Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

LARSSON
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet okt 21, 2016 8:04 pm

Mi sutra moramo dobiti, taman da mi igramo sa juniorima. Duel Zrinjskog Sarajeva i Sirokog Slobode,nek bude remi u oba nama super. Jos tu nek Vitez uzme bod mladosti, vrijeme je da i vitez nekom bod uzme. Krupa favorit protiv metalegLea ali sta znas :D

Morzhy
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pet okt 21, 2016 8:06 pm

Leon_Professional je napisao/la:
Morzhy je napisao/la:Očekujem sutra težak teren, ali ipak pobjedu bar 2 razlike, Olimpic nam, malo je reći, leži. Izvinjavam se na off topicu slika
Mnogo tezak teren, evo kod mene ogromna kise se izlila i jos pada. Danas sam otisao iz Sar. ne znam kako je dole, ali teren ce sigurno biti ostecen i mekan.
Olimpic se do sad nikad nije grcevito branio, ni na Grbavici ni na Otoci. Zbog toga su mi draga ekipa, ne igraju ciganski. Eto dali su Slobodi i Sirokom 6 golova, vjerovatno ce i protiv nas igrati slicno.
Na losem terenu svasta moze uci u gol. Bitna ce biti agresivnost i pritisak. Moguce su greske zadnje linije ako ih pritisnemo, takodjer to se odnosi i na nasu odbranu.
Ja se nadam pobijedi, jer to nam je i taktika. Kod kuce dobijati a vani ne gubiti, a ako ne mozemo Olimpica kuci dobiti onda tesko da sta mozemo ocekivati i u Plej ofu.
Ja živim 100 metara od stadiona, kiša lije k'o iz kabla, valjda brzo prestane. Mi jednostavno moramo dobiti sutra, previše se kiksalo na Grbavici. A što kažeš ako ne možemo Olimpica dobiti, nemamo se čemu nadati, tako da sutra samo jako u kost slika

Pinkii
Kontakt:

pet okt 21, 2016 8:10 pm

A i vrijeme je da Miro zabije gol... Vidim po instagramu opusta se uz igricu slagalicu. Nek odmori i sutra jako najjace !!

Sent from my GT-I9060I using Tapatalk
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

Hurmasica
Kontakt:

pet okt 21, 2016 8:12 pm

Morzhy je napisao/la:
Leon_Professional je napisao/la:
Morzhy je napisao/la:Očekujem sutra težak teren, ali ipak pobjedu bar 2 razlike, Olimpic nam, malo je reći, leži. Izvinjavam se na off topicu slika
Mnogo tezak teren, evo kod mene ogromna kise se izlila i jos pada. Danas sam otisao iz Sar. ne znam kako je dole, ali teren ce sigurno biti ostecen i mekan.
Olimpic se do sad nikad nije grcevito branio, ni na Grbavici ni na Otoci. Zbog toga su mi draga ekipa, ne igraju ciganski. Eto dali su Slobodi i Sirokom 6 golova, vjerovatno ce i protiv nas igrati slicno.
Na losem terenu svasta moze uci u gol. Bitna ce biti agresivnost i pritisak. Moguce su greske zadnje linije ako ih pritisnemo, takodjer to se odnosi i na nasu odbranu.
Ja se nadam pobijedi, jer to nam je i taktika. Kod kuce dobijati a vani ne gubiti, a ako ne mozemo Olimpica kuci dobiti onda tesko da sta mozemo ocekivati i u Plej ofu.
Ja živim 100 metara od stadiona, kiša lije k'o iz kabla, valjda brzo prestane. Mi jednostavno moramo dobiti sutra, previše se kiksalo na Grbavici. A što kažeš ako ne možemo Olimpica dobiti, nemamo se čemu nadati, tako da sutra samo jako u kost slika
Prestaje kiša sutra ujutro.

