Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

krajisnik87
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon mar 07, 2016 8:22 pm

Okolele je napisao/la:Sky Cola FK Željezničar. Od kupovine svake boce određeni postotak ide našem Klubu.
Jel se moze kupiti i u Krajini ?
ŽELJEZNIČAR ÜBER ALLES !

damirfile
Kontakt:

pon mar 07, 2016 8:24 pm

Trebalo bi biti valjda je po cijeloj bih.

ISB87
Kontakt:

pon mar 07, 2016 8:25 pm

Mislim da je samo KS.
MIRZA RASCIC

Elegant
Kontakt:

pon mar 07, 2016 8:27 pm

Samo da igra bude opreznija bez zutih, da se ne sekiramo kasnije.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

baxuz87
Kontakt:

pon mar 07, 2016 8:29 pm

Elegant je napisao/la:Samo da igra bude opreznija bez zutih, da se ne sekiramo kasnije.
Baš. U slučaju da neko nakupi žute nećemo imati koga ubaciti umjesto njega. :(

:)
"Sarajevski Željezničar je novi-stari prvak, slijede ostale vijesti." -Dnevnik FTV

BHDragons
Kontakt:

pon mar 07, 2016 8:29 pm

slika
Raja, ja sam danas bio aktivan. Učlanio sam novih šest zaljubljenika u plavu boju koji inače ne idu na utakmice. Ima ih još desetak koji su obećali da će podržati ovu našu pozitivnu priču. Drago je ljudima čuti da se sve radi transparentno, da se podnose finansijski izvještaji o utrošku sredstava i da se konačno zna gdje ovaj naš novac završava. Najmanje što možemo uraditi jeste da platimo članarinu. Ja mislim da možemo dostići ovu cifru od 8.000 ali se svi moramo aktivirati i upoznati ljude sa svim ovim. Hajmo svi zajedno da promovišemo ovu ideju i da se aBd uskoro popenjemo na tu zasad magičnu cifru. Mi to možemo, mi to hoćemo. :zeljeznicar1:
Zadnja izmjena: BHDragons, dana/u pon mar 07, 2016 8:31 pm, ukupno mijenjano 1 put.
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
Ni milimetra!

baxuz87
Kontakt:

pon mar 07, 2016 8:30 pm

Svaka čast.
"Sarajevski Željezničar je novi-stari prvak, slijede ostale vijesti." -Dnevnik FTV

Špekac1921
Kontakt:

pon mar 07, 2016 8:32 pm

BHDragons je napisao/la:slika
Raja, ja sam danas bio aktivan. Učlanio sam novih šest zaljubljenika u plavu boju koji inače ne idu na utakmice. Ima ih još desetak koji su obećali da će podržati ovu našu pozitivnu priču. Drago je ljudima čuti da se sve radi transparentno, da se podnose finansijski izvještaji o utrošku sredstava i da se konačno zna gdje ovaj naš novac završava. Najmanje što možemo uraditi jeste da platimo članarinu. Ja mislim da možemo dostići ovu cifru od 8.000 ali se svi moramo aktivirati i upoznati ljude sa svim ovim. Hajmo svi zajedno da promovišemo ovu ideju i da se aBd uskoro popenjemo na tu zasad magičnu cifru. Mi to možemo, mi to hoćemo. :zeljeznicar1:
:klanjase2:
Kad nikog nema znaj da tu sam ja, da ti pjevam i za te da se lemam...
Samo tebe volim ja, tebe volim ja..

CARSONIO
Kontakt:

pon mar 07, 2016 8:34 pm

BHDragons je napisao/la:slika
Buraz ,svaka cast ! krenut cu tvojim stopama rekao sam od svake plate ide jedna clanska :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :pljesak: :pljesak: :pljesak: :pljesak:

BHDragons
Kontakt:

pon mar 07, 2016 8:37 pm

Ovo je vrijeme za sad ili nikad. Pokažimo da smo najveći i najjači. Ovo čekamo godinama. Nek vide svi šta znači sila udruženih navijača sa jednom jedinom idejom. Na fb imamo 173.811, može nas biti bar 8.000 koji smo spremni platiti članarinu. Kad mogu drugi mnogo manji od nas, mi to moramo iznijeti. Učlani se i svakog svog!
1921!
Ni milimetra!

Kapiten
Kontakt:

pon mar 07, 2016 8:40 pm

Evo i kone se ugledale na nas pa objavljuju tacne podatke o prodaji ulaznica :palacgore:
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

Leon_Professional
Kontakt:

pon mar 07, 2016 8:46 pm

„Željezničar će mnogim ekipama pomrsiti račune ove sezone. Imaju kvalitetnu ekipu i pojedince koji mogu prelomiti meč. Edis Mulalić je trener koji raspolaže sjajnim fudbalskim znanjem ali isto tako ima i igrački kadar koji može pobjediti svakog, te upravo zbog toga predstavljaju velikim problem protivničkim ekipama“, rekao je Borče Sredojević.

