Kakve "yutu" igrace?. Hajd mi objasni Lelic koji je jedno od boljih krila lige tebi "yutu" igrac ?.Volkov ako je to onaj sto je igrao u Partizanu tebi i on "yutu".Uhvati se ti svog "yutu-a" brate a ne neke gluposti pricatiLARS1921 je napisao/la:Posljednja molba, ako može da ne gurate te vaše yutu igračePlava Porodica je napisao/la:Volkov i Lelic za ubojitu lijevu stranu, i stopera kao Bogdanovica, i samo nam je nebo granica
Upravo tako.DerekDuval je napisao/la:Najvecu razliku izmedju Zrinjskog i ostatka lige u koji spadamo i mi cini igrac Zrinjskog sa brojem 7. Nije im los ni ovaj 15-ka i sigurno je bolji recimo od naseg 2-ice.
Ako znamo da su ta dva njihova igraca i srcem i dusom izuzetno vezana za Zelju onda covjeka to jos vise boli. Ako jos skontas da smo mogli dovesti pred pocetak sezone njihovog igraca sa brojem 27 umjesto nasih 22-ice i igraca sa brojem 92,covjeku pozli. Ocekivati je da u proljetnom djelu prvenstva upravo taj igrac sa brojem 27 i njihov igrac sa brojem 13 ,koji nije valjao nama kao sto nam nisu valjalii 7-ica i 15-ska, budu najbolji stoperski par premijer lige. Tako da se zna u ovim titulama Zrinjskog imamo i mi jako puno udjela.