ja sam davno napisao da je ekipa sa blagojevićem kao "komandantom" sredine upravo osuđena na sredinu - sredinu tabele. prvih nekoliko utakmica prošle polusezone kad je bekrić dao dobar dio onoga što od njega očekujemo, blagojević je izgledao kao najbolji igrač iako u stvarnosti to nije bio. kad je ta desetka nespremni križman kao u nedjelju, ili bekrić kako sad igra - onda blagojević izgleda kao najgori igrač. on može jako mnogo - uz nekoga ko može više prema naprijed u organizaciji. a kad se to očekuje od njega, i to još sa pozicije zadnjeg veznog i uz odgovornosti zadnjeg veznog - mi igramo za sredinu tabele, kako ove tako i prošle godine u ova doba.DerekDuval je napisao/la:Ako na ovom spisku od 5+3 fudbalera nema mjesta za Blagojevica, onda Slavko stvarno nema pojma o fudbalu. Cak bih bio toliko hrabar i rekao da zapravo velika vecina nasih problema na terenu krije se u Jovanu Blagojevicu.To bi pravi trener trebao vrlo lako da otkrije medjutim kod Petrovica Jovan igra ko da ima u ugovoru klauzulu da mora igrati. Nekada ranije znao je na momente i odigrati po koji minut da lici na nesta, a od dolaska Petrovica to je katastrofa.
za nadati se (kažem to jer lično imam zadršku) da zeba može biti "to" ispred njega. marković je dosad naš najbolji veznjak otkad igra i on bi zauzeo po meni to treće mjesto.