Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

ChWilla
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned mar 06, 2016 12:51 pm

sve će se vrlo brzo znati i službeno.
gradi željo boli te *****

storm_raider
Kontakