Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Hurmasica
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet okt 21, 2016 5:44 pm

sofronije je napisao/la:Anes Bostandžić pobijedio bolest Guillain Barre sindroma, Želju protiv Olimpica bodri sa tribina
http://fkzeljeznicar.ba/anes-bostandzic ... ina/22498/
Ma bravo mali! :zeljeznicar1: :pljesak: :pljesak:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

pet okt 21, 2016 5:45 pm

Plavi orkestar je napisao/la:
Brkoo je napisao/la:De nek neko iz administracije provjeri jesu li forumasi @Plavi orkestar i @savatihotece jedna osoba. Nesto kontam da se Losa nije prijavio sa dva akaunta :D :ganja:
Odkud ti to?Gdje piše taj pa si došao do tog zakljucka.Ja jedva i ovaj jedan prijavio,nisam znao kako.Ako je problem da javno kazeš zbog cega to misliš onda pošalji u pp.Ja sam samo na ovom forumu i samo sam Plavi orkestar.
Šala prijatelju, šala :DD:

Hurmasica
Kontakt:

pet okt 21, 2016 5:45 pm

Prodaja ulaznica za utakmicu sa Olimpicom od 13 sati

http://fkzeljeznicar.ba/prodaja-ulaznic ... ati/22504/

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Plavi orkestar
Kontakt:

pet okt 21, 2016 5:46 pm

Minjore je napisao/la:
Brkoo je napisao/la:De nek neko iz administracije provjeri jesu li forumasi @Plavi orkestar i @savatihotece jedna osoba. Nesto kontam da se Losa nije prijavio sa dva akaunta :D :ganja:
Odkud ti to?Gdje piše taj pa si došao do tog zakljucka.Ja jedva i ovaj jedan prijavio,nisam znao kako.Ako je problem da javno kazeš zbog cega to misliš onda pošalji u pp.Ja sam samo na ovom forumu i samo sam Plavi orkestar.
Kasno palim.Skonto sam.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

Plavi orkestar
Kontakt:

pet okt 21, 2016 5:51 pm

Minjore je napisao/la:
Plavi orkestar je napisao/la: Odkud ti to?Gdje piše taj pa si došao do tog zakljucka.Ja jedva i ovaj jedan prijavio,nisam znao kako.Ako je problem da javno kazeš zbog cega to misliš onda pošalji u pp.Ja sam samo na ovom forumu i samo sam Plavi orkestar.
Kasno palim.Skonto sam.
Znaš zašto ne kontam.Svi kontaju nik je naziv grupe a nije i ja uopšte na prvu ne skontah da je pjesma u pitanju.Plavi orkestar je Zeljo.Kad su došli Zaha,Bekric,Miroslav...ja sam konto da cemo biti Plavi orkestar i desi se orkestar al raštimovani.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

Eisenbahner1921
Kontakt:

pet okt 21, 2016 5:53 pm

Ne brini se, sad ce dirigent Slavko postrojiti da sve violine, violončela i ostali instrumenti sviraju kako treba
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

LARSSON
Kontakt:

pet okt 21, 2016 5:57 pm

@Grbavica je gudalo :lol:

Pinkii
Kontakt:

pet okt 21, 2016 5:59 pm

slika
Bogicevic na aparatima...

Sent from my GT-I9060I using Tapatalk
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

Plavi orkestar
Kontakt:

pet okt 21, 2016 5:59 pm

Eisenbahner1921 je napisao/la:Ne brini se, sad ce dirigent Slavko postrojiti da sve violine, violončela i ostali instrumenti sviraju kako treba
Ma dzaba kad trubaca ili truba imamo puno,dok ih se ne rješi a u zamjenu ne dovede kakvu gitaru,harmoniku,jednu harfu i bubanj obavezno,nece tu biti nikakve drasticne razlike.
Zadnja izmjena: Plavi orkestar, dana/u pet okt 21, 2016 6:01 pm, ukupno mijenjano 1 put.

exbabilon
Kontakt:

pet okt 21, 2016 6:12 pm

Ma sve ce doci na svoje kad njih Slavko bude ganjao violinskim kljucem na pripremama. Ima da lete..

