Marković sa jedne, Grahovac sa druge strane ne igraju.
Kod njih povrijeđeni Stjepanović i Ordagić, mada će vjerovatno biti spremni
I njega smo se olako odrekli ali gotovo sadPinkii je napisao/la:
ZA ONA DOBRA,DOBRA STARA VREMENA...
Sent from my GT-I9060I using Tapatalk
ne napali nego pretukli, njih desetak, balavci vecinomstorm_raider je napisao/la:Semsu napali?? Kakva stoka, strasno.
Larse, stavi i komentare Bore na taj klip.
I on se vratio kuci sa igracima tj. zajedno sa njima u busu ?1921.ba je napisao/la:ne napali nego pretukli, njih desetak, balavci vecinomstorm_raider je napisao/la:Semsu napali?? Kakva stoka, strasno.
Larse, stavi i komentare Bore na taj klip.
Ja sam danas bio u širokom,policija nije nikom dala uci,koji nisu došli organizirano.Bilo je dosta momaka iz Sarajeva koji su svojim autima isli,al nisu dali nikom na stadion.Vjerovatno je policija vratila Šemsu,pa ga ovi nahvatali.1921.ba je napisao/la:semsu su pretukli, njih desetak idiota, koliko znam sa klupskim autobusom je krenuo nazad
To je naš problem, nije jedini ali jeste definitivno najveći. Znalo se desiti da se neki vraćaju sa 3 gola zaostatka u drugom, mi ne možemo za 89 siguran sam nadoknaditi 1 gol. LUZERSKI MENTALITET.rodrigo87 je napisao/la:Hocete li ikad prestati srati!?!?!?!??!?!?!?!?!!?!? Utakmica odlicno zapoceta, perfektno, samo sto NE ZNAMO zavrsiti!!! Pobjednicki mentalitet ove ekipe je ravan nuli! To nas yebe.
ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI