NA NJEGOVO INSISTIRANJE JE DOVEDEN SECEROVIC TO TACNO ZNAM. REKAO JE DA ZAHIROVIC MU NE TREBA, A DA JE SECEROVIC TIP IGRACA KOJI MU TREBA. LAZIC TAKODJER. HALALITE NA CAPS LOCKU, PODIVLJO TELEFON.Krips je napisao/la:Kostić doveo Šečerovića, Lazica... Daj, je li vjeruješ u to?
Cirkus se nastavlja, hoce li se ovo ikad zaustaviti? Svaki prelazni rok, 5-6-7-8-9 novi igraca ode i dodje, na ljeto nece valjati Zeba, Bogi, Stanić,2-3 nova koja sad dodju na zimu i opet isto. Uprava je dobro izgubila kompas sa ovim da trenerima pustaju da rade sta hoce. Ako si trener dokazi i sa ovim kadrom da si trener (kao Oda sto je bio) , Petrović je krenuo putem Mulalića i Kostica i bojim se da ce završiti kao i oni.phily je napisao/la:Opet isto, otice 5-6 igrača, doce novih 7, pa će biti opet samo da se uigraju, pa ce onda doci ljetni prijelazni rok pa ce se opet riješiti neki igrača doci neki novi i tako sve u krug...
Lazic nikad nije MArcelo kako neko napisa, to sto se trazila slamka pozitive kad je doveden ipak nije se pokazala. Popljuvan je odmah, kad je tek usao djelovalo je kao da moze pomoci, medjutim nista.Jaozinho22 je napisao/la:Lazic je bio Marcelo onima kojima je sve savršeno i sve valja,frajer je poluigrac kao i jaran mu Secerovic. Sto se tice Beganovića zao mi ga je iz prostog razloga jer je protracio talenat izgubio se a dosta krivice nose i treneri kod kojih je u zadnju godinu dana odigrao dvije utakmice na špicu (Vitez prošle godine kada je zabio prvi gol i protiv Brotnja u kupu kada je dao dva gola) ima u tom momku nesto uvijek je i bilo vidjet ćemo šta će se izdesavat i nadam se da ce negdje explodirat i vratit se u Zelju. Bekrić i Jahic već ispričana priča,skupi i beskorisni ukratko. Radinovic u zadnje vrijeme pokazuje da je kloc, da li će dići formu i biti bolji ns njemu jr i Petroviću ako ne postane i njemu vozdra.
To je laž ali hajmo živjeti u zabludi.Minjore je napisao/la:NA NJEGOVO INSISTIRANJE JE DOVEDEN SECEROVIC TO TACNO ZNAM. REKAO JE DA ZAHIROVIC MU NE TREBA, A DA JE SECEROVIC TIP IGRACA KOJI MU TREBA. LAZIC TAKODJER. HALALITE NA CAPS LOCKU, PODIVLJO TELEFON.Krips je napisao/la:Kostić doveo Šečerovića, Lazica... Daj, je li vjeruješ u to?
utakmica protiv Gorazda na Grbavici je pokazala kako je to los igrac i jedino sto zamjeram petrovicu sto nema muda.Tryg je napisao/la:Da ne bi Nikolica, 2 boda manje na kontu. I borba za opstanak.
Po tebi ko nije ubleha onda?!Morzhy je napisao/la:Petrović je još jedna ubleha od trenera u nizu. On je doveden da od postojećih igrača napravi nešto što pravi trener može sasvim sigurno. Rekao je da ima dobar roster, kad gle čuda, nema??? Daj i meni 2 miliona da potrošim, rastjeram igrače i sl., čak ću i jebenog nedodirljivog Kosorića otjerati, usudiću se! Slavko dragi nije ovo Primera, a ni Engleski Premiership, imao si dovoljno dobru ekipu, mani se šuplje priče, ovo dosad što si pokazao sa klupe je karina...čak ni jebene trule jabuke nisi odstranio, nego desetominutne izmjene svake treće utakmice
Kosoric je meni licno bio jedan od drazih igraca prije, dok nije bio kapiten svi smo zagovarali da isti uzme kapitensku, medjutim sad je bas katastrofalan, prelose se postavlja, s loptom ne zna apsolutno nista, isto ti je vratio njemu ili golmanu, spor, kasni sa startovima, ma ispod svakog prosjeka.AsharaK je napisao/la:Ako cemo bit realni, Bogicevic je TITO za Kosorica.
Zbog čega? Čime je to zaslužio Petrović a nije recimo Odović ili Mulalić? Volio bih neko da mi da valjane argumente zbog čega bih ja bio umjereni optimista kad je Slavko u pitanju? Sve se ovo govorilo i za bivše trenere, igrače pa kad ih otjeramo kao da se nije ništa desilo. Mene stabilizacija ne zanima više, 3 godine se stabilizujemo i idemo iz greške u grešku.Brkoo je napisao/la:Ne mogu da vjerujem sta citam. Nekim ljudima zao Dzenisa.Meni je najvise zao mene i ostalih navijaca koji svoje zdravlje narusavamo zbog tih tzv. igraca, a Dzenisa i ostale boli qrac, odose oni da se provode i na shishu.
Petrovicu treba dati 2-3 godine, u kontinuitetu da radi, samo tako mozemo do zeljenog rezultata doci..
Rjesenje je i ovog otjerati jel ?Krips je napisao/la:Zbog čega? Čime je to zaslužio Petrović a nije recimo Odović ili Mulalić? Volio bih neko da mi da valjane argumente zbog čega bih ja bio umjereni optimista kad je Slavko u pitanju? Sve se ovo govorilo i za bivše trenere, igrače pa kad ih otjeramo kao da se nije ništa desilo. Mene stabilizacija ne zanima više, 3 godine se stabilizujemo i idemo iz greške u grešku.Brkoo je napisao/la:Ne mogu da vjerujem sta citam. Nekim ljudima zao Dzenisa.Meni je najvise zao mene i ostalih navijaca koji svoje zdravlje narusavamo zbog tih tzv. igraca, a Dzenisa i ostale boli qrac, odose oni da se provode i na shishu.
Petrovicu treba dati 2-3 godine, u kontinuitetu da radi, samo tako mozemo do zeljenog rezultata doci..