Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Kapiten
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub okt 15, 2016 9:56 am

slika
Moze, moze

Dobar je forum, samo ce trebati vremena da se priviknemo.
Pohvale za ekipu :palacgore: Jedva cekam da vidim i novi izgled sajta.
:zeljeznicar1:
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

LARSSON
Kontakt:

sub okt 15, 2016 9:58 am

Nova anketa :palacgore:

slika

Rezultati stare

Okolele
Kontakt:

sub okt 15, 2016 10:04 am

Mislim da nam je u ovom derboju Grizman najvece sansa..U dosadasnjim utakmicama je pokazao da je odlicno pojacanje..Mislim da kone nece imati rijesenja za njega..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Pinkii
Kontakt:

sub okt 15, 2016 10:08 am

Tacno mislim sve idealno i onda kazu Ugljesa ne moze igrati. Bitan igrac. Bekric mi je nekako za 10-15 minuta kao u Bijeljini. Tuga :(
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

kemo
Kontakt:

sub okt 15, 2016 10:09 am

Leon_Professional
Kontakt:

sub okt 15, 2016 10:13 am

A cuj Mico samo na god I pol :ganja:
Da li to Storme znaci da ce sad potpisati na zimu na godinu I pol ili ce od ljeta dodati jos god I pol? (Znam ja kako to ide, ali pokusavam izvuci maksimum )

Hajdeee svaniii viseee

Karta uzeta vec, idemooo na lavor nastaviti niz :palacgore: :zeljeznicar1:

storm_raider
Kontakt:

sub okt 15, 2016 10:19 am

Sad na godinu i pol :)
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Leon_Professional
Kontakt:

sub okt 15, 2016 10:24 am

:cry: :cry: jesam nezahvalan... :mrgreen:

Dajte sad na ljeto 2mil. € I nek covjek ide lagano iz ovog jada ovdje. Mada bilo bi lijepo gledati ga jos malo..

LARSSON
Kontakt:

sub okt 15, 2016 10:25 am

Dal objavit prije tekme ili nakon pobjede pitanje je sada :ganja:

Leon_Professional
Kontakt:

sub okt 15, 2016 10:33 am

Ako se objavi prije tekmu napunit cemo I pola istoka, nemojmo im to raditi.. Poslije derbija ipak je bolja radi mira u gradu :D

Evo me prvi sam koji misli da ce biti X.. To ja malo malerisem

Jaozinho22

sub okt 15, 2016 10:46 am

ONI TI GA PUŠE MIROSLAVE!!!!
Ugljesa igra to je celina patka ;)
Danas počinjemo sa silovanjem kosookih u svim kategorijama prvo kadeti ;)
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

storm_raider
Kontakt:

sub okt 15, 2016 10:48 am

Pa on se zalio da ga "zateze", ali Celo kaze da ce igrati.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Omar500
Moderator
Kontakt:

sub okt 15, 2016 11:20 am

Samo se ja mogu razboliti pred derbi :| :|

Al dijele karte na sve strane, eno i BBI banka ih dijeli, koja panika, do sad su najmanje 200 karata podijelili :rofl: :rofl:

Nadam se da ce Ugljesa poceti utakmicu. Ostalo sve standardno. Za Jahica nisam siguran da je najspremniji, na klixu rece da je spreman i zdrav. Bokacini jeste visi, ali zna ispasti, tu se Jahic moze postavit na iskustvo. Vjerovatno ce njima igrati i Duljevic i Ahmetovic.

Ne dopada mi se ovo nikako. Mi jesmo poprilicno opusteni, ali od njih nista cuti. Uzasno napeti, jedva cekaju da prodje derbi. Samo da nam se ne obije to od glavu. Mislim da ce biti nerijeseno, ali potajno se nadam pobjedi.

Novi forum fino izgleda, minimalisticki ali veoma dopadljiv.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

exbabilon
Kontakt:

sub okt 15, 2016 11:22 am

Mah, Miro je odlicna vijest i danas, i sutra i svaki dan, nije bitno kad ce objaviti. Samo da potpise.

A Ugljesa, ne znam sta bih rekao... vazan nam je igrac, uigran s ovom dvojicom na sredini, valjao bi nam. Ako se za derbi ne mogu stisnuti zubi i odigrati pod injekcijama 60-ak minuta, onda ne znam...

