Neka odmori par igraca protiv Gorazda, rutinski odraditi utakmicu bez Steve, Lendrica, Blagojevica.
Neka se Jahic i Bekric malo umore i daju svoj doprinos.
Nisam ja govorio da ce se farbati sva 4 vec cijenjeni insajderi, zato i pitam jer ide lose vrijeme..Leon_Professional je napisao/la:Misli kad se skupi 60 milja..![]()
@delinjo, da su oni bolji mi bi se setali ligom i ne bi sve na njega islo
Napad na insajderecikazubo je napisao/la:Nisam ja govorio da ce se farbati sva 4 vec cijenjeni insajderi, zato i pitam jer ide lose vrijeme..Leon_Professional je napisao/la:Misli kad se skupi 60 milja..![]()
@delinjo, da su oni bolji mi bi se setali ligom i ne bi sve na njega islo
a ibrahimović k'o adilović pred sami odlazakDolina je napisao/la:Joj odbrane Manchestera, naša je još i dobra
ChWilla je napisao/la:a ibrahimović k'o adilović pred sami odlazakDolina je napisao/la:Joj odbrane Manchestera, naša je još i dobra
U potpunosti se slazem sa ovom tvrdnjom.Evo primjera,spominje da je Obradovic gotova prica,ali oko dolaska Obradovica,ne pita se niko ,vec iskljucivo Mladen Krstajic,jel ako on kaze da je nadjena adekvatna zamjena Obradovic moze prvenstveno u inostranstvo pa tek onda u Zelju.Ekipa Radnika se bori za titulu i nece pustiti napadaca tek tako bez ozbiljnih para.EdisMulalic je napisao/la:Zamolio bih pojedince da ne iznose neistine i netacne info o mogucim odlascima i dolascima. O kakvom Splitu pricate, on i kad ode, to ce biti mnogo mnogo jaci i bolji klub od tog kojeg spominjete, koji se bori za opstanak.. Trenutno, do daljnjeg on je tu