slika
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Plavi orkestar
Kontakt:

pet okt 21, 2016 8:14 pm

Gledam Svedska-Iran,zene.Iranke pokrivene igraju.69 min. 7:0 vode švedjanke.Sutra zbog gol razlike ocekujem 7:0 i na Grbavici.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

pile87
Kontakt:

pet okt 21, 2016 8:24 pm

FKZ1921 je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
FKZ1921 je napisao/la: To za plate(neto,bruto)je u pet deka kako sam napisao. U tih 734930,36 km je sve osim doprinosa i poreza na plate,malo...ne vise od sto hiljada.
Mene bas cudi da se ti bakces tim stvarima.
Sta je pisac htio reci...
Da nisi bio fokusiran na finansije, pricao si o onome sto jedan prosjecan navijac Zeljeznicara vidi i osjeti kad dodje na tekmu. Iskreno mene boli djon jel nas ekipa na mjesecnom nivou kosta 100 ili 101 tisucu KM. Ja hocu da gledam fudbal i da ima tih para da mogu dovoditi igrace kako treba. I sam znas da je Misimovic htio objaviti iznose plata, po mom misljenju nepotrebno i ne znam sta bi dobio sa tim. Hocu jos da kazem da se nepotrebno opterecujemo tim koliku ko platu ima i to dan pred tekmu koja nas dovodi na trece mjesto.
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

mali plavisa
Kontakt:

pet okt 21, 2016 8:26 pm

sofronije je napisao/la:Joj opraste sa Bogicevicem....vecina vas kao i ja nemamo pojma sta se tacno tu desilo. Postavite sebi pitanje...da li bi se on izborio za svoja prava bez onog sto je uradio sa sindikatom i drugo pitanje , da li bi ga klub vratio da je bio u krivu?
Ne da oprase,ja stojim iza toga da je 5% bio kriv ne bi bio vracen nikad u Zelju pored milion Slavka Petrovica,vec smo svjesni bili da su se konci poceli gubiti u sportskom segmentu,dolaskom debeljuce ja miran!A to zakazivanje presa koje spominjete pregledajte jos jednom njegov uvod nije ga on organizovao nego sindikat,tako da nidje veze vam je prica,al hajd valjda je to ta mrznja pa se ne zeli cuti ono sto treba!Uglavnom ja miran uz Slavka zna covjek ovaj posao!Zivjeli vi meni samo bez mrznje,sutra Zeljo igra!

Plava Porodica
Kontakt:

pet okt 21, 2016 8:29 pm

PROLIT CEMO VAS KOMSIJE.
MAKSUZ SELAM ZA @MOKROGUZA
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

storm_raider
Kontakt:

pet okt 21, 2016 8:29 pm

Dobro, za Bogicevica je sve vec jasno, necemo vrtiti istu plocu iznova. Mijenjajte temu. Olimpic igra sutra i igra u seniorskom sastavu.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

ChWilla
Kontakt:

pet okt 21, 2016 8:32 pm

šta znači kriv, nije to krivični postupak, nije ubio ni ukrao...da je malo ispao šupak, za mene jeste. ne zbog toga što je tražio ono što je smatrao da mu pripada, nego zbog načina kako je to uradio i nekih popratnih okolnosti. uprava je nerado popustila i jedino iz sportskih razloga.
gradi željo boli te *****

Plavi orkestar
Kontakt:

pet okt 21, 2016 8:33 pm

Dobro je ovo...ide na bolje.Izašli smo iz krize,igraci se dohavizali,svi smo opušteniji,dizemo se na tabeli...Slavko dobro zna gdje škripi ali nece javno i ovako puno iznosi stvari koje drugi slušaju i na taj ih nacin educira besplatno.Mislim da cemo u ligi za prvaka tek biti pravi do tada grcevita borba za svaki bod.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

Pinkii
Kontakt:

pet okt 21, 2016 8:41 pm

Citam duzinu ugovora, hoce li,ako Miroslav ne bude zelio da produzi, poslati na tribine nesto slicno sa Tomicem sto je bilo ? Ne daj Boze da se desi to pa da na proljece igramo bez njega.

