Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Haklapuc
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub okt 22, 2016 11:26 pm

Pričajte vi šta hoćete, ali Zeba bi ovoj ekipi legao k'o šaka na oko. Lendrić bi bio ubjedljivo prvi strijelac lige, a malo bi se i Miro rasteretio.
Vezni red u prvom poluvremenu pokretljiv, dosta kombinatorike, u drugom mrtvi skroz, vjerovatno mislili da je utakmica riješena. Bezidejna igra u drugom poluvremenu, da ne kažem preko k.urca. Memija ofanzivno dobar, ali džaba kad sve upropasti očajnim centaršutevima. Ne bih krivio pojedinačno ni Memiju ni Kosorića ni Jahića, oba njihova gola su lančane greške kompletnog veznog reda i odbrane. Usput rečeno, odbrana bez Boccaccinija izgleda kriminalno. Blagojević od one suspenzije definitivno nije isti igrač, često odigrava katastrofalne pasove, a čini mi se i da je malo sporiji nego prošle godine, možda malo više carini loptu nego što je potrebno. Večeras od veznog trojca najbolji Marković.
Drago mi zbog Mire ko da mi je najrođeniji zabio. Lendrić pročepio nadam se.

Teren je u užasnom stanju, treba to što prije rješavati. To treba biti prioritet i prije istoka i farbanja reflektora. Neko će se teže povrijediti na onoj oranici. Duša me zaboli kad ono vidim, osjećam se kao da navijam za Zvijezdu iz Gradačca, a ne za Želju. Ovo je po mom mišljenju dosad najveći minus ovoj upravi, veći i od bilo kakvih Hervasa, Husića i sličnih. Travnjak se jednostavno nije smio onako zapustiti.

Grbavica
Kontakt:

sub okt 22, 2016 11:29 pm

Danas se ustvari vidjelo koliko nama treba jedan znalac koji zna podvaliti loptu Lendriću. Pa majku joj ***** kružimo oko 16, Lendrić se izvuče oni loptu nazad ili na stranu i onda sve ponovo. Uglješu i Jovan sam par puta upratio da su mogli "proturiti" loptu za Lendrića kroz protivničku odbranu kao što je bila situacija kod oba gola Olimpika, ali ništa. Oni je opet okolo šalju. Jedina situacija koja je pokazala kako to izgleda je kada je Marković odigrao loptu Lendriću i ovaj je zabio. Fali nam takvih lopti, odnosno takve lopte fale Ivanu. Kad ih bude imao, zabijaće 15-20 po sezoni.
Evo @Haklapuc je to isto primjetio.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Okolele
Kontakt:

sub okt 22, 2016 11:30 pm

Mi ne znamo da iskoristimo potencijal ove ekipe..Imamo dobre sutere u sastavu a mi se preseravamo sa nekim kobinatorikama..Hocemo nazor da se uvucemo u gol..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Elegant
Kontakt:

sub okt 22, 2016 11:35 pm

Ne ocekujte na zimu neki poseban remont, vjerovatno ce Petrovic neke da prekrzi a od pojacnja cemo vidjeti, među navijacima se spominje Zeba pa cemo vidjti.

Da je nama do decembra opstati u prvi sest i sto blize vrhu, također ako padne jaca kisa ili snijeg ovaj teren ce biti totalno neuslovan sto je dodatni problem.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

LARSSON
Kontakt:

sub okt 22, 2016 11:38 pm

Ma da je teren srediti, ili bar ovaj istok ali kako je krenulo bice dobro ako se počne i u 2017. raditi

Haklapuc
Kontakt:

Lelića sam pratio dosta često, na Kobiljara nisam obraćao pažnju. Lelić bi mislim bio dobra investicija i igrač koji bi se mogao unovčiti. Je li neko pratio Kobiljara češće ove sezone? Je li tako dobar ili je večeras izgledao kao Messi samo zbog našeg mrtvog veznog reda?

Model1964

Haklapuc je napisao/la:Pričajte vi šta hoćete, ali Zeba bi ovoj ekipi legao k'o šaka na oko. Lendrić bi bio ubjedljivo prvi strijelac lige, a malo bi se i Miro rasteretio.
Vezni red u prvom poluvremenu pokretljiv, dosta kombinatorike, u drugom mrtvi skroz, vjerovatno mislili da je utakmica riješena. Bezidejna igra u drugom poluvremenu, da ne kažem preko k.urca. Memija ofanzivno dobar, ali džaba kad sve upropasti očajnim centaršutevima. Ne bih krivio pojedinačno ni Memiju ni Kosorića ni Jahića, oba njihova gola su lančane greške kompletnog veznog reda i odbrane. Usput rečeno, odbrana bez Boccaccinija izgleda kriminalno. Blagojević od one suspenzije definitivno nije isti igrač, često odigrava katastrofalne pasove, a čini mi se i da je malo sporiji nego prošle godine, možda malo više carini loptu nego što je potrebno. Večeras od veznog trojca najbolji Marković.
Drago mi zbog Mire ko da mi je najrođeniji zabio. Lendrić pročepio nadam se.