Valter
Kontakt:

sub okt 15, 2016 11:54 am

Sutra je novi gradski derbi. Utakmica u kojoj nema pravog favorita. Međutim i utakmica u kojoj se jednom od timova u dane pred utakmicu, kako medijski tako i među rajom, dodjeli uloga „papirnatog“ favorita. Ja lično svjedok sam bezbroj utakmica između Želje i Sarajeva. Svjedok sam i niza tih utakmica u kojima je taj „papirnati“ favorit gotovo po pravilu gubio utakmicu. Sjetimo se samo predzadnje naše pobjede pod vodstvom Edisa Mulalića. Ovi današnji igrači Želje i Sarajeva su po meni u 5 deka. Ima pozicija gdje smo mi možda bolji, ali ima i pozicija gdje su oni vjerovatno jači. Ne bih imao ništa protiv da recimo u prvom sastavu Želje sutra igraju Ivetić, Duljević, Ahmetović. Nekako u dane pred ovu utakmicu oni tamo su nam svjesno prebacili ulogu favorita. Hajd sto su nam je oni prebacili, nego što smo se i mi ufurali pa smo je prihvatili. Ja ne vidim po čemu smo mi to sutra favoriti. Činjenica je da trebamo graditi svoj optimizam na zadnje dvije utakmice, ali to nikako ne znači da smo zbog njih sutra favoriti. Pa do prije par kola za ove naše igrače govorili smo da Željo nikada nije imao gori tim, ne igrački, nego što se tiče hemije u klubu, i da u njemu nisu igrali nama nikada mrži igrači (izuzev Mire). Zadnje kolo mi smo igrali protiv Radnika, a kone protiv Slobode. Do posljednjih minuta i mi i oni imali smo rezultat 1:1. Nama se posrći pa u 90 minuti postignemo gol, a oni u 90 minuti propuste dvije velike šanse. To je dakle samo stvar sudbine, a ne daj Bože moglo se desiti i obrnuto pa bi oni sada imali četiri boda više, a mi vjerovatno ne bi bili ovako ufurani.

U utakmicama gdje igraju dva podjednaka tima jako je vazno ulogu favorita prebaciti na onog drugog. Time protivnik postaje dodatno opterećen, a svoje igrače rasteretiš, naložiš ih na protivnika da dokažeš da si ipak bolji, daš im dodatni motiv. Bojim se da njihovi navijači i stručni štab pred ovu utakmicu to jako dobro rade, a mi bez nekih velikih argumenata to prihvatamo. Nekako sam ubjeđen da će njihovi igrači u utakmicu ući dosta agresivno, a ako naši na teren ne iznesu srce i muda nego samo ulogu „papirnatog“ favorita bojim se da neće biti dobro. Zato momci (igrači) sutra zaje.bite priče o nekakvim favoritima nego JURIŠ U BOJ jer sutrašnja utakmice nije „normalna“ utakmica nego boj, a kako reče Njegoš: „Boj ne bije svijetlo oružje, već boj bije srce u junaka“.
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

Fanzi
Kontakt:

sub okt 15, 2016 11:57 am

Nakon duge i teske bolesti, na bolji svijet preselio je nas Addy, Senad Smajic.
Stariji navijaci sjecaju ga se uzivo, vecina sa TM.org foruma.
Senad je bio dobar covjek i neko ko je zivio Zelju. Zaista mi je bila cast poznavati ga.
Par njegovih postova naci cete i na ovom forumu.
Zadnja izmjena: Fanzi, dana/u sub okt 15, 2016 11:57 am, ukupno mijenjano 1 put.

Elegant
Kontakt:

sub okt 15, 2016 11:57 am

Ne bih volio da Ugljesa pocne pa da se pokaze da ne moze igrati pa da bez veze imamo prinudnu izmjenu sredinom prvog poluvremena.

Bolje da se Petrovic ne kocka.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Dr. Adzem
Kontakt:

sub okt 15, 2016 12:00 pm

Bit će gusto bit će 0-3
Cuva Bog Zelju svog!

cikazubo
Kontakt:

sub okt 15, 2016 12:06 pm

Pohvale za sport1, novi forum izgleda odlicno, jednostavniji i pregledniji. Nadam se da ce i glavna stranica dobit adekvatan izgled pa da uskoro govorimo o najboljem sportskom portalu.

Sto se Miroslava tice, bilo bi savrseno da on produzi, anketa i misljenje navijaca sve govori tj da nam je draze produzit s Mirom nego dovesti Stilu, Zebu i ostale, grande Mićo !

blueheart
Kontakt:

sub okt 15, 2016 12:17 pm

Ako je istina za ostanak Mire, treba to odmah najaviti... vandredna presica novinari ovo ono dici najvecu mogucu hampu.
DRZAVA ZELJO

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 15 gostiju.

Prijava