Sent from my GT-I9060I using Tapatalk
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

tm8782
Kontakt:

pet okt 21, 2016 8:41 pm

Nisam odavno pisao, a ni citao. Sad sam malo procitao, par stranica. Od kad pratim forume(cc 2008.), mislim da se nije više 'zavlacio' nos u finansije i rad kluba kao u zadnjih godinu dana. Jb te svi daju za pravo da traže neke izvještaje ili ti ga polaganje računa svakom pojedincu. Zašto, zašto se to nije radilo prije par godina? Kada su se 'nabrali' dugovi? Sad kada se to sanira pitamo se gdje je ovo gdje je ono. U suštini koga boli k.... i ko su ti da neko nekome polaže račune. Evo u Čelik je ušla policija i tražila što je tražila. Da hoće kod svih tako, pa i kod nas. Taman da je moj otac i ako je radio mimo interesa kluba nek ide svirati klavir. Izgleda da neki ovdje shvataju FK Željezničar kao svoju babovinu... Pa da im se polažu računi. O nekima sam imao visoko mišljenje, a ustvari mnogi gledaju interes. Lični!!!

Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

tm8782
Kontakt:

pet okt 21, 2016 8:45 pm

ChWilla je napisao/la:šta znači kriv, nije to krivični postupak, nije ubio ni ukrao...da je malo ispao šupak, za mene jeste. ne zbog toga što je tražio ono što je smatrao da mu pripada, nego zbog načina kako je to uradio i nekih popratnih okolnosti. uprava je nerado popustila i jedino iz sportskih razloga.
Chwilla brate da je on otišao na sud i tražio svoje te isto to dobio. Ne bi mu rekao ni riječi. Meni je krivo i ja mu prvi je.bem od do zbog sindikata te njegovog vraćanja. BTW 'Lesi se vraća kuci'. Za povratak u tim nakon ovog stvarno treba da bude bez obraza... U suštini **** njega, sutra igra Željo i ako bude igrao cuce me sigurno...

Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

LARSSON
Kontakt:

pet okt 21, 2016 8:51 pm

viewtopic.php?f=64&p=118873

Glasanje traje još 2 sata

FKZ1921
Kontakt:

pet okt 21, 2016 9:09 pm

pile87 je napisao/la:
FKZ1921 je napisao/la:
pile87 je napisao/la: Mene bas cudi da se ti bakces tim stvarima.
Sta je pisac htio reci...
Da nisi bio fokusiran na finansije, pricao si o onome sto jedan prosjecan navijac Zeljeznicara vidi i osjeti kad dodje na tekmu. Iskreno mene boli djon jel nas ekipa na mjesecnom nivou kosta 100 ili 101 tisucu KM. Ja hocu da gledam fudbal i da ima tih para da mogu dovoditi igrace kako treba. I sam znas da je Misimovic htio objaviti iznose plata, po mom misljenju nepotrebno i ne znam sta bi dobio sa tim. Hocu jos da kazem da se nepotrebno opterecujemo tim koliku ko platu ima i to dan pred tekmu koja nas dovodi na trece mjesto.
Nekako me pred Olimpik ne drma...Nadam se da ce tako biti i pred naredne utakmice s njima.
Ne sumnjam u ozbiljan pristup,disciplinovanu igru i pobjedu.
Na strani sam onih koji misle da ne treba oko Bogicevica praviti dramu i negativno uticati na ekipu u toku utakmice. Uvjeren sam da se sve izdesavalo spletom niza negativnih okolnosti a ne zbog toga sto Bogicevic ne voli i ne cijenu klub.

LARSSON
Kontakt:

pet okt 21, 2016 9:23 pm

Sreća pa dialiba nije došao kod nas :D

U 8 utakmica samo 7 golova :lol: grohno totalno

shzna
Kontakt:

pet okt 21, 2016 9:29 pm

Sutra će biti zajebana tekma, moramo pobijediti, ako ne zabijemo rano gol, bit će yebeno...
1987

exbabilon
Kontakt:

pet okt 21, 2016 9:37 pm

Cuvati se prekida i Lelića. Tezak teren bi nam mogao otezati posao ako brzo ne damo go. Zato bi valjalo već u prvom poluvremenu otići na 2:0, za što objektivno imamo snage. Olimpic se i na svom terenu orijentise na kontre, a kamoli u gostima.. Po meni Bekric mora biti barem na klupi, ako zagusti da uđe pošalje neki zadnji pas za napadača. I treba nam raspoložen Lendrić.

Hurmasica
Kontakt:

pet okt 21, 2016 9:40 pm

Lendriću je Olimpic stara mušterija, vrijeme je da ga krene baš protiv njih! :)

slika
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 11 gostiju.

Prijava