Da se kladimo da ce se naci grupa (veliki Zeljini navijaci) koja ce naci razlog da se baklje pale protiv pitara i Zrinjskog.Elegant je napisao/la:Ako zelimo da ova akcija uprave uspije, do kraja sezone BEZ BAKLJI ili nekih sranja sto ce bespotreno da vade pare iz kluba !
Derbi sa bakljama i minus 5.000 KM ili da za tih 5.000 bude nesto urđena od ovih 16. elemenata sto treba.
SVRŠAVAM, SVRŠAVAM
Bila je zabrana i kad se europa igrala pa nas zbog jedne baklje koja je gorila 5 sec. kazniliValter je napisao/la:Da se kladimo da ce se naci grupa (veliki Zeljini navijaci) koja ce naci razlog da se baklje pale protiv pitara i Zrinjskog.Elegant je napisao/la:Ako zelimo da ova akcija uprave uspije, do kraja sezone BEZ BAKLJI ili nekih sranja sto ce bespotreno da vade pare iz kluba !
Derbi sa bakljama i minus 5.000 KM ili da za tih 5.000 bude nesto urđena od ovih 16. elemenata sto treba.
Kako oni vele "palilo se i palice se"
Treba na ovome da se radi, vec u Tuzli sad !Valter je napisao/la:Da se kladimo da ce se naci grupa (veliki Zeljini navijaci) koja ce naci razlog da se baklje pale protiv pitara i Zrinjskog.Elegant je napisao/la:Ako zelimo da ova akcija uprave uspije, do kraja sezone BEZ BAKLJI ili nekih sranja sto ce bespotreno da vade pare iz kluba !
A što ti to konstantno potenciraš? Svaki post baklje ovo, baklje ono...Valter je napisao/la:Da se kladimo da ce se naci grupa (veliki Zeljini navijaci) koja ce naci razlog da se baklje pale protiv pitara i Zrinjskog.Elegant je napisao/la:Ako zelimo da ova akcija uprave uspije, do kraja sezone BEZ BAKLJI ili nekih sranja sto ce bespotreno da vade pare iz kluba !
Odlična ideja.11plavih'92 je napisao/la: Al Shiddi nam je sponzor, mozda vidjeti sa njima da se vikendima postavi stand u SCC. Pravo je prometno narocito po ovakvom vremenu
Slazem se...Ajzea je napisao/la:Samo ću ovo reći, ako sada ne ispunimo duznost i ostvarimo ovaj broj članova, treba osuditi na javan linč svakoga ko spomene stadion i izgradnju istog. Toliko
Ajzea je napisao/la:Samo ću ovo reći, ako sada ne ispunimo duznost i ostvarimo ovaj broj članova, treba osuditi na javan linč svakoga ko spomene stadion i izgradnju istog. Toliko
To bi bila prava stvar. Diaspori puna usta Želje. Da vas sad vidimo iseljeni i raseljeni11plavih'92 je napisao/la:Fantasticno
Molim za prijedloge kolega forumasa koji su blizu Uprave da nam predlože kako mozemo konkretno pomoci i mi u ovome. Podrazumjeva se da smo vec clanovi, da necemo paliti baklje, da cemo i dalje dolaziti na utakmice i kupovati karte,..... Mozda neki TRN na koji se moze izvrsiti uplata, mozda kao nekad akcija jedan navijač - jedna stolica, sta god ali siguran sam da mnogi osjećaju potrebu da daju licni doprinos. Ja je osjecam i to je najmanje sto mogu učiniti kako bih se zahvalio Zelji i ljudima koji me drži ponosnim
Lijepi moj ne potenciram ja pricu o bakljama nego o novcanim kaznama, da nije kazni bas me briga za baklje.Grbavica je napisao/la:A što ti to konstantno potenciraš? Svaki post baklje ovo, baklje ono...Valter je napisao/la:Da se kladimo da ce se naci grupa (veliki Zeljini navijaci) koja ce naci razlog da se baklje pale protiv pitara i Zrinjskog.Elegant je napisao/la:Ako zelimo da ova akcija uprave uspije, do kraja sezone BEZ BAKLJI ili nekih sranja sto ce bespotreno da vade pare iz kluba !
Odlična ideja.11plavih'92 je napisao/la: Al Shiddi nam je sponzor, mozda vidjeti sa njima da se vikendima postavi stand u SCC. Pravo je prometno narocito po ovakvom vremenu