Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

exbabilon
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned okt 16, 2016 6:47 pm

A derbija i k.urca hahah

Kako je ovo spalo na niske grane, Boze sacuvaj.. Od terena u uzasnom stanju, preko igraca koji ne lice na profesionalce i koji igraju da ne izgube, pa do posjete i navijanja koje je bilo slabo skroz..

Bod ko bod protiv Sarajeva na Kosevu nije los, 7 tekmi bez poraza. Mi smo poletili pred ovu utakmicu, cini se neosnovano. Nije ovo jos Zeljo kojeg prizeljkujemo i koji moze prijetiti Sarajevu pred derbi na Kosevu.

Na pauzi ce opet izgleda biti dosta prometno. Bekovi nam vise, stoper najmanje jedan, spica koji zabija moramo izmisliti...

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

Elegant
Kontakt:

ned okt 16, 2016 6:48 pm

Da su odigrali 50% kao sa Radnikom bolje bi izgledali na terenu, ovako jako lose kao da su sa marsa pali.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

ned okt 16, 2016 6:57 pm

delinjo je napisao/la:
jovanmaksimovic je napisao/la:ja nakon danasnje utakmice mislim da je slavko odlucio da ganja max. 2.mjesto u ligi, i tako izbori evropu + da osvoji kup... imali smo danas odlicnu priliku da se priblizimo zrinjskom na -6 ali nam je igra od starta bila kukavicka i predvidljiva...
sta raditi u evropi sa ovakvim polovnjacima dragi Jovane ??
za pola godine ovaj ce tim biti drugog mentaliteta, ovo sad je odlicno, na sta je naisao slavko prije 7 utakmica kad je dosao... a sta cemo u evropi? losije od ovoga ne mozemo... jedino zamjeram slavki da nije igrao ofanzivnije, cuvao je rezultat...
100/94/37/34 - i to je to!

Alipasino
Kontakt:

ned okt 16, 2016 7:00 pm

Meni zao mene a sta cu nisam jos dotle doso da se pobijem sam sa sobom ali stvarno mi zao mene mi zao.

Hurmasica
Kontakt:

ned okt 16, 2016 7:00 pm

Pa dobro sad, da smo baš čuvali nulu do kraja i nismo. Ubacio je Dženisa umjesto Uglješe, bio je tu i Nikolić što je po meni više ličilo na 4-4-2 formaciju, ali nije se realizovalo sve to na terenu kako treba. Da smo baš čuvali ubacili bi Šećerovića umjesto Uglješe i eto.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

LARSSON
Kontakt:

ned okt 16, 2016 7:03 pm

Kunem ti se od sjaja do očaja :lol:

Šta vam je boni, saće goražde da primitricu :ganja:

ChWilla
Kontakt:

ned okt 16, 2016 7:04 pm

realno ko ne navija, zanimljivije je bilo gledati kako se boja suši ili trava raste.
gradi željo boli te *****

Okolele
Kontakt:

ned okt 16, 2016 7:06 pm

Gdje se prva u srijedu sa Goraždom..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

cala
Kontakt:

Molim vas k'o Boga nemojte vise Dzenisa prizivat. Danas kad je usao vidjela se tolika kurcobolja, ala Joco. Izmjene su zakazale skroz.

LARSSON
Kontakt:

Okolele je napisao/la:Gdje se prva u srijedu sa Goraždom..

na Grbavici u 19h

salemprolic
Kontakt:

ned okt 16, 2016 7:07 pm

Klasicni sarajevski derbi, ne znam sta smo ocekivali vise. Pa jedno 80% ovih tekmi unazad 10 godina je zavrsilo ovim rezultatom i losom igrom, i ono malo tekmi gdje je neko pobijedio je bilo u rangu ove danas samo sto je tad jedna usla. Danas nije, ni Krizmanu s jedne, ni Cetkovicu i Crnkicu s druge. Idemo dalje, treba proci Gorazde i dobiti Olimpika, na derbiju se svakako ne osvajaju titule, i u onom periodu kad smo prekucavali ligu i obarali rekorde jedva smo ih jednom i to autogolom dobili.
Ide prva kamila, ide druga kamila, ide treća kamila, četvrta i peta...

ChWilla
Kontakt:

ned okt 16, 2016 7:11 pm

amarovski derbi, tačno.

