Pričajte vi šta hoćete, ali Zeba bi ovoj ekipi legao k'o šaka na oko. Lendrić bi bio ubjedljivo prvi strijelac lige, a malo bi se i Miro rasteretio.
Vezni red u prvom poluvremenu pokretljiv, dosta kombinatorike, u drugom mrtvi skroz, vjerovatno mislili da je utakmica riješena. Bezidejna igra u drugom poluvremenu, da ne kažem preko k.urca. Memija ofanzivno dobar, ali džaba kad sve upropasti očajnim centaršutevima. Ne bih krivio pojedinačno ni Memiju ni Kosorića ni Jahića, oba njihova gola su lančane greške kompletnog veznog reda i odbrane. Usput rečeno, odbrana bez Boccaccinija izgleda kriminalno. Blagojević od one suspenzije definitivno nije isti igrač, često odigrava katastrofalne pasove, a čini mi se i da je malo sporiji nego prošle godine, možda malo više carini loptu nego što je potrebno. Večeras od veznog trojca najbolji Marković.
Drago mi zbog Mire ko da mi je najrođeniji zabio. Lendrić pročepio nadam se.
Teren je u užasnom stanju, treba to što prije rješavati. To treba biti prioritet i prije istoka i farbanja reflektora. Neko će se teže povrijediti na onoj oranici. Duša me zaboli kad ono vidim, osjećam se kao da navijam za Zvijezdu iz Gradačca, a ne za Želju. Ovo je po mom mišljenju dosad najveći minus ovoj upravi, veći i od bilo kakvih Hervasa, Husića i sličnih. Travnjak se jednostavno nije smio onako zapustiti.