Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

LARSSONN
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned mar 06, 2016 9:05 pm

Ima li u prodaji polugodišnja za sjever ili je samo zapad?

krajisnik87
Kontakt:

ned mar 06, 2016 9:10 pm

Vec sam slao mailove fanshopu i klubu da li postoji neki nacin da online pregledamo artikle(ima ona fanshop.ba ali nisu svi artikli tu i nema novih) i da narucimo.
ŽELJEZNIČAR ÜBER ALLES !

Valter
Kontakt:

ned mar 06, 2016 9:11 pm

Elegant je napisao/la:Ako zelimo da ova akcija uprave uspije, do kraja sezone BEZ BAKLJI ili nekih sranja sto ce bespotreno da vade pare iz kluba !

Derbi sa bakljama i minus 5.000 KM ili da za tih 5.000 bude nesto urđena od ovih 16. elemenata sto treba.
Da se kladimo da ce se naci grupa (veliki Zeljini navijaci) koja ce naci razlog da se baklje pale protiv pitara i Zrinjskog.
Kako oni vele "palilo se i palice se"
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

Ajzea
Kontakt:

ned mar 06, 2016 9:12 pm

SVRŠAVAM, SVRŠAVAM
ŠTA JE OVO VIŠE!?

Plava Porodica
Kontakt:

ned mar 06, 2016 9:14 pm

E da mi je samo znati ko je sve mogao očekivati da će se sve ovo izdešavati u posljednjih par mjeseci.Tih,ali jako kvalitetan rad ljudi u klubu.Sve u mirnoći,sve je došlo kao bum vijest kada se niko nije nadao.Takvi radovi su najbolji,bez spektakularnih najavljivanja.Da je trećina possla urađena od sveg što su uradili,bio bih zadovoljan,jer se nešto radi.A oni rade na više frontova istovremeno.Jer na svim tim frontovima rade kvalitetni ljudi.Od dovođenja igrača,od povećanja budžeta za omladinski pogod i za prvi tim,od saniranja dugova,od rješavanja da nam djjeca treniraju na boljem terenu i pod reflektorima,pa sve do osnovnih promjena na stadionu Grbavica,pa sve i do završavanja u narednim mjesecima ovih zahtjeva za igranje Europskih utakmica.I to je samo privremeno rješenje dok ne dobijemo dozvole od općine,koja se čeka od 6-24 mjeseca.Ko je to od vas mogao očekivati? Od ruba egzistencije,do kvalitetnih temelja,i ne samo temelja,polahko počinjemo i spratove gradit.A nije to dug period od kako su oni u Upravi.Jako kratak period.Eh šta ja sad mogu kao navijač ovog kluba uraditi da bi im se zahvalio na svoj sreći svakodnevnoj radi njih.Kako više da im pomognem? Ma ostalo je još da roditelje učlanim,i to ću uraditi 15-tog čim mi plata bude.Bilo kakav predlog nekih kampanja,ili marketinga,slobodno neka mi se javi privatno,ja sam zainteresovan da što više pomognemo klubu.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

krajisnik87
Kontakt:

Valter je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Ako zelimo da ova akcija uprave uspije, do kraja sezone BEZ BAKLJI ili nekih sranja sto ce bespotreno da vade pare iz kluba !

Derbi sa bakljama i minus 5.000 KM ili da za tih 5.000 bude nesto urđena od ovih 16. elemenata sto treba.
Da se kladimo da ce se naci grupa (veliki Zeljini navijaci) koja ce naci razlog da se baklje pale protiv pitara i Zrinjskog.
Bila je zabrana i kad se europa igrala pa nas zbog jedne baklje koja je gorila 5 sec. kaznili
Zadnja izmjena: krajisnik87, dana/u ned mar 06, 2016 9:16 pm, ukupno mijenjano 1 put.
ŽELJEZNIČAR ÜBER ALLES !

Elegant
Kontakt:

Valter je napisao/la:

Treba na ovome da se radi, vec u Tuzli sad !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Grbavica
Kontakt:

ned mar 06, 2016 9:17 pm

Valter je napisao/la:

A što ti to konstantno potenciraš? Svaki post baklje ovo, baklje ono...

11plavih'92 je napisao/la: Al Shiddi nam je sponzor, mozda vidjeti sa njima da se vikendima postavi stand u SCC. Pravo je prometno narocito po ovakvom vremenu
Odlična ideja.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

ChWilla
Kontakt:

ned mar 06, 2016 9:17 pm

ko ima psa, mačora, zlatnu ribicu neka učlanjuje i njih. a ostalo će stručni ljudi :ganja:
gradi željo boli te *****

South
Kontakt:

ned mar 06, 2016 9:19 pm

palilo se i palice se :mrgreen:

Špekac1921
Kontakt:

ned mar 06, 2016 9:20 pm

No pyro, no party. :mrgreen:
Kad nikog nema znaj da tu sam ja, da ti pjevam i za te da se lemam...
Samo tebe volim ja, tebe volim ja..

