Mladosti nije prvi put da stima tekmu sa puno golova,za jednu sam znao sto posto od njihovog igraca,mislim da je kup biodell21 je napisao/la:Namjestena utakmica 100 %.
Ove godine Srbi u savezu ne prepuštaju ništa slučaju. Ne može se više broj srpskih klubova obarati u ligi.Okolele je napisao/la:Vise se bojim sudija nego Krupe..Oni bi bili dole sa Olimpicom i Čelikom da nemaju ovoliko penala..
Ja mislim da je mec poceo u 14:00. Cim zavrsi jedna selekcija, odma uskoro posle toga krene i drugi mec.AsharaK je napisao/la:Kad su juniori?
Odskocila je njemu lose lopta i pobjegla malo, sreca LEndric stize..ChWilla je napisao/la:treba pohvaliti lazićevu asistenciju. ono i drugi trebaju više pokušavati jer je najbolji način da se iskoristi lendrićeva brzina u odnosu na gotovo sve stopere u ligi.
Po meni oba penala regularna, kod prvog je igrac imao kontakt s loptom prije nego stoje srusen od strane Dujkovica..Okolele je napisao/la:Sad pogledao ove penale Krupe..Ovo prvo nije penal jer je golman prvo loptu izbio ovaj drugi ko moze proci mada je skakljiv..
otkad to srpski klubovi igraju u plbih? ako te interesuju srpski klubovi, idi preko drine pa gledaj zvijezdu ili partizan...igla je napisao/la:Ove godine Srbi u savezu ne prepuštaju ništa slučaju. Ne može se više broj srpskih klubova obarati u ligi.Okolele je napisao/la:Vise se bojim sudija nego Krupe..Oni bi bili dole sa Olimpicom i Čelikom da nemaju ovoliko penala..
Jok eto stari bosnjacki klub krupa na vrbasu.. vrbanjusa, pa oni...jovanmaksimovic je napisao/la:otkad to srpski klubovi igraju u plbih? ako te interesuju srpski klubovi, idi preko drine pa gledaj zvijezdu ili partizan...igla je napisao/la:Ove godine Srbi u savezu ne prepuštaju ništa slučaju. Ne može se više broj srpskih klubova obarati u ligi.Okolele je napisao/la:Vise se bojim sudija nego Krupe..Oni bi bili dole sa Olimpicom i Čelikom da nemaju ovoliko penala..