Ova uprava sta radi to je neopisivo, a evo sada polako pocinje i na terenu da se slaze a sve to iz razloga sto je ista osigurala Edisu kvalitetna pojacanja. Pokazujemo mnogima da i bez upumpanjava kapitala i bez da smo icija marioneta mozemo funkcionisati ne samo funkcionisati nego i odlicno poslovati a sve to ce se aBd odraziti na rezultatima na terenu sto je u konacnici i osnvni cilj. Neko je napisao da iza ove kampanje lezi nesto drugo (generalni) sto je izuzetno realno jer mi vjerovatno imamo novac vec sada uz pomoc postojecih sponzora da ove korekcije izvrsimo u cilju Evrope na Grbavici..Ma nema navijaca, sipatizera naseg Zelje da to ne sanja a to je evo sada na domaku ako se mi pokazemo koliko volimo naseg Zelju. Iskreno, ja licno do sada nisam uclanjen jer sam student , necu reci da nemam 20 KM, nego iz razloga sto bi skripalo na drugoj strani jer se ne finansiram sam, nego od majke ne mogu izvuci svaki dinar njene penzije , stim da sam na svakoj domacoj utakmici kao i gotovo svakoj gostucoj. Ali Zelju volim to je neopisivo visim ovdje na forumu, navece legnem pravim formacije i brojim bodove, gledam snimke utamica po par puta, ta ljubav se ne moze opisati. I nakon ove kapanje od sljedece rate stipendije od 100 KM uclanjujem sebe i majku, i tako ne mogu da shvatim da neko ima osam stoja platu ili vise,i svaki mjesec moze da usteka novca sa strane a voli Zelju i nije se uclanio. Vjerujem da pola sjevera nije uclanjeno a tamo su ljudi koji opet vjerujem finanski mogu odvojiti cvaju sa strane, samo ta polovina sjevara protiv Sirokog da se uclani eto nam dodatnih 2500 clanova. Treba ovo podrzati iskoristii ovaj momenat i dozivjeti Evropu na Grbavici, sto realno mnogi od nas nisu ni sanjali da ce se desiti ovako brzo. SVE DO KRAJA ZELJO NEMA PREDAJE
PS.
Bicu najoptimisticiji ikada: Ide ovo do kraja bez primljenog gola !