Kad smo igrali protiv Širokog, u 90+ bekrić dao gol iz penala, ara je trebao ući, a dan prije toga u širokom dao par golovaEisenbahner1921 je napisao/la:ako je igrao za omladince može li sutra za prvi tim?Plava Porodica je napisao/la:A mozda ovo znaci da je i Zera konacno u nekim kombinacijama?
@avlami 10. ikona s lijeva na desno imaš ovaj smajli, klikneš na njega i izbace ti se ostali
Hvala ti! Nisam odmah upratio. Omatorilo se, a već su mi i najzaduženiji za izgled foruma sve lijepo nacrtaliEisenbahner1921 je napisao/la:ako je igrao za omladince može li sutra za prvi tim?Plava Porodica je napisao/la:A mozda ovo znaci da je i Zera konacno u nekim kombinacijama?
@avlami 10. ikona s lijeva na desno imaš ovaj smajli, klikneš na njega i izbace ti se ostali
Niko nije napisao nista ruzno o Bekricu, niko ga nije niti ce ga vrijedjati, to bi bilo degutantno zbog svega sto je on uradio za Zelju, nego raja vecinom pise da on kao fudbaler vise ne moze igrati za Zelju. To je iskljucivo sa sportskog aspekta a njemu kao covjeku zelim sve najbolje u zivotu. Meni je bitniji interes kluba od interesa bilo kojeg igraca, trenera, uprave itd..11plavih'92 je napisao/la:Bekric, @brko je uglavnom dobro opisao situaciju. Jedino ne bih nista lose govorio o covjeku, niti je sam sa sobom dogovarao uslove niti je vjerovatno i sam sretan svojom formom
I ne samo o Bekricu, svi igraci i treneri koji si posli kroz Zelju su nasi, pa cak i Bogicevic
Ne zezaj se ba... nije to bezveze stvar haha.. Jesi mislio na malog Nedima ili to neki drugi u pitanju haha?Vrag je napisao/la:Nedim Hadzic se vraca kuci ?
Zeba nikakva vijest
Steta sto Adzem nije pomocni Petroviću. Nas vojnik
Odakle info?Vrag je napisao/la:Nedim Hadzic se vraca kuci ?
Zeba nikakva vijest
Steta sto Adzem nije pomocni Petroviću. Nas vojnik
igrao je Hadžić. Mali navija za Želju čitav život, sa starijom braćom često na Jugu bioavlami97 je napisao/la:Je li Nedim Hadžić igrao danas?Anarky je napisao/la:izjednačio se omjer u redakcijiVrag je napisao/la:Ma pitari ga uredjuju
Gdje su mi se sakrili smalići?
Je li bolji portal sada?SWRA_1921 je napisao/la:Ako nekome treba prevoz u Sa, krecem iz Tz u 7h ujutro. Vracam se u pon.
Nemjerljivo bolji. Meni je portal bio ruzan onoliko koliko i @SWRA, ovo sada je odlicno.Republika je napisao/la:Je li bolji portal sada?SWRA_1921 je napisao/la:Ako nekome treba prevoz u Sa, krecem iz Tz u 7h ujutro. Vracam se u pon.
Jeste, 10.000x, nadam se da cete postati u no.1 u BiH.Republika je napisao/la:Je li bolji portal sada?SWRA_1921 je napisao/la:Ako nekome treba prevoz u Sa, krecem iz Tz u 7h ujutro. Vracam se u pon.