Pitali malog Manijaka, šta ćeš biti kad porasteš? Kaže on: Biću Horde ZlaMorzhy je napisao/la:
Pitali malog Manijaka, šta ćeš biti kad porasteš? Kaže on: Biću Horde ZlaMorzhy je napisao/la:
Nisam ni ja dobio nistaomladina1921zeljina je napisao/la:Jednom sam se žalio ovdje, evo me opet. Ima li nas još kojima nije stigla zahvalnica od kluba? :/
Ahahahahahahavrbanjusa je napisao/la:Pitali malog Manijaka, šta ćeš biti kad porasteš? Kaže on: Biću Horde ZlaMorzhy je napisao/la:
Yebiga, nemozes porediti klimu dole i u Sarajevo naprimjer... Bas zbog ovog sto pises, ocekujem dobru utakmicu s nase strane u nedjelju i minimalno remi! Pogotovo kad uzmemo cinjenicu da oni igraju najboljem sastavu danas, a mi odmaramo 80 % skoro prve postave... Nema izgovora!irfo je napisao/la:kolko bolji teren u sirokom nego kod nas
jes da je povoljnija klima, ali sad da su neke vremenske nepogode ovdje bile, nisu, padala kisa nekoliko dana i to je to, ranijih sezona ni poslije snijega nije ovako los bio terensajo10 je napisao/la:Yebiga, nemozes porediti klimu dole i u Sarajevo naprimjer... Bas zbog ovog sto pises, ocekujem dobru utakmicu s nase strane u nedjelju i minimalno remi! Pogotovo kad uzmemo cinjenicu da oni igraju najboljem sastavu danas, a mi odmaramo 80 % skoro prve postave... Nema izgovora!irfo je napisao/la:kolko bolji teren u sirokom nego kod nas
Morzhy je napisao/la:
Kaže brat da gleda samo do 70 lajkova.storm_raider je napisao/la:Nemoj gledati curice po Gorazdu, nego cesce malo izvjestavaj.