Model1964 je napisao/la:Pažljivo sam pogledao snimak pressa i jako sam zadovoljan.
Odgname su moje sumnje da ce ova uprava zbog pritiska otici.
Potvrđeno je ono što vec dobro znamo da je Misimovic jako mudar menađer.
Povecana je moja vjera da postajemo moderan klub.
UvaliJo ga je momacki Pešti i sadE ocekujemo njegovu ostavku. Nije ga bilo na pressu i serenda po netu, dovoljno za ban.
Sada je samo do nas da još više poguramo.
Došao ti zvuk?

Imali smo mali problem na početku sa distribucijom zvuka, ali su reagovali ljudi odgovorni za to pa se sve popravilo.
Nadam se da je ok, može uvijek bolje, ali jebati ga....
Što se tiče tehničkih pitanja oko prilaza, izgradnje, broja ulaza itd... O tome će se govoriti odnosno pitati kada dođe vrijeme izgradnje tribine, kada će vjerovatno biti poznato više detalja oko same konstrukcije i svih detalja oko izgradnje.
Još jednom (i ovo će stvarno biti posljednji put, jer o sebi ne volimo da govorimo riječima po forumima već djelima na terenu) ću vas zamoliti da ne petljate ovaj forum sa bilo kojim drugim, da li smo cenzurisani ili nismo, svako ima svoju nafaku i svoju viziju, svoj plan i to je za nas jedino bitno, napravili smo dosta, puno puta nam je podapeta noga na mnogim adresama,
ponovit ću svi radimo bez dinara naknade ikakve i samo je na nama da izdržimo, ali da pritom se ne obaziremo da li neko od konkurenata govori ovo ili ono. Svi koji imate prijatelje u medijima pitajte za nas pa ćete dobiti odgovor kakvi smo korektni ili ne, a to su ljudi sa kojima dijelimo dane i noći i međusobno se pomažemo. Ima mjesta za sviju ko ima plan i ko je naučio da poštuje druge pored sebe. Mi to svakako jesmo. Pravo svakog je da cijeni ili ne cijeni naš rad, da mu se sviđa ili ne, ali niko nema pravo da omalovažava naš rad.