Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Okolele
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned nov 20, 2016 2:13 pm

Vise se bojim sudija nego Krupe..Oni bi bili dole sa Olimpicom i Čelikom da nemaju ovoliko penala..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Charlie Sheen
Kontakt:

ned nov 20, 2016 2:14 pm

dell21 je napisao/la:Namjestena utakmica 100 %.
Mladosti nije prvi put da stima tekmu sa puno golova,za jednu sam znao sto posto od njihovog igraca,mislim da je kup bio

igla
Kontakt:

ned nov 20, 2016 2:16 pm

Okolele je napisao/la:Vise se bojim sudija nego Krupe..Oni bi bili dole sa Olimpicom i Čelikom da nemaju ovoliko penala..
Ove godine Srbi u savezu ne prepuštaju ništa slučaju. Ne može se više broj srpskih klubova obarati u ligi.

1987
Kontakt:

ned nov 20, 2016 2:19 pm

kadeti dobili 6 0,slavko bio na tekmi i miske takodje sa njim.
Fino je biti navijac Zeljeznicara ovih dana :))

Okolele
Kontakt:

ned nov 20, 2016 2:30 pm

Sad pogledao ove penale Krupe..Ovo prvo nije penal jer je golman prvo loptu izbio ovaj drugi ko moze proci mada je skakljiv..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

ned nov 20, 2016 2:35 pm

Kad su juniori?
Željezničar ante portas !

dimitrijevic

ned nov 20, 2016 2:36 pm

Igraci vidjeli da je odnio vrag salu i da su ugled kluba doveli u nezgodan polozaj, pa su tako od prve minute postavili se kao dominantna ekipa koja zeli pobjedu. Nije to bilo nesto drugacije u odnosu na ostale tekme ove sezone, ali smo pobjedili zahvaljujuci zelji i izgaranju i voljnom momentu koji je bio na nivou. Takodjer i podrska kao da se igra na Grbavici. Teren tezak, ali meni Blagojevic najbolji. I Lendric pokazuje da je najbolji napadac lige. Bekric je bio solidan, ali na onu njegovu trku i kretanje ne vidim da nam moze pomoci i donijeti prevagu u ligi za prvaka tako da od Zebe ockeujem da tu uleti jer je Ugljesa budala ocigledno. Lazic cudan, cas odlican, cas ne lici na fudbalera. Miro po uzrovljenim livadama ne dolazi do izrazaja. Stoperi prosjek ove lige. Trenutak utakmice kad Kokot pretrcava Bogija :D
Bod u Mostaru ravan pobjedi, evropa realan i maksimalan domet naseg Zelje.
Hajde vise kreni istoke.
Mirza Rascic !

Rodom s mejtaša
Kontakt:

ned nov 20, 2016 2:39 pm

U Krupi samo pitari i Zrinjski imaju normalno suđenje, ostali svi su bili ili će biti pokradeni. Mi tu nemamo šta tražiti, bod ko kuća.

Pinkii
Kontakt:

ned nov 20, 2016 2:41 pm

4:3
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

ChWilla
Kontakt:

treba pohvaliti lazićevu asistenciju. ono i drugi trebaju više pokušavati jer je najbolji način da se iskoristi lendrićeva brzina u odnosu na gotovo sve stopere u ligi.
gradi željo boli te *****

sajo10
Kontakt:

AsharaK je napisao/la:Kad su juniori?
Ja mislim da je mec poceo u 14:00. Cim zavrsi jedna selekcija, odma uskoro posle toga krene i drugi mec.

Eisenbahner1921
Kontakt:

ned nov 20, 2016 2:42 pm

Da sam svako kolo igrao da će biti penal na utakmici Krupe, dosad bih sam financirao istok i imao sredstava za pola juga.
P.S. Izgleda da je Husref pred spavanje gledao našu tekmu s Plzenom u Češkoj :DD:
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Leon_Professional
Kontakt:

ned nov 20, 2016 2:47 pm

ChWilla je napisao/la:treba pohvaliti lazićevu asistenciju. ono i drugi trebaju više pokušavati jer je najbolji način da se iskoristi lendrićeva brzina u odnosu na gotovo sve stopere u ligi.
Odskocila je njemu lose lopta i pobjegla malo, sreca LEndric stize..

Mladost 7+ ccc

cikazubo
Kontakt:

ned nov 20, 2016 2:49 pm

Okolele je napisao/la:Sad pogledao ove penale Krupe..Ovo prvo nije penal jer je golman prvo loptu izbio ovaj drugi ko moze proci mada je skakljiv..
Po meni oba penala regularna, kod prvog je igrac imao kontakt s loptom prije nego stoje srusen od strane Dujkovica..
Btw jel neko upratio ovaj zadnji slobodnjak Mladosti, sudarise se Pavlovic i Rustemovic a igraca Mladosti uopste nema u krugu 3-4 metra, i Spahalic odluci da je Pavlovic fauliran :lol:

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

ned nov 20, 2016 3:05 pm

igla je napisao/la:
Okolele je napisao/la:Vise se bojim sudija nego Krupe..Oni bi bili dole sa Olimpicom i Čelikom da nemaju ovoliko penala..
Ove godine Srbi u savezu ne prepuštaju ništa slučaju. Ne može se više broj srpskih klubova obarati u ligi.
otkad to srpski klubovi igraju u plbih? ako te interesuju srpski klubovi, idi preko drine pa gledaj zvijezdu ili partizan...
100/94/37/34 - i to je to!

igla
Kontakt:

ned nov 20, 2016 3:06 pm

A što to meni govoriš živ bio, ja govorim kakvo je realno stanje, možda si me pomiješao sa incidentom :D

Ja da se pitam, to su sve naši, bosanski, ali nit se ja pitam, nit se to tako gleda u savezu. Pa pogledaj slučaj sa Nestorovićem, vjerovatno ga čuvaju jer je veliki znalac :rofl1:

Qwerty_1987
Kontakt:

ned nov 20, 2016 3:09 pm

slika

4 gol Crnkic, ofsajd.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

ChWilla
Kontakt:

ned nov 20, 2016 3:21 pm

skontali ljudi da više vrijedi 7+ od dulje u zadnjoj godini ugovora. ha ja.
gradi željo boli te *****

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

ned nov 20, 2016 3:25 pm

jovanmaksimovic je napisao/la:
igla je napisao/la:
otkad to srpski klubovi igraju u plbih? ako te interesuju srpski klubovi, idi preko drine pa gledaj zvijezdu ili partizan...
Jok eto stari bosnjacki klub krupa na vrbasu.. vrbanjusa, pa oni...

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

ned nov 20, 2016 3:29 pm

nebuloze pucate... to sto navijaci nekih klubova se ponasaju ko majmuni ne znaci da je klub takav... krupa nije srpski kao sto i zrinjski nije hrvatski... sve su to bosanski klubovi... yebe se meni, sto vi padate na politicke fore... za mene su bosanski klubovi svi koji su iz bosne i cao... prica vam ne pije vode... druga je prica sto fudbalski savez manjeg bh entiteta gura svoje... to je istina... gurali bi oni i podrinje janju, ciji su navijaci vecinom bosnjaci, da igraju plbih...
100/94/37/34 - i to je to!

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 4 gosta.

Prijava