Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

storm_raider
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri okt 19, 2016 12:08 am

To da je predjena cifra danas od 60 je provjereno. Nije nagadjanje. I jeste velika stvar, 60 000 KM, za nesto sto nije ni pocelo da se radi. Kako nam malo treba.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Pinkii
Kontakt:

sri okt 19, 2016 12:11 am

http://www.sportske.ba/nije-bio-u-konku ... nu-poruku/

Sent from my GT-I9060I using Tapatalk
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

cala
Kontakt:

sri okt 19, 2016 12:11 am

I vi ste malo smijesni. Cuj moze piva, nargila, kutija cigara dnevno a ne moze Zeljo jednom sedmicno. Jel to mi trebamo od usta odvajat i na sebi opcenito stedit da bih gledao manekene kako se vucaraju na terenu a ja na tribini kutiju cigara ispusim od nervoze. Ne govorim za sebe, imam godisnju ali sutra cu imati preca posla od utakmice al opet ne mozete ocekivati da ce neko stediti na sebi i svom uzitku da bi dao 10KM za sjever i nista ne vidjeti za te pare. Takvih imas mozda milju, milju i po i to su ti koji ce uvijek biti tu. Fazon je privuci ove "kampanjce" a to sigurno neces visokim cijenama karte.
Zivimo u besparici ljudi, svaka marka se gleda gdje ce se potrosit.

GoodisonPark
Kontakt:

sri okt 19, 2016 12:12 am

Omar500 je napisao/la:Nije raja ovdje shvatila poentu, govori se da su mogle i morale biti jeftinije ulaznice za OVU sutrasnju utakmicu, ne za sve pobogu, i to za sjever i zapad. Ako neko nema godisnju, sta treba platiti 10 maraka ili 20, i opet za tri dana? De malo razumijevanja. Niko nije spominjao prvenstvene utakmice, nego ovu sutrasnju.
Shvatam ja to sve Omare ali onaj ko je planirao pred početak sezone da će doći i na Krupu i na Metalege i na Vitez i na Goražde i na Biser i za tri dana na Olimpic je sasvim sigurno kupio godišnju. Oni koji nisu oni sutra neće doći pa taman da ga čeka gratis karta na kapiji sjevera, takvi se sutra neće pojaviti ni u blizini Grbavice, a hipotetički sve i da dođu imaju Jug duplo jeftiniji jer niko ga ne tjera da uđe na sjever. A za Jug je takva cijena ima 100 godina, to je bar poznato svima.. I u čemu je problem?
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

exbabilon
Kontakt:

sri okt 19, 2016 12:15 am

Ma ovi sto brane gledaju plitko i povrsno. Ta prica ko nema 5 maraka ima vecih problema, kako nemate 5 maraka, sta je razlika u 2 marke, evo ja cu nadoknadit, sto ne kupite godisnju, bla bla bla...

Uprava je imala zicer sutra da pokaze neki vid brige prema navijacima, da malo uzvrati za ogromnu podrsku i strpljenje zadnjih mjeseci, da stavi melem na ranu za sve ono sto smo prosli sa Zeljom u zadnje vrijeme i oni su to uprskali. Prodace 100 karata, zaraditi 600 maraka i to je to.

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

Pinkii
Kontakt:

sri okt 19, 2016 12:15 am

Nesto se negativno desava u klubu. Sto neko ne kaze javno da se zna ko je za sta kriv ? Fuj za sve vise.

ANamelessGhoul
Kontakt:

sri okt 19, 2016 12:17 am

Pinkii je napisao/la:Nesto se negativno desava u klubu. Sto neko ne kaze javno da se zna ko je za sta kriv ? Fuj za sve vise.

Ne kontam stvarno... Može objašnjenje ?

Pinkii
Kontakt:

sri okt 19, 2016 12:19 am

slika

1987
Kontakt:

sri okt 19, 2016 12:21 am

Pinkii je napisao/la:slika

Mirza halvadzija lajk? :O :O :O

MrRiccoli
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri okt 19, 2016 12:25 am

storm_raider je napisao/la:To da je predjena cifra danas od 60 je provjereno. Nije nagadjanje. I jeste velika stvar, 60 000 KM, za nesto sto nije ni pocelo da se radi. Kako nam malo treba.
A ja brate odma pomislim koliko smo bacili na ove raskide ugovora i dusa me boli kad skontam da smo toliko bacili i da jos bacamo na neke koji ili ne igraju ili i ono sto odigraju odigraju bezveze, prije svega mislim na bekrica i jahica ali eto sad je gotovo sta je tu je

Sent from my C5303 using Tapatalk

Brkoo
Kontakt:

sri okt 19, 2016 12:27 am

@Ipe objasni sta znaci ovo sto je Bekric objavio i na koga se odnosi?
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

GoodisonPark
Kontakt:

sri okt 19, 2016 12:29 am

Ja hoću da gledam Želju sa sjevera i trebali ste za ovu sutrašnju tekmu staviti 7 KM kartu a imam Jug za petaka ali mi je skup jbg da je tričak normalno da bih otišao južnije.. Koja šuplja grob te yebo..

Imam osjećaj da se ovdje najviše žale oni koji najmanje idu na tekme, ono u stilu e ja bi možda nekad i otišao ali me tačno uprava skupim kartama tjeraju da ne odem..
Željo samo Željo!!!

Omar500
Moderator
Kontakt:

sri okt 19, 2016 12:32 am

GoodisonPark je napisao/la:Ja hoću da gledam Želju sa sjevera i trebali ste za ovu sutrašnju tekmu staviti 7 KM kartu a imam Jug za petaka ali mi je skup jbg da je tričak normalno da bih otišao južnije.. Koja šuplja grob te yebo..