Plava Porodica
Kontakt:

ned okt 16, 2016 7:11 pm

Kratki osvrt da bacim.
Ogledalo BH fudbala je ovaj derbi, a iz godine u godinu gori.Nema se tu sta vise pricat,kakve grupne faze pi.cke materine.
Da mi je jednog dana docekat da visimo pred njihovim golom,pa makar peticu primili.Ali vratite neke sjenke ovog derbija za koji se nekada zivilo.
Miro i Veca vrijedni spomena.
Ali danas najlosiji nas igrac je bio Jug :palacdole: :palacdole:
Godine sam u kopu proveo, od nekadasnjeg sjaja, pa i najgore dane za ovu tribinu.Ko je danas bio vidio je sve, od izbora pjesama, do navijanja.Mene je bruka da je svega 100 ljudi od 4000 navijalo.Kao utjeha mi ostane kad pogledam onu njihovu segu od tribine..
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

ned okt 16, 2016 7:13 pm

eh kako bi volio sa slavkom vidjeti trofeje kao sa amarom, pa taman da dobijemo samo 1 od 8 derbija protiv sarajeva...
100/94/37/34 - i to je to!

storm_raider
Kontakt:

ned okt 16, 2016 7:14 pm

Nista, idemo dalje.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Tryg
Kontakt:

Stani malo, to Bekric nema mjesta u ovoj utakmici zadnjih 20 minuta? A znamo sta mu derbi znaci. Ruku na srce Petrovic je promasio taktiku, a mi se moramo pomiriti sa tim da on ne zna postaviti napadacku taktiku, jednostavno je tako.

Hocemol pricat o toj nekoj fiizckoj spremi isto? Gdje smo pali zadnjih 20 minuta totalno. Itd, itd itd..

Sent from my iPhone using Tapatalk
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

Vrag

Kada citam ove izjave kontam ljudi nas gazili 90 min. Kada bi se gledalo samo 2. poluvrijeme bili bi bolji. U prvom su bili zreli za 2 -3 komada bolje neka sute.
Mi isto da smo igrali sa 2 različite ekipe.

Neandertalac

ned okt 16, 2016 7:15 pm

Titula se najavljivala, ne bod! Ne treba nam bod sa Koševa već tri. Napadni i idi na pobjedu! Piqke obične.

Maksimalno do kraja zimskog;

Sportski direktor po mogućnosti Željin vojnik! Za mene idealna osoba; Zubnovic!
Dejan Nikolić kao potpisnik većine transfera a da se odstrani iz kluba i nabije nogom!
Da se prestane sa zapošljavanjem pitara u klubu!
Misimovicu totalno ukinuti ovlasti u sportskom dijelu! Ako mu se to ne sviđa moze ići. Odmah!
Da se jasno definise klupska strategija, sistem za dobrobit kluba koji je postojao, Amar Osim ga je napravio ovi ga uništili!
Da se konačno počne preuzimati odgovornost za losa djela kao što se kupe lovorike za dobra.
Željeznicar za život cijeli!

ChWilla
Kontakt:

ned okt 16, 2016 7:17 pm

Vrag je napisao/la:Kada citam ove izjave kontam ljudi nas gazili 90 min. Kada bi se gledalo samo 2. poluvrijeme bili bi bolji. U prvom su bili zreli za 2 -3 komada bolje neka sute.
Mi isto da smo igrali sa 2 različite ekipe.
ma ko je koga gazio, zadnji put 2003. mi njih, a oni nas 2000. djeca tada rođena već idu u srednju školu. ali ovo je sve skupa baš loše, negativni stereotip o našem fudbalu.

Roberto Baggio
Kontakt:

ned okt 16, 2016 7:20 pm

Ma problem je što su mnogi ovdje nerealno najavljivali nekakvo razbijanje, a ispade manje-više klasični derbi, tvrda utakmica, čak pitari bliže pobjedi, a naš najbolji pojedinac golman.

Naravno, nije ovo nešto čime bismo trebali biti posebno zadovoljni, ali nije, vala, nešto ni da se kuka ovoliko. Očekivao sam i ja da ćemo izgledati dosta bolje, ali ne može ipak tako brzo, od raspale i frustrirane ekipe, poslije 5-6 kola do ekipe koja će se nametnuti i dominirati na derbiju u gostima. Jašta.

Jednostavno, i ovo danas je još jedan korak naprijed, manji nego smo priželjkivali, ali opet vrijedan, pred naredne teške utakmice.
FK Željezničar 1921

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Majestic-12 [Bot] i 8 gostiju.

Prijava