-oj godini obole od "boliku.ca" i samo treba neko da ih krivo pogleda - i eto ti sindikata.
Ma je.bat ih više.
Jarane idi u Vitez i dovršavaj karijeru, jer mi sa ovim "dovršivačima" NIKAD nećemo dohvatiti onu grupnu fazu EL
o kojoj svi sanjaju.
To što si nekad jarane igrao u životnoj formi - naplatio si i pomoglo ti je da se DOBRO prodaš -
i šta i tebi i nama više treba to vraćanje kod nas i "zamijeranje".
I Bogi da se nije vraćao ostali bi smo svi sanjim u izvanrednim odnosima, sutra Bekrija, prekosutra Zajko....
Nastavi niz...
Ma j.bo tu politiku

Velahalve
Kontakt:

pon nov 21, 2016 12:19 pm

Rodom s mejtaša je napisao/la:
Velahalve je napisao/la:danas ili sutra pratite zvaničnu fb stranicu kluba, gdje će biti objavljeno da sam rezervisao 4 mjesta na istočnoj tribini, i po tome sam bar ja mislim 1 na ovom forumu. budite pozdravljeni :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Nisi prvi po broju stolica, Miske je uplatio 10 komada :D
Jbg ne mogu ko Miske, ipak je on predsjednik :zeljeznicar1:

MATORI
Kontakt:

pon nov 21, 2016 12:19 pm

MATORI je napisao/la:
vrbanjusa je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:Da vidim jesam li dobro shvatio.. Sindikat i Sanel Jahic su nezadovoljni i spremaju tuzbu protiv kluba jer doticni fudbaler nije prisustvovao treningu odnosno sastanku igraca? Je li ovo skrivena kamera?

Bravo, majstore !
Nisi dobro shvatio. Jahić je legenda kluba i on može da radi šta hoće. Klub mu ne plaća platu, doprinose. Igra iz ljubavi i neće njega niko zajebavati. Također, trener je amater pa ne vidi da Jahić igra u životnoj formi i kao takvog ga ostavlja na klupi što Jahić nije mogao trpiti. Nije on ničiji rob!
Znate šta ljudi, mislim da treba prekinuti sa dovodjenjem igrača pod stare dane da kod nas "završavaju" karijeru.
Zašto?
Zato što se čim ih ostaviš na klupi počnu se ovako ponašati kao i Jaha tj kako Vrbanjuša napisa smatraju da igraju u životnoj formi, ali u ku.cu.
Ili zalaganje na treningu O (nula) bodova, što u stvari nije tačno - nego je tačno da je trener kloc ne vidi dobro.
Istina je u stvari da Balkanci u npr 30-35-oj godini obole od "boliku.ca" i samo treba neko da ih krivo pogleda - i eto ti sindikata.
Ma je.bat ih više.
Jarane idi u Vitez i dovršavaj karijeru, jer mi sa ovim "dovršivačima" NIKAD nećemo dohvatiti onu grupnu fazu EL
o kojoj svi sanjaju.
To što si nekad jarane igrao u životnoj formi - naplatio si i pomoglo ti je da se DOBRO prodaš -
I Bogi da se nije vraćao ostali bi smo svi sanjim u izvanrednim odnosima, sutra Bekrija, prekosutra Zajko....
Nastavi niz...
Ma j.bo tu politiku

MATORI
Kontakt:

pon nov 21, 2016 12:20 pm

MATORI je napisao/la:
vrbanjusa je napisao/la:

Bravo, majstore !
Zašto?
Istina je u stvari da Balkanci u npr 30-35-oj godini obole od "boliku.ca" i samo treba neko da ih krivo pogleda - i eto ti sindikata.
Ma je.bat ih više.
o kojoj svi sanjaju.
Nastavi niz...
Ma j.bo tu politiku

damirfile
Kontakt:

pon nov 21, 2016 12:23 pm

Trebamo i mi sa foruma kipit bar 2 stolice pa nek na njima pise forum sport1 ne mora niko nikad ni sjediti na njima :D.

CARSONIO
Kontakt:

pon nov 21, 2016 12:27 pm

Stvrano je ovo postalo smjesno vise covjek ne zna sta da misli pa da je samo milju zaradio za sve ovo sto je uradio u ovoj sezoni treba da bude sretan nego hoce levat da nas lopatom uzme

chile
Kontakt:

pon nov 21, 2016 12:27 pm

Sad je problem i Jahic, a dok nije dovedan bio je u zvjezde kovan.
Ko bi forumasima ugodio...
Niko nema pojma u cemu je problem a najbitnije je zauzet poziciju...drvlje i kamenje po "suprotnom taboru". A istina je skoro uvijek u sredini i sve se slomi po ledjima kluba.

Sent from my Plavo Sokocalo
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

LARSSON
Kontakt:

pon nov 21, 2016 12:29 pm

Valjda Jahić zna šta je istina i ja mu vjerujem sve u onoj izjavi

CARSONIO
Kontakt:

pon nov 21, 2016 12:35 pm

Po prvi put ja jedva cekam da se ova plusezona zavrsi od tolike pozitive smo dosli da totalne negative j... ti i fudbal i nas mentalitet i sve

chile
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon nov 21, 2016 12:37 pm

LARS1921 je napisao/la:Valjda Jahić zna šta je istina i ja mu vjerujem sve u onoj izjavi
Jebes izjavu treba gledati interes kluba a cim se ovakve stvari desavaju i ponavljaju ocito je da ne stima tu mnogo stvari.
Jahicu ovo pisakanje nije trebalo i nadam se ako je on ovo pisao da je njegovo u Zelji odzvonilo nije vise dobrodosao ni na tribinama a kamo li terenu.
Samo ne treba trcati pred rudu a to je nama u genima.

Sent from my Plavo Sokocalo
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

ž'21
Kontakt:

pon nov 21, 2016 12:42 pm

slika

Baja najbolji u Turskoj, omjer postignuti golovi/postignuti golovi ekipe.

exbabilon
Kontakt:

pon nov 21, 2016 12:43 pm

Ma taman da klub marke ne bude donji s Jahicem, jako ruzna slika se salje. Na konferencijama se prica o nekoj stabilnosti, uredjenom klubu, sve je po zakonu i najvisim standardima, a ovamo s druge strane u par mjeseci jako los marketing sebi pravimo. Od svojevoljnog odlaska Hervasa kojeg smo vidjeli kao glavnog igraca u sredini, preko prepiski s Bogijem i sindikatom, pa vracanje Bogija, pa vracanje Stane, pa eto ode i onaj Durakovic jer nije nikad dobio priliku, pa evo i Jahic sad... Uz sve to se vucarali s Pozderom, Husicem i Bevabom oko raskida... I povrh svega, sve to su mediji ispratili fantasticno, svaka vijest se prenijela na svakom portalu. Jbt pola navijaca Zelje ne zna ko je Durakovic, ali uredno je vijest bila i da je on otisao... Poenta je da se losa slika salje prema buducim igracima Želje. Svako voli doci na sigurno, da ne brine hoce li biti nogiram treci dan, hoce li dobiti platu, premiju.. I onda se milion ovakvih stvari izdesava gdje bukvalno svaki novi trener otjera igrace koje je doveo onaj prethodni. Ide novi prelazni rok pa cemo morati bit vjesti u pregovaranju da ozbiljne fudbalere dovedemo i osiguramo ih da nece biti otjerani poslije nekoliko sedmica, jer upravo to je praksa koja nas krasi vec neko vrijeme..

LARSSON
Kontakt:

pon nov 21, 2016 12:45 pm

Nema se šta igrač brinuti hoće li dobiti pare sve dok izvršava svoje obaveze, tako da ne vidim što nebi neko dobar došao

bianco blu
Kontakt:

pon nov 21, 2016 1:01 pm

koji je razlog pa ne igramo u plavim dresovima već odavno? Zna li ko?

Vrag

pon nov 21, 2016 1:06 pm

Nije me iznenadilo za Bogija. Razumljivo je i bilo. Karijera ni 1% kao Jahic.
Sanele razocarao si ko nitko drugo. Gotivio sam te strasno i drago mi je bilo sto si dosao. Ali poslije ovog nemam rijeci. Idi i ne vracaj se, a Zelju zaboravi za sva vremena. Picko jedna ni mjesec nije, a vec tuzis ***** te usta gladna.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 3 gosta.

Prijava