„Sve se poklopilo ove sezone kada je u pitanju Željezničar. Ekipa ima spoj mladosti i iskustva što sjajno funkcioniše na terenu. Sa publikom su našli odličnu interakciju, te je i to jedan od razloga dobrih rezultata našeg narednog protivnika“, dodaje strateg.
Zadnja izmjena: Leon_Professional, dana/u pon mar 07, 2016 8:46 pm, ukupno mijenjano 1 put.

diego1921
Kontakt:

pon mar 07, 2016 8:46 pm

BHDragons je napisao/la:Ovo je vrijeme za sad ili nikad. Pokažimo da smo najveći i najjači. Ovo čekamo godinama. Nek vide svi šta znači sila udruženih navijača sa jednom jedinom idejom. Na fb imamo 173.811, može nas biti bar 8.000 koji smo spremni platiti članarinu. Kad mogu drugi mnogo manji od nas, mi to moramo iznijeti. Učlani se i svakog svog!
Svaka ti cast majstore,jesmo li blizu 3100 clanova ? :zeljeznicar1:

baxuz87
Kontakt:

pon mar 07, 2016 8:50 pm

Oko 2800..

BHDragons
Kontakt:

pon mar 07, 2016 8:50 pm

diego1921 je napisao/la:
BHDragons je napisao/la:Ovo je vrijeme za sad ili nikad. Pokažimo da smo najveći i najjači. Ovo čekamo godinama. Nek vide svi šta znači sila udruženih navijača sa jednom jedinom idejom. Na fb imamo 173.811, može nas biti bar 8.000 koji smo spremni platiti članarinu. Kad mogu drugi mnogo manji od nas, mi to moramo iznijeti. Učlani se i svakog svog!
Imamo oko 3050 članova
1921!
Ni milimetra!

ž'21
Kontakt:

pon mar 07, 2016 9:00 pm

Litar vise bubreg manje - Sky Cola :D

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

storm_raider
Kontakt:

pon mar 07, 2016 9:00 pm

oko 2980 je bilo prije utakmice sa Sirokim. Neka sedmicno bude 50.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

SWRA_1921
Kontakt:

pon mar 07, 2016 9:04 pm

Pa eto ako je covjek,sad izvadio te clanske moze vidjeti broj na njima.

Pitari su zaradili 3x manje para od nas. Lafo 6 milja. Tako bi trebalo da bude i sa clanskim jer ih takodje ima otprilike 3x manje.

brile
Kontakt:

pon mar 07, 2016 9:15 pm

diego1921 je napisao/la:
Naklon i od mene :klanjase2:

Koji su ti brojevi na clanskim da znamo dokle smo ?

mirsad94
Kontakt:

pon mar 07, 2016 9:17 pm

Ova uprava sta radi to je neopisivo, a evo sada polako pocinje i na terenu da se slaze a sve to iz razloga sto je ista osigurala Edisu kvalitetna pojacanja. Pokazujemo mnogima da i bez upumpanjava kapitala i bez da smo icija marioneta mozemo funkcionisati ne samo funkcionisati nego i odlicno poslovati a sve to ce se aBd odraziti na rezultatima na terenu sto je u konacnici i osnvni cilj. Neko je napisao da iza ove kampanje lezi nesto drugo (generalni) sto je izuzetno realno jer mi vjerovatno imamo novac vec sada uz pomoc postojecih sponzora da ove korekcije izvrsimo u cilju Evrope na Grbavici..Ma nema navijaca, sipatizera naseg Zelje da to ne sanja a to je evo sada na domaku ako se mi pokazemo koliko volimo naseg Zelju. Iskreno, ja licno do sada nisam uclanjen jer sam student , necu reci da nemam 20 KM, nego iz razloga sto bi skripalo na drugoj strani jer se ne finansiram sam, nego od majke ne mogu izvuci svaki dinar njene penzije , stim da sam na svakoj domacoj utakmici kao i gotovo svakoj gostucoj. Ali Zelju volim to je neopisivo visim ovdje na forumu, navece legnem pravim formacije i brojim bodove, gledam snimke utamica po par puta, ta ljubav se ne moze opisati. I nakon ove kapanje od sljedece rate stipendije od 100 KM uclanjujem sebe i majku, i tako ne mogu da shvatim da neko ima osam stoja platu ili vise,i svaki mjesec moze da usteka novca sa strane a voli Zelju i nije se uclanio. Vjerujem da pola sjevera nije uclanjeno a tamo su ljudi koji opet vjerujem finanski mogu odvojiti cvaju sa strane, samo ta polovina sjevara protiv Sirokog da se uclani eto nam dodatnih 2500 clanova. Treba ovo podrzati iskoristii ovaj momenat i dozivjeti Evropu na Grbavici, sto realno mnogi od nas nisu ni sanjali da ce se desiti ovako brzo. SVE DO KRAJA ZELJO NEMA PREDAJE :titula:

PS.Bicu najoptimisticiji ikada: Ide ovo do kraja bez primljenog gola !

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 3 gosta.

Prijava