Ma ja, nije dosta sto su kupili zgradu od para za svjetsko sto smo dobili. Sigurno su se te pare mogle uloziti u terene, puno bi bolja liga bila. Ljudi, Cristiano Ronaldo je izgledao smijesno u Zenici kad smo igrali baraz, dok nisu tamo teren sredili. Dobro neko napisa u komentarima, bolja bi bila rekonstrukcija saveza, zgradi nista ne fali, dok njima u istom....
Sto se danasnje tekme tice, ljudi mene strah iskreno. Neugodna nama ta Sloboda haos, a dok sam prije 3-4 sedmice bio optimistican povodom ove utakmice, taj osjecaj opustenosti mi je pokvario dolazak Vlade Jagodica. Veoma nezgodan trener, sigurno ce ici na remi i mislim da cemo se mi posteno napatiti. Vjerovatno cemo ubaciti u petu brzinu, mozda i damo brzi gol, ali sta dalje? Nemaju nasi mentalitet da nastave, u drugom poluvremenu dodje do opsteg pada, a ekipa je poznata da na svakoj utakmici, ako da gol ili dva, primi bar jedan. To je i zbog odbrane, ali i zbog veznog reda iskreno. Ocekujem da ce u vezi startati Secer - Blagoje - Radinovic, mada bih ja prije Bekrica, kakav god da je, a Radinovic iza. Ne znam, nisam stvarno pametan. Samo da ga zabijemo, da ih stisnemo u pocetku, ali mislim da ce biti veoma gruba igra, sjeckanje igre na svakom koraku, sto nase sudije naprosto obozavaju. Da ne spominjem valjanje ako im bude odgovarao rezultat, a mi na to jednostavno ne znamo odgovoriti, em se ne bunimo, isto kao da nam je svejedno, i onda kada trebamo organizovati napad, nema ko da stane na loptu, Blagojevic nazalost izgubljen u zadnje vrijeme, precesto gubi loptu, Kosoric preuzima odgovornost za kreiranje akcije kao Spaha u repki hahaha, pa onda mozemo vidjeti mucno nabijanje lopte prema lendricu ili krilima koja to ne mogu stici i/ili iskontrolisati, pogotovo na ovim terenima. Volio bih Memiju, jer iako je slab u odbrani, i iako mu je centarsut katastrofalan, sa Mirom cini odlican tandem, zna proci igraca, zna probiti po strani, ostavi prostora Miroslavu dosta, tu se i Lendric zna ukljuciti i nastanu dobre i brze razmjene pasova izmedju njih. Mada ako i SInisa pocne, necu se buniti, samo me kod njega haos nervira izvodjenje auta, treba mu pola sata hahaha.
Idemo ovo dobiti

Vrijeme relativno fino, bitno je da nema padavina i da ih ne bude.