Shvatam ja to sve Omare ali onaj ko je planirao pred početak sezone da će doći i na Krupu i na Metalege i na Vitez i na Goražde i na Biser i za tri dana na Olimpic je sasvim sigurno kupio godišnju. Oni koji nisu oni sutra neće doći pa taman da ga čeka gratis karta na kapiji sjevera, takvi se sutra neće pojaviti ni u blizini Grbavice, a hipotetički sve i da dođu imaju Jug duplo jeftiniji jer niko ga ne tjera da uđe na sjever. A za Jug je takva cijena ima 100 godina, to je bar poznato svima.. I u čemu je problem?Omar500 je napisao/la:Nije raja ovdje shvatila poentu, govori se da su mogle i morale biti jeftinije ulaznice za OVU sutrasnju utakmicu, ne za sve pobogu, i to za sjever i zapad. Ako neko nema godisnju, sta treba platiti 10 maraka ili 20, i opet za tri dana? De malo razumijevanja. Niko nije spominjao prvenstvene utakmice, nego ovu sutrasnju.
Ne kontam stvarno... Može objašnjenje ?Pinkii je napisao/la:Nesto se negativno desava u klubu. Sto neko ne kaze javno da se zna ko je za sta kriv ? Fuj za sve vise.
Sent from my GT-I9060I using Tapatalk
Mirza halvadzija lajk? :O :O :OPinkii je napisao/la:
A ja brate odma pomislim koliko smo bacili na ove raskide ugovora i dusa me boli kad skontam da smo toliko bacili i da jos bacamo na neke koji ili ne igraju ili i ono sto odigraju odigraju bezveze, prije svega mislim na bekrica i jahica ali eto sad je gotovo sta je tu jestorm_raider je napisao/la:To da je predjena cifra danas od 60 je provjereno. Nije nagadjanje. I jeste velika stvar, 60 000 KM, za nesto sto nije ni pocelo da se radi. Kako nam malo treba.
Brt, nije u tome stvar, exbabilon je objasnio, da ja ne pisem. Nego, ako je neko upucen vezano za Bekrica, neka kaze, znam da ima ljudi koji su bliski s njim. Sta se desava? :/GoodisonPark je napisao/la:Ja hoću da gledam Želju sa sjevera i trebali ste za ovu sutrašnju tekmu staviti 7 KM kartu a imam Jug za petaka ali mi je skup jbg da je tričak normalno da bih otišao južnije.. Koja šuplja grob te yebo..
Imam osjećaj da se ovdje najviše žale oni koji najmanje idu na tekme, ono u stilu e ja bi možda nekad i otišao ali me tačno uprava skupim kartama tjeraju da ne odem..
Ovo je kljucnocala je napisao/la:I vi ste malo smijesni. Cuj moze piva, nargila, kutija cigara dnevno a ne moze Zeljo jednom sedmicno. Jel to mi trebamo od usta odvajat i na sebi opcenito stedit da bih gledao manekene kako se vucaraju na terenu a ja na tribini kutiju cigara ispusim od nervoze. Ne govorim za sebe, imam godisnju ali sutra cu imati preca posla od utakmice al opet ne mozete ocekivati da ce neko stediti na sebi i svom uzitku da bi dao 10KM za sjever i nista ne vidjeti za te pare. Takvih imas mozda milju, milju i po i to su ti koji ce uvijek biti tu. Fazon je privuci ove "kampanjce" a to sigurno neces visokim cijenama karte.
Zivimo u besparici ljudi, svaka marka se gleda gdje ce se potrosit.
Mozemo samo nagadjati.Po ovom napisanom vjerovatno ponovo traze smanjenje plate.Nije slucajno ispao iz 18.Pinkii je napisao/la:Je li neko zna sta se desava U KLUBU ? Sto je Bekric ovo objavio ?
Apsolutno!GoodisonPark je napisao/la:Sve je jasno Omar i društvo, i ja sam stava da se nema šta vidjeti za te pare i ja bih prvi kritikovao ove cijene karti da raja nije imala alternativu. Imao si izbor da 20 tekmi voljenog kluba platiš 35 maraka i to nisi uradio i sad se žališ što ti je cijena protiv Goražda (koje te voljom žrijeba zapalo) 5 KM ma daj, treba imati i obraza i realno pričati.
Kako mislis ponovo ? Jesu njemu samo smanjili ili svima ?Plavi orkestar je napisao/la:Mozemo samo nagadjati.Po ovom napisanom vjerovatno ponovo traze smanjenje plate.Nije slucajno ispao iz 18.Pinkii je napisao/la:Je li neko zna sta se desava U KLUBU ? Sto je Bekric ovo objavio ?