Ja živim 100 metara od stadiona, kiša lije k'o iz kabla, valjda brzo prestane. Mi jednostavno moramo dobiti sutra, previše se kiksalo na Grbavici. A što kažeš ako ne možemo Olimpica dobiti, nemamo se čemu nadati, tako da sutra samo jako u kostLeon_Professional je napisao/la:Mnogo tezak teren, evo kod mene ogromna kise se izlila i jos pada. Danas sam otisao iz Sar. ne znam kako je dole, ali teren ce sigurno biti ostecen i mekan.Morzhy je napisao/la:Očekujem sutra težak teren, ali ipak pobjedu bar 2 razlike, Olimpic nam, malo je reći, leži. Izvinjavam se na off topicu
Olimpic se do sad nikad nije grcevito branio, ni na Grbavici ni na Otoci. Zbog toga su mi draga ekipa, ne igraju ciganski. Eto dali su Slobodi i Sirokom 6 golova, vjerovatno ce i protiv nas igrati slicno.
Na losem terenu svasta moze uci u gol. Bitna ce biti agresivnost i pritisak. Moguce su greske zadnje linije ako ih pritisnemo, takodjer to se odnosi i na nasu odbranu.
Ja se nadam pobijedi, jer to nam je i taktika. Kod kuce dobijati a vani ne gubiti, a ako ne mozemo Olimpica kuci dobiti onda tesko da sta mozemo ocekivati i u Plej ofu.
Prestaje kiša sutra ujutro.Morzhy je napisao/la:Ja živim 100 metara od stadiona, kiša lije k'o iz kabla, valjda brzo prestane. Mi jednostavno moramo dobiti sutra, previše se kiksalo na Grbavici. A što kažeš ako ne možemo Olimpica dobiti, nemamo se čemu nadati, tako da sutra samo jako u kostLeon_Professional je napisao/la:Mnogo tezak teren, evo kod mene ogromna kise se izlila i jos pada. Danas sam otisao iz Sar. ne znam kako je dole, ali teren ce sigurno biti ostecen i mekan.Morzhy je napisao/la:Očekujem sutra težak teren, ali ipak pobjedu bar 2 razlike, Olimpic nam, malo je reći, leži. Izvinjavam se na off topicu
Olimpic se do sad nikad nije grcevito branio, ni na Grbavici ni na Otoci. Zbog toga su mi draga ekipa, ne igraju ciganski. Eto dali su Slobodi i Sirokom 6 golova, vjerovatno ce i protiv nas igrati slicno.
Na losem terenu svasta moze uci u gol. Bitna ce biti agresivnost i pritisak. Moguce su greske zadnje linije ako ih pritisnemo, takodjer to se odnosi i na nasu odbranu.
Ja se nadam pobijedi, jer to nam je i taktika. Kod kuce dobijati a vani ne gubiti, a ako ne mozemo Olimpica kuci dobiti onda tesko da sta mozemo ocekivati i u Plej ofu.
Da nisi bio fokusiran na finansije, pricao si o onome sto jedan prosjecan navijac Zeljeznicara vidi i osjeti kad dodje na tekmu. Iskreno mene boli djon jel nas ekipa na mjesecnom nivou kosta 100 ili 101 tisucu KM. Ja hocu da gledam fudbal i da ima tih para da mogu dovoditi igrace kako treba. I sam znas da je Misimovic htio objaviti iznose plata, po mom misljenju nepotrebno i ne znam sta bi dobio sa tim. Hocu jos da kazem da se nepotrebno opterecujemo tim koliku ko platu ima i to dan pred tekmu koja nas dovodi na trece mjesto.FKZ1921 je napisao/la:Sta je pisac htio reci...pile87 je napisao/la:Mene bas cudi da se ti bakces tim stvarima.FKZ1921 je napisao/la: To za plate(neto,bruto)je u pet deka kako sam napisao. U tih 734930,36 km je sve osim doprinosa i poreza na plate,malo...ne vise od sto hiljada.
Ne da oprase,ja stojim iza toga da je 5% bio kriv ne bi bio vracen nikad u Zelju pored milion Slavka Petrovica,vec smo svjesni bili da su se konci poceli gubiti u sportskom segmentu,dolaskom debeljuce ja miran!A to zakazivanje presa koje spominjete pregledajte jos jednom njegov uvod nije ga on organizovao nego sindikat,tako da nidje veze vam je prica,al hajd valjda je to ta mrznja pa se ne zeli cuti ono sto treba!Uglavnom ja miran uz Slavka zna covjek ovaj posao!Zivjeli vi meni samo bez mrznje,sutra Zeljo igra!sofronije je napisao/la:Joj opraste sa Bogicevicem....vecina vas kao i ja nemamo pojma sta se tacno tu desilo. Postavite sebi pitanje...da li bi se on izborio za svoja prava bez onog sto je uradio sa sindikatom i drugo pitanje , da li bi ga klub vratio da je bio u krivu?
Chwilla brate da je on otišao na sud i tražio svoje te isto to dobio. Ne bi mu rekao ni riječi. Meni je krivo i ja mu prvi je.bem od do zbog sindikata te njegovog vraćanja. BTW 'Lesi se vraća kuci'. Za povratak u tim nakon ovog stvarno treba da bude bez obraza... U suštini **** njega, sutra igra Željo i ako bude igrao cuce me sigurno...ChWilla je napisao/la:šta znači kriv, nije to krivični postupak, nije ubio ni ukrao...da je malo ispao šupak, za mene jeste. ne zbog toga što je tražio ono što je smatrao da mu pripada, nego zbog načina kako je to uradio i nekih popratnih okolnosti. uprava je nerado popustila i jedino iz sportskih razloga.
Nekako me pred Olimpik ne drma...Nadam se da ce tako biti i pred naredne utakmice s njima.pile87 je napisao/la:Da nisi bio fokusiran na finansije, pricao si o onome sto jedan prosjecan navijac Zeljeznicara vidi i osjeti kad dodje na tekmu. Iskreno mene boli djon jel nas ekipa na mjesecnom nivou kosta 100 ili 101 tisucu KM. Ja hocu da gledam fudbal i da ima tih para da mogu dovoditi igrace kako treba. I sam znas da je Misimovic htio objaviti iznose plata, po mom misljenju nepotrebno i ne znam sta bi dobio sa tim. Hocu jos da kazem da se nepotrebno opterecujemo tim koliku ko platu ima i to dan pred tekmu koja nas dovodi na trece mjesto.FKZ1921 je napisao/la:Sta je pisac htio reci...pile87 je napisao/la: Mene bas cudi da se ti bakces tim stvarima.