Teren je u užasnom stanju, treba to što prije rješavati. To treba biti prioritet i prije istoka i farbanja reflektora. Neko će se teže povrijediti na onoj oranici. Duša me zaboli kad ono vidim, osjećam se kao da navijam za Zvijezdu iz Gradačca, a ne za Želju. Ovo je po mom mišljenju dosad najveći minus ovoj upravi, veći i od bilo kakvih Hervasa, Husića i sličnih. Travnjak se jednostavno nije smio onako zapustiti.

Održavanje travnjaka je nauka. Tip koji Dinamu to radi ima platu 5 milja eura. To je uslovio kada je dolazio. Samo tehnicno održavanje dobrog travnjaka košta oko 150 milja eura godišnje. Ovakav kao naš se nemere održavati nego mjenjati. Mi tih para nemamo! Hajduk je spisko more para a teren katastrofa. U BG ista pjesma. Zato je održavanje terena nauka.
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

sub okt 22, 2016 11:43 pm

Daj ti @ajzea ; @grbavica i meni 3 gajbe pive pa da vidis kako ce se odrzavati..

Leon_Professional
Kontakt:

sub okt 22, 2016 11:44 pm

Hajduk je platio travnjak najmanje od svih. Platili su ga msm 4 miliona kuna. Na Kantridi je 8 miliona kuna, a u Zenici 1.5 miliona KM.
Naravno, treba se i odrzavati, ali Hajduk nije spiskao pare, htjeli su proci sa jeftinom opcijom, na kraju se i zajebali. Na Kantridi je strasan teren.

Pinkii
Kontakt:

sub okt 22, 2016 11:48 pm

Zna li neko sto mi sad stalno igramo u bijelim dresovima ? Gdje su nam plavi ? Doduse otkad nosimo ove dresove imamo hvala Bogu srecu i nemamo poraz.

Sent from my GT-I9060I using Tapatalk
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

rodrigo87
Kontakt:

sub okt 22, 2016 11:49 pm

Nema olimpic drugih, pa im izasli u sustret hahahaha

Pinkii
Kontakt:

sub okt 22, 2016 11:53 pm

slika

Model1964

sub okt 22, 2016 11:53 pm

Leon_Professional je napisao/la:Hajduk je platio travnjak najmanje od svih. Platili su ga msm 4 miliona kuna. Na Kantridi je 8 miliona kuna, a u Zenici 1.5 miliona KM.
Naravno, treba se i odrzavati, ali Hajduk nije spiskao pare, htjeli su proci sa jeftinom opcijom, na kraju se i zajebali. Na Kantridi je strasan teren.
Mi nemamo ni tih 4 miliona životinjki :-) tako da svaka prica o novom terenu odpada. Postojeci se nemere održavati:-(
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Haklapuc
Kontakt:

sub okt 22, 2016 11:58 pm

Ja sam više mislio na pristojan travnjak, na kojem prizemna lopta ne odskoči tako da pogodi igrača koji je prima u glavu. Ako se ne može malo izvaljati, izravnati onda ne znam stvarno. Pa trenutno teren izgleda kao da nam je ispod trave pet krtica, katakombe jebene. Možda malo i pretjerujem, ali strah me da se neko ne povrijedi, plus što se tačno vidi koliko ovakav teren usporava našu igru.

Charlie Sheen
Kontakt:

ned okt 23, 2016 12:01 am

Ima li neki snimak utakmice?

storm_raider
Kontakt:

ned okt 23, 2016 12:03 am

Gledam ovaj snimak na Areni. Stvarno je ovaj Kobiljar odigrao strasnu utakmicu. Svaka mu lopta ima oci.

Trenutno je drugo poluvrijeme, sta je Lendric fulio... sa Sjevera je izgledalo jos gore.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Pinkii
Kontakt:

ned okt 23, 2016 12:04 am

Ali vrisak Lendrica kad je zabio gol pola jugozapada prislo ogradi

Format
Kontakt:

ned okt 23, 2016 12:05 am

Znaci odavno nisam vidio napadaca u nasoj ligi da se bolje krece od Lendrica,strasan osjecaj za prostor,zuca prava al nema desetke da mi gurne loptu pa bolan on bi u 5 puta jacoj ligi zabio vise golova nego kod nas,on je vrhunaki napadac ove lige,samo mu fali nrko kao Zeba.

Grbavica
Kontakt:

ned okt 23, 2016 12:09 am

Minjore je napisao/la:Daj ti @ajzea ; @grbavica i meni 3 gajbe pive pa da vidis kako ce se odrzavati..
vjerovatno bi to ovako nekako izgledalo... :ganja:
slika
Ko nas je kleo, nije dangubio.

1921.ba
Kontakt:

ned okt 23, 2016 12:12 am

https://www.youtube.com/watch?v=dSBesBTHroQ

Pogledajte majstoriju iz više uglova.
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.

Prijava