Imam osjećaj da se ovdje najviše žale oni koji najmanje idu na tekme, ono u stilu e ja bi možda nekad i otišao ali me tačno uprava skupim kartama tjeraju da ne odem..
Brt, nije u tome stvar, exbabilon je objasnio, da ja ne pisem. Nego, ako je neko upucen vezano za Bekrica, neka kaze, znam da ima ljudi koji su bliski s njim. Sta se desava? :/
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Plavi orkestar
Kontakt:

sri okt 19, 2016 12:32 am

Hajd' što su se pojedini igraci umislili i misle da Zeljo bez njih ne moze nego se i pojedini navijaci umislili da bez njih Zeljo ne moze.Ovo je trazenje dlake u jajetu od strane pojedinaca.Kupovinom karte ne placaš samo gledanje utakmice neg na taj nacin pomazeš svom klubu.Sama organizacija utakmice košta puno i kupovinom ulaznica se bar dio tih troškova pokrije.Raja kuka kako se nema,vec dvije decenije,a svaki izbori se isti zaokruze.Valjda zato što im je dobro sa njima.Nikad necemo ni imati kad smo ovakvi.I što vec neko napisa pruzeni kvalitet na terenu gledaoce odbija ili privlaci.Kad bude kvalitet na terenu bit ce puna Grbavica i niko nece spomenuti cjenu karte a dok se to ne desi utakmicama ce prisustvovati par hiljada istinskih zaljubljenika Zelje koji ce doci ne gledajuci ni na cjenu karte ni na kvalitet onoga što pruzaju ovi na terenu.Zao mi je ako stvarno neko nema tih 5 maraka ili ima ali su mu potrebne za nešto prioritetnije od utakmice i zbog toga ne moze prisustvovati utakmici,zalostan sam zbog toga i jako se loše osjecam i ovom prilikom hebem sve od A do Z politicarima koji raju dovedoše u takvu situaciju.Nadam se da ceu buducnosti biti bolje prvo svoj dobroj raji a onda bolje partije našeg Zelje na zelenom terenu.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

Model1964

sri okt 19, 2016 12:33 am

cala je napisao/la:I vi ste malo smijesni. Cuj moze piva, nargila, kutija cigara dnevno a ne moze Zeljo jednom sedmicno. Jel to mi trebamo od usta odvajat i na sebi opcenito stedit da bih gledao manekene kako se vucaraju na terenu a ja na tribini kutiju cigara ispusim od nervoze. Ne govorim za sebe, imam godisnju ali sutra cu imati preca posla od utakmice al opet ne mozete ocekivati da ce neko stediti na sebi i svom uzitku da bi dao 10KM za sjever i nista ne vidjeti za te pare. Takvih imas mozda milju, milju i po i to su ti koji ce uvijek biti tu. Fazon je privuci ove "kampanjce" a to sigurno neces visokim cijenama karte.
Zivimo u besparici ljudi, svaka marka se gleda gdje ce se potrosit.
Ovo je kljucno
Šta mi se nudi za moju lovu.
Dao sam cenera u nedelju za lavor a nisam dobio ništa. Pustite šuplje ljubav, uvjek uz klub, u drugoj ligi pratili Želju.... Ispali smo u cvaju ali su momci izgarali do zadnjeg atoma, vidjela se je želja. Sada frizurice, društvene mreže, crijevo i komadi. Što rece jaran * Oni bi morali nama platiti*
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

GoodisonPark
Kontakt:

sri okt 19, 2016 12:39 am

Sve je jasno Omar i društvo, i ja sam stava da se nema šta vidjeti za te pare i ja bih prvi kritikovao ove cijene karti da raja nije imala alternativu. Imao si izbor da 20 tekmi voljenog kluba platiš 35 maraka i to nisi uradio i sad se žališ što ti je cijena protiv Goražda (koje te voljom žrijeba zapalo) 5 KM ma daj, treba imati i obraza i realno pričati.
Željo samo Željo!!!

Pinkii
Kontakt:

sri okt 19, 2016 12:41 am

Je li neko zna sta se desava U KLUBU ? Sto je Bekric ovo objavio ?

Plavi orkestar
Kontakt:

sri okt 19, 2016 12:45 am

Pinkii je napisao/la:Je li neko zna sta se desava U KLUBU ? Sto je Bekric ovo objavio ?

Mozemo samo nagadjati.Po ovom napisanom vjerovatno ponovo traze smanjenje plate.Nije slucajno ispao iz 18.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

Model1964

sri okt 19, 2016 12:46 am

GoodisonPark je napisao/la:Sve je jasno Omar i društvo, i ja sam stava da se nema šta vidjeti za te pare i ja bih prvi kritikovao ove cijene karti da raja nije imala alternativu. Imao si izbor da 20 tekmi voljenog kluba platiš 35 maraka i to nisi uradio i sad se žališ što ti je cijena protiv Goražda (koje te voljom žrijeba zapalo) 5 KM ma daj, treba imati i obraza i realno pričati.
Apsolutno!
Nijedan klub ne postavlja cijene po snazi protivnika. To nije pošteno a ni sportski prema protivniku, U Engleskoj su cijene određene pred poćetak sezone. Ako te je u LP zapao Real i Levski cijena je ista. Isto je u Švabiji.
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Pinkii
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri okt 19, 2016 12:47 am

Plavi orkestar je napisao/la:
Pinkii je napisao/la:Je li neko zna sta se desava U KLUBU ? Sto je Bekric ovo objavio ?

Mozemo samo nagadjati.Po ovom napisanom vjerovatno ponovo traze smanjenje plate.Nije slucajno ispao iz 18.
Kako mislis ponovo ? Jesu njemu samo smanjili ili svima ?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.

Prijava