FaraonTM je napisao/la:Onda je do Storma, vi ste svoj posao odradiliModel1964 je napisao/la:FaraonTM je napisao/la:ucp.php?i=181
Evo ljudi kliknete na ovaj link i kad vam se otvori vidite piše plavim slovima "Zeljo Stream Grupa" i skroz desno od imena grupe vidjet ćete krug koji trebate zakačiti mišem i ispod dole samo kliknete "Submit" i to je to, onda čekate da Storm prihvati vaš zahtjev, kad prihvati dođe vam gore obavijest u notifikacijama kao kad vas neko citirasve smo mi to lijepo uradili. Ja od živke više puta
Evo šta mi napisa nazad
You already requested joining the selected group.
Koliko često Storm pregleda i prihvača zahtjeve?Ako je ošo u BL teški nama iseljenim
Pa ništa, ko nema Face TV a bude tražio link da gleda neka se javi ovdje i slat ćemo preko PP-a, ne može biti puno takvih sigurno.
Prozivam Amara koji dovodi ove lovatore iz Katara.sajo10 je napisao/la:Jedino sad sto fali je generalni sponzor i to je to!![]()
![]()
![]()
"Tivi.ba reg se i gledajte. Kasnit cu na pocetak tako da bolje tu gledajte pa ce stream biti sljedeca"Model1964 je napisao/la:FaraonTM je napisao/la:Onda je do Storma, vi ste svoj posao odradiliModel1964 je napisao/la:
sve smo mi to lijepo uradili. Ja od živke više puta
Evo šta mi napisa nazad
You already requested joining the selected group.
Koliko često Storm pregleda i prihvača zahtjeve?Ako je ošo u BL teški nama iseljenim
Pa ništa, ko nema Face TV a bude tražio link da gleda neka se javi ovdje i slat ćemo preko PP-a, ne može biti puno takvih sigurno.
Ja imam na Telemachu u SLO. 24 BIH kanala a nemam Face tv. Zato mrni možeš konforno sade poslati da prestasnem ujedat oko sebe
tivi.ba nije dostupan odje u ceskoj, mamicu imLARSSON je napisao/la:Tivi.ba reg se i gledajte. Kasnit cu na pocetak tako da bolje tu gledajte pa ce stream biti sljedeca
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Uh pa u svom ovom sivilu na njega i nase katarske havere sam i zaboravioElegant je napisao/la:Prozivam Amara koji dovodi ove lovatore iz Katara.sajo10 je napisao/la:Jedino sad sto fali je generalni sponzor i to je to!![]()
![]()
![]()
Probaj skinut hola better internet za chrome i stavit bih. Ako ne mogne cim stignem stavljam link tamo u skriveni podforum.jovanmaksimovic je napisao/la:tivi.ba nije dostupan odje u ceskoj, mamicu imLARSSON je napisao/la:Tivi.ba reg se i gledajte. Kasnit cu na pocetak tako da bolje tu gledajte pa ce stream biti sljedeca
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Ova je najjača. Ja još ne vjerujem. Da je prvo izboriti Evropu.Elegant je napisao/la:RIPSpoiler:![]()
![]()
Nadam se da se moze nekako osposobiti jug a i istok ako se bude gradio, ne vjerujem da treba puno uslova ispuniti.AsharaK je napisao/la:Kako cemo stat svi na Grbavicu u Evropi