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

Plavi orkestar
Kontakt:

pet okt 21, 2016 6:15 pm

sofronije je napisao/la:Anes Bostandžić pobijedio bolest Guillain Barre sindroma, Želju protiv Olimpica bodri sa tribina
http://fkzeljeznicar.ba/anes-bostandzic ... ina/22498/
Mali Manijak pobjedio tešku bolest je baš lijepa vjest.

cala
Kontakt:

pet okt 21, 2016 6:19 pm

Nek stave cvaju sjever, cener jug, petoba zapad i nek sve otjeraju sa stadiona.

sofronije
Kontakt:

pet okt 21, 2016 6:20 pm

Dosadno pa se klipovi gledaju. Mirsad Beslija :)
Spoiler:
:zeljeznicar1:

avlami97
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pet okt 21, 2016 6:23 pm

MrRiccoli je napisao/la:
FKZ1921 je napisao/la:
Okolele je napisao/la:A otkud mi znamo koliku ko ima platu..?
Koliku ko ima platu pojedinacno,mozemo samo nagadjati. Ali u cjelini,plate su jako velike.Nerealno velike.
Ono sto je jedino pouzdane jeste ono sto se objavi iz kluba. A objavljeno je da je za 8 mjeseci placeno cca 750 000 km poreza i doprinosa. Gro toga se odnosi na plate(doprinose i poreze),ne manje od 650 000 km. Znaci da se isplatilo cca 900 000 km neto,sto je ukupno 1 550 000 km za 8 mjeseci ili 2 325 000 za godinu dana. Ne da je puno...
Da je 1.600.000 za godinu sve ukupno to bi bilo ok, ali ovo je pre pre previse pogotovo sto mi nemamo neki stalan izvor primanja kojim mozemo pokriti bar 80% troskova jer sta onda apiskat ce se pare od transfera jos evrope nije bilo da je makar od evrope bilo 700-800 milja to bi bilo podnosljivo, ovako je za zabrinuti se. Jos sta se na stadionu moglo uraditi da je manje para za plate al eto

Sent from my C5303 using Tapatalk
Nije to baš tako oko plata za igrače. Ovo je mnogo realnije: "FK Željezničar je u prvih osam mjeseci ove godine na ime poreza i doprinosa po osnovu reprograma, ugovora o radu, ugovora o djelu, dobiti, imovine i penzionisanja uposlenika uplatio iznos od 734.930.36 KM".
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Eisenbahner1921
Kontakt:

pet okt 21, 2016 6:27 pm

Eisenbahner1921 je napisao/la:Ne brini se, sad ce dirigent Slavko postrojiti da sve violine, violončela i ostali instrumenti sviraju kako treba
Ma dzaba kad trubaca ili truba imamo puno,dok ih se ne rješi a u zamjenu ne dovede kakvu gitaru,harmoniku,jednu harfu i bubanj obavezno,nece tu biti nikakve drasticne razlike.
Treba vremena, ničega drugog. Više ne možemo tražiti, jer treba napraviti klavir kojim će Slavko udarati kad neko bude trčao 99m, a ne 100m. Zato kad Slavko počne svirati svoje note, nadati se da ćemo postati klub kakav svi priželjkujemo, te da će svi oni koji budu svirali prosvjedne note biti otjerani u sto violina, pa nek s njim osvajaju jubilalarne trofeje
sofronije je napisao/la:Dosadno pa se klipovi gledaju. Mirsad Beslija :)
Spoiler:
Još samo ovaj kojim je pokazao ko je glavni šerif u gradu. Mirsad Grande Bešlija
[video]https://www.youtube.com/watch?v=8w6jADYrgSE[/video]
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

ChWilla
Kontakt:

pet okt 21, 2016 6:33 pm

nije još osnovano očekivati laku utakmicu ni protiv olimpica. možda krene dobro pa i bude laka...ali se i dalje vrlo lako može podrepiti i da ne bude. oni se popravljaju, i ne mislim da je i bilo realno da ne igraju ili da igraju sa juniorima.
gradi željo boli te *****

sofronije
Kontakt:

pet okt 21, 2016 6:37 pm

Mi kad tad cemo morati izgubiti od njih, jbg...ali ja svake sezone u sebi mrmljam, nemoj samo sad da kiksamo :D
:zeljeznicar1:

Pinkii
Kontakt:

pet okt 21, 2016 6:43 pm

slika
Puleni i jedan visak...

Sent from my GT-I9060I using Tapatalk
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

exbabilon
Kontakt:

pet okt 21, 2016 6:45 pm

Nisam mu zvizdao, al evo i sad mi se nesto u stomaku okrene kad ga vidim.

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

Hurmasica
Kontakt:

pet okt 21, 2016 6:47 pm

Lendra uzoran učenik, prva klupa. :D

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.

Prijava