Dino Djurbuzovic. Razni ih u prvom, pet zicera fulili na Hodžicu Bjelica čist penal ne svira.vrbanjusa je napisao/la:A koji je to naš trener napao pitare na Koševu? Samo jednog navedite...
Dino Djurbuzovic. Razni ih u prvom, pet zicera fulili na Hodžicu Bjelica čist penal ne svira.vrbanjusa je napisao/la:A koji je to naš trener napao pitare na Koševu? Samo jednog navedite...
hadzija, pa popusio 4-1vrbanjusa je napisao/la:A koji je to naš trener napao pitare na Koševu? Samo jednog navedite...
Baš ih je napao, 0:0 završiloNeandertalac je napisao/la:Dino Djurbuzovic. Razni ih u prvom, pet zicera fulili na Hodžicu Bjelica čist penal ne svira.vrbanjusa je napisao/la:A koji je to naš trener napao pitare na Koševu? Samo jednog navedite...
ja bi i kemu, zeru, cemana i besirevica stavio isto protiv njih...exbabilon je napisao/la:Lazic, Secerovic, Stanic i Jahic nek igraju protiv Gorazda..
Sent from my LG-K430 using Tapatalk
A hbga, to ti je fakt, pitao si ja ti odgovorio.vrbanjusa je napisao/la:Baš ih je napao, 0:0 završiloNeandertalac je napisao/la:Dino Djurbuzovic. Razni ih u prvom, pet zicera fulili na Hodžicu Bjelica čist penal ne svira.vrbanjusa je napisao/la:A koji je to naš trener napao pitare na Koševu? Samo jednog navedite...
P.S. Petrović je za Dinu Gvardiola
Ne napadam te, samo kažem da niko nikad pitare nije napao gore. I kad se moglo i trebalo napasti nije.U derbiju se ne napada. Samo je bitno ne izgubiti. I kod nas i kod njih. Jedno je što trener kaže igračima u slačionici a drugo hoće li oni uspjeti to ostvariti na terenu. Zbog 1001 razloga.Neandertalac je napisao/la:A hbga, to ti je fakt, pitao si ja ti odgovorio.vrbanjusa je napisao/la:Baš ih je napao, 0:0 završiloNeandertalac je napisao/la:
Dino Djurbuzovic. Razni ih u prvom, pet zicera fulili na Hodžicu Bjelica čist penal ne svira.
P.S. Petrović je za Dinu Gvardiola
Petrović nije loš trener ali mene je razočarao jučer.
Gdje je nestala ona agresivnost?
Ne moraš me napadati odmah, bar ti, i biti agresivan.
Ima ih dovoljno koji me blate, od jučer stoje postovi ne vezani za temu već samo za mene.
Pritisak, bitno im da uguše glas koji im ne odgovara.
Ma nek krenu s rizikom sljedeći derbi, oprostili bi kako god se završi, al ja ti garantujem da bi im zavalili jedan, a onakva ekipa Sarajeva nam ne bi mogla dati dva sigurno.plava pruga je napisao/la:Ja mislim da ovaj nas derbi ima najveci pritisak na svijetu. Igraci se puno boje vise se ide da se sacuva 0:0 i onda ako nesto uradimo naprijed i mi i oni,tako da i taktike padaju u vodu. Igraci moraju pokazati vise profesionalizma gledati na torpedo kao npr na siroki uc ozbiljno u tekmu,naravno sa oprezom Ali imati dozu rizika krenuti naprijed,napadati. Price oko toga kako bi nasa djeca bolje igrala jer SU tu godinama,ja se ne slazem sa tim imamo primjer man.city zgazi man.utd. City je mrtva plastika sve placenici Ali igraci pokazu dovoljno profezionalizma i zgaze jedan man.utd koji ima sve. Novi forum je super kao i portal,samo nastavite ovako![]()
Kad si već pomenuo, sad se zarovi i reci nam koliko je debija završilo sa 5 golova i više?jovanmaksimovic je napisao/la:@neandertalac
i ja sam isto mislio za slavka, da me je razocarao, ali u biti, nije... ispravio sam svoje navode jucer, covjek je samo igrao onako kako se igra u derbijima... dosadno i cuvanje sopstvenog gola... prosla su vremena kad se na derbiju moglo ocekivati 5-6 golova... bod ovaj je bitniji s tim da je i protivnik kiksao gubitkom 2 boda... dupli dobitak...
19 derbija od 129vrbanjusa je napisao/la:Kad si već pomenuo, sad se zarovi i reci nam koliko je debija završilo sa 5 golova i više?jovanmaksimovic je napisao/la:@neandertalac
i ja sam isto mislio za slavka, da me je razocarao, ali u biti, nije... ispravio sam svoje navode jucer, covjek je samo igrao onako kako se igra u derbijima... dosadno i cuvanje sopstvenog gola... prosla su vremena kad se na derbiju moglo ocekivati 5-6 golova... bod ovaj je bitniji s tim da je i protivnik kiksao gubitkom 2 boda... dupli dobitak...
Nije ih napao, sticajem okolnosti se otvorilo da promašiš par zicera. Ni Amar ih nije napao čak ni na onom derbiju 0:3. Tad se otvorilo. Kao što se moglo otvoriti juče ili neki drugi put. Poenta je da se u derbiju ne napada, već se gleda da se ne izgubi pa ako se šta uradi gore. Tako je kako je.Neandertalac je napisao/la:Vrbanjusa@
Pa vidiš da nisi u pravu. Ja ti kažem ko ih je napao. Razbio ih. Završilo 0_0 jer smo fulili sve i svašta, zašto okrećeš priču.
I nije istina da bi mu neko prigovarao. Gdje je nestala agresivnost bar? Igrali smo kao piqke, pustili mrtve pitare da se razmasu, da dišu, da kontroliraju sredinu terena i samu igru.
Napadni ih na njihovoj polovici, drži pritisak kao protiv Radnik a ne onako ko zadnje kuje samo da go ne primimo. Tri igrača u napadu a ostali pazi defanzivu.
Tebi je to ok, meni nije. Ti kontas da si uzeo bod ja da smo izgubili dva.
Agresivnost se ogleda u mnogim stvarima, pa i u pasivnosti prema očitim greškama jer ti je neko drug. Školski druže.