Valter je napisao/la:I onda protiv Zrinjskog obavezno napraviti takvu bakljadu i svu tu ekstra dobit dati na kaznu. Po mogucnosti bilo bi dobro da bude takva bakljada da i kazna bude rekordna.dell21 je napisao/la:Sad raja zna da pare idu u dobre stvari jer se o tome i racuni polazu za nas navijace. Ako uprava ozbiljno razmislja o dobijanju licence i pripremi stadiona za evropu onda bi trebali i nas ukljuciti u to. npr. kao sto kolega iznad napisa podici cijene ulaznica za jednu tekmu odabrati jedan derbi npr. zrinjski pa pozvati donatore pa cak i nas navijace da dobrovoljno prilozemo koju svotu novca. Vjerujem da bi mogli skupiti novce za adaptaciju istoka i juga za ta dva pretkola.
O cemu vi ovdje pricate, sve nekakve ideje u prilog pomoci klubu, a za kazne nas zaboli ku.rac. Vidjet cemo kolika ce kazna biti za utakmicu sa Sirokim a zar te pare nije bolje dati za istok. Zasto nikoga ne interesuje koliko je na kazne dato u zadnjih deset godina, pa da vidimo ko je gori, uprave ili mi navijaci, ko je kriv sto istoka nema. Osim mudrovanja zasto ne povedete kampanju "STOP BAKLJAMA I KAZNAMA" a za uzvrat da uprava ta sredstva usmjeri na ulaganja u stadion.
hvala bratež'21 je napisao/la:http://www.kicker.de/news/fussball/intl ... chner.html
Nisam uslikao, ali kod mene ovako:krajisnik87 je napisao/la:Ajde da vidim konacnu tabeluBHDragons je napisao/la:shzna je napisao/la:Dajte i meni link da se igram sa rezultatima i tabelom
Sent from my C5303 using Tapatalk?
He,he, haj izbriši rezultate pa probaj ponovo....dobiješ drugu tabelu skroz.Po meni ključ leži u utakmicama sa ekipama koje se bore za opstanak. Mladost, Vitez, Olimpik, Borac Slavija se bore za tri mjesta. Ko njima gostuje biće gutavo uzet bodove. Mi imamo Mladost i Olimpik kući i zadnje kolo Slavija u Lukavici- Uz tekme na stadionu Joško Domorocki i u Tuzli i Zenici. Naravno i Zrinjski kući dodatno. Ma biće gutavo pravo i biće još dobrih tekmi ovog proljeća. Samo da se tereni poprave...Leon_Professional je napisao/la:![]()
Ovako sam ja dobio nabrzinu. Mada kiksat ce svi to je sigurno, ali eto nek bude ovako ja se necu ljutiti.
Evo i zvanicno