BHDragons
Kontakt:

ned mar 06, 2016 9:20 pm

Potrudimo se fakat da ne palimo baklje više. Ok protiv Širokog otvaranje polusezone, povratak Juga, itd, ali u budućim utakmicama je bespotrebno i štetno. A i garantujem da se bolja atmosfera može napraviti dlanovima i grlima nego bakljama
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
Ni milimetra!

Ajzea
Kontakt:

ned mar 06, 2016 9:22 pm

Samo ću ovo reći, ako sada ne ispunimo duznost i ostvarimo ovaj broj članova, treba osuditi na javan linč svakoga ko spomene stadion i izgradnju istog. Toliko ;)

FKZ1921
Kontakt:

ned mar 06, 2016 9:23 pm

Klub poziva na uclanjenje i poziva da dolazimo na utakmice. Sasvim sigurno se klub nece baviti prikupljanjem para na druge nacine(tel.broj i sl...).
Clanstvo...Jako me zanima sta moze biti razlog da navijac Zelje da ne bude clan kluba. Ok,pare. Slazem se da je to opravdan razlog. Ali,koliko je takvih a koliko je onih koji mogu platiti clanarinu a nisu clanovi. Dajte vi koji mozete platiti clanarinu postanite clanovi. Sad je to vrlo jednostavno i ako niste u Bosni ili u Sarajevu.
Utakmice...Trebamo dolaziti na svaku na Grbavici,neovisno s kim se igra. Hajmo dolaziti na utakmicu zato sto igra Zeljo a ne zato sto na Grbavicu dolazi ovaj ili onaj klub. Tako rezonuju i rade navijaci velikih klubova. Ne interesuje ih ko im dolazi,interesuje ih njihov klub.

tm8782
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

ned mar 06, 2016 9:23 pm

Ajzea je napisao/la:Samo ću ovo reći, ako sada ne ispunimo duznost i ostvarimo ovaj broj članova, treba osuditi na javan linč svakoga ko spomene stadion i izgradnju istog. Toliko ;)
Slazem se...

Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

nookey
Kontakt:

ned mar 06, 2016 9:25 pm

:palacgore:
Ajzea je napisao/la:Samo ću ovo reći, ako sada ne ispunimo duznost i ostvarimo ovaj broj članova, treba osuditi na javan linč svakoga ko spomene stadion i izgradnju istog. Toliko ;)

Plava Porodica
Kontakt:

ned mar 06, 2016 9:27 pm

Može li 8000 doći protiv Mladosti? Hajmo Manijaci,hajmo opet ložit raju..
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Model1964

ned mar 06, 2016 9:28 pm

11plavih'92 je napisao/la:
Fantasticno
Molim za prijedloge kolega forumasa koji su blizu Uprave da nam predlože kako mozemo konkretno pomoci i mi u ovome. Podrazumjeva se da smo vec clanovi, da necemo paliti baklje, da cemo i dalje dolaziti na utakmice i kupovati karte,..... Mozda neki TRN na koji se moze izvrsiti uplata, mozda kao nekad akcija jedan navijač - jedna stolica, sta god ali siguran sam da mnogi osjećaju potrebu da daju licni doprinos. Ja je osjecam i to je najmanje sto mogu učiniti kako bih se zahvalio Zelji i ljudima koji me drži ponosnim
To bi bila prava stvar. Diaspori puna usta Želje. Da vas sad vidimo iseljeni i raseljeni :) . Ako uprava da kakav račun za samodoprinos :) ja lično i personalno započinjem razgovor sa našim u Slo. tek kad pokažu valjanu uplatnicu :) :)
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

bistrikboy
Kontakt:

ned mar 06, 2016 9:28 pm

Sjajno je ovo sve sto se radi,uprava ima sluha za navijace i mislim da nam je u neku ruku duznost da im se oduzimo dolaskom na utakmicu i clanarinom!

Sanjamo tu Europu na Grbavici vec godinama i mislim da smo svi svjesni da je to prava pravcata Europa za nas jer onaj lavor je sve osim stadiona.

Misimovic i saradnici rade sjajno i moramo i mi biti svjesni da nismo imali mozda nikad jace ljude u upravi a nismo prodali klub nikome. Ne tako davno se nije znalo hocemol' imati novac za plate a danas su vec igraci odusevljeni uslovima.
1921-1987-2007

Valter
Kontakt:

ned mar 06, 2016 9:30 pm

Grbavica je napisao/la:
Valter je napisao/la:

A što ti to konstantno potenciraš? Svaki post baklje ovo, baklje ono...

11plavih'92 je napisao/la: Al Shiddi nam je sponzor, mozda vidjeti sa njima da se vikendima postavi stand u SCC. Pravo je prometno narocito po ovakvom vremenu
Odlična ideja.
Lijepi moj ne potenciram ja pricu o bakljama nego o novcanim kaznama, da nije kazni bas me briga za baklje.
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.

Prijava