1921.ba je napisao/la:gdje ima dima ima i vatre, istina je uvijek negdje na pola
Znate šta ljudi, mislim da treba prekinuti sa dovodjenjem igrača pod stare dane da kod nas "završavaju" karijeru.vrbanjusa je napisao/la:Nisi dobro shvatio. Jahić je legenda kluba i on može da radi šta hoće. Klub mu ne plaća platu, doprinose. Igra iz ljubavi i neće njega niko zajebavati. Također, trener je amater pa ne vidi da Jahić igra u životnoj formi i kao takvog ga ostavlja na klupi što Jahić nije mogao trpiti. Nije on ničiji rob!Ajzea je napisao/la:Da vidim jesam li dobro shvatio.. Sindikat i Sanel Jahic su nezadovoljni i spremaju tuzbu protiv kluba jer doticni fudbaler nije prisustvovao treningu odnosno sastanku igraca? Je li ovo skrivena kamera?
Velahavle pisa po sirotinji.![]()
Bravo, majstore !
Jbg ne mogu ko Miske, ipak je on predsjednikRodom s mejtaša je napisao/la:Nisi prvi po broju stolica, Miske je uplatio 10 komadaVelahalve je napisao/la:danas ili sutra pratite zvaničnu fb stranicu kluba, gdje će biti objavljeno da sam rezervisao 4 mjesta na istočnoj tribini, i po tome sam bar ja mislim 1 na ovom forumu. budite pozdravljeni![]()
![]()
![]()
MATORI je napisao/la:Znate šta ljudi, mislim da treba prekinuti sa dovodjenjem igrača pod stare dane da kod nas "završavaju" karijeru.vrbanjusa je napisao/la:Nisi dobro shvatio. Jahić je legenda kluba i on može da radi šta hoće. Klub mu ne plaća platu, doprinose. Igra iz ljubavi i neće njega niko zajebavati. Također, trener je amater pa ne vidi da Jahić igra u životnoj formi i kao takvog ga ostavlja na klupi što Jahić nije mogao trpiti. Nije on ničiji rob!Ajzea je napisao/la:Da vidim jesam li dobro shvatio.. Sindikat i Sanel Jahic su nezadovoljni i spremaju tuzbu protiv kluba jer doticni fudbaler nije prisustvovao treningu odnosno sastanku igraca? Je li ovo skrivena kamera?
Bravo, majstore !
Zašto?
Zato što se čim ih ostaviš na klupi počnu se ovako ponašati kao i Jaha tj kako Vrbanjuša napisa smatraju da igraju u životnoj formi, ali u ku.cu.
Ili zalaganje na treningu O (nula) bodova, što u stvari nije tačno - nego je tačno da je trener kloc ne vidi dobro.
Istina je u stvari da Balkanci u npr 30-35-oj godini obole od "boliku.ca" i samo treba neko da ih krivo pogleda - i eto ti sindikata.
Ma je.bat ih više.
Jarane idi u Vitez i dovršavaj karijeru, jer mi sa ovim "dovršivačima" NIKAD nećemo dohvatiti onu grupnu fazu EL
o kojoj svi sanjaju.
To što si nekad jarane igrao u životnoj formi - naplatio si i pomoglo ti je da se DOBRO prodaš -
i šta i tebi i nama više treba to vraćanje kod nas i "zamijeranje".
I Bogi da se nije vraćao ostali bi smo svi sanjim u izvanrednim odnosima, sutra Bekrija, prekosutra Zajko....
Nastavi niz...
Ma j.bo tu politiku
MATORI je napisao/la:Znate šta ljudi, mislim da treba prekinuti sa dovodjenjem igrača pod stare dane da kod nas "završavaju" karijeru.vrbanjusa je napisao/la:Nisi dobro shvatio. Jahić je legenda kluba i on može da radi šta hoće. Klub mu ne plaća platu, doprinose. Igra iz ljubavi i neće njega niko zajebavati. Također, trener je amater pa ne vidi da Jahić igra u životnoj formi i kao takvog ga ostavlja na klupi što Jahić nije mogao trpiti. Nije on ničiji rob!Ajzea je napisao/la:Da vidim jesam li dobro shvatio.. Sindikat i Sanel Jahic su nezadovoljni i spremaju tuzbu protiv kluba jer doticni fudbaler nije prisustvovao treningu odnosno sastanku igraca? Je li ovo skrivena kamera?
Bravo, majstore !
Zašto?
Zato što se čim ih ostaviš na klupi počnu se ovako ponašati kao i Jaha tj kako Vrbanjuša napisa smatraju da igraju u životnoj formi, ali u ku.cu.
Ili zalaganje na treningu O (nula) bodova, što u stvari nije tačno - nego je tačno da je trener kloc ne vidi dobro.
Istina je u stvari da Balkanci u npr 30-35-oj godini obole od "boliku.ca" i samo treba neko da ih krivo pogleda - i eto ti sindikata.
Ma je.bat ih više.
Jarane idi u Vitez i dovršavaj karijeru, jer mi sa ovim "dovršivačima" NIKAD nećemo dohvatiti onu grupnu fazu EL
o kojoj svi sanjaju.
To što si nekad jarane igrao u životnoj formi - naplatio si i pomoglo ti je da se DOBRO prodaš -
i šta i tebi i nama više treba to vraćanje kod nas i "zamijeranje".
I Bogi da se nije vraćao ostali bi smo svi sanjim u izvanrednim odnosima, sutra Bekrija, prekosutra Zajko....
Nastavi niz...
Ma j.bo tu politiku
Jebes izjavu treba gledati interes kluba a cim se ovakve stvari desavaju i ponavljaju ocito je da ne stima tu mnogo stvari.LARS1921 je napisao/la:Valjda Jahić zna šta je istina i ja mu vjerujem sve u onoj izjavi