pon okt 31, 2016 1:47 pm
dakle stoperi koji samo ne nabijaju lopte nego znaju nesto odigrati i znaju na prekidu za biti gol,zabar i zabije nekad ali Aco i prekidi samo bez razloga ide na skok,bekovi i lijevi i desni,lijevi ljevak a ne desnjak,bek desni normalan koji se zna ubaciti tu i tamo naprijed i centrirati jebenu loptu u 16 metara,i Sinisa i Memija imaju nedostakaka i previse ,zadnji vezni ja sam tu prezadovoljan Markovicem,on radi ono sto je do njega cak je i prema naprijed opasan,onda lijevo krilo normalnoo i spremno po mogucnosti da mu lijeva noga ne sluzi samo za ravnotezu,desetka ...ZAJKO dobrodosao ....igrac umjesto Jovana koji nece pokuavati nemoguce stvari kod rezultata 0 0 ili 1 0 za protivnika....Lendric ako ode rado bi gledao Krizmana spremnog u spicu jer nekako ima to nesto samo nije za krila ......i da golmana sam namjerno ostavio zadnjeg...nije Vedran neki krivac za golovee naprotiv ali odavno nemamo golmana koji ce nas izvaditi nekom svojom odbranom i prelomiti utakmicu,sada ako nesto ide u okvir gola vecinom zavrsi u mrezi a to je frustrirajuce....mislim da je i Slavko svjestan ovih stvari i da jedva ceka pauzu ...ne mozes pricati o ozbiljnoj ekipi a nemas igraca koji zna koristiti lijevu nogu,nemas igraca koji zna gurnuti loptu...puno je nedostataka da bi se mi borili za nesto a posebno za titulu...evropa je premija i njoj se nadam ....
GOO ROGER!!!
peRFect!!
VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!