cikazubo je napisao/la:Kako smo postali odvratni, sad kao psuju i zamjeraju Zajki, i misle oni neki mangupi ili sta vec, a isti su vjerovatno oni likovi sa jugo-istoka koji su Sulejmanu Krpicu psovali citiram "... oca koji umrije juce". Zajko je profesionalac, radio je ono za sta je placen, sta je trebao da odglumi povredu pa da ne igra ili nesto drugo, fkt ne razumijem, zabio je go, nije ga proslavio, izrazio je zaljenje povodom tragedije koja nas je zadesila, covjek je jednostavno profesionalac, kome to nije jasno ocito da nije imao ozbiljnog posla u zivotu ili je neki balo.
naravno da se sjetio.Grbavica je napisao/la:Mene samo interesuje dal' se onaj idiot koji je pisao članak o petorici "otpisanih" nekad u međuvremenu sjetio da mi ispred sebe imamo još 3 utakmice i da je možda te navedene igrače uništio psihički? Yebo kosti idiotske...
Pa taman sad da zapnu vise kad budu igrali..Grbavica je napisao/la:Mene samo interesuje dal' se onaj idiot koji je pisao članak o petorici "otpisanih" nekad u međuvremenu sjetio da mi ispred sebe imamo još 3 utakmice i da je možda te navedene igrače uništio psihički? Yebo kosti idiotske...
Jel se zajebajes il je tako? Očigledno je da ima klauzula u Lendrinom ugovoru i ona je 300.000 evra sto je po meni sjajno.incident je napisao/la:Evo vam informacije o Ivanu Lendricu.
Ivan Lendric i Galatasaraj nula bodova.
Ivan Lendric ide u Juznu Koreju ili Japan. Zeljo ce od toga imati 300000 eura.
Transfer zavrsava Husnija Sekularac. Pitanje je samo kada odlazi,da li u zimskom prelaznom roku kako Sekularac smatra,ili u maj-jun opciji na kojoj insistira njegov savjetnik ,odnosno koji smatra da Ivan treba ostati kako bi postigao minimum 14 pogodaka i na taj nacin ostvario bolje uslove ugovora.
nema nista ili samo mogu prijatelji gledati sta je napisao ?Pinkii je napisao/la:Imate objasnjenje Jahica na njegovom profilu.
Sent from my GT-I9060I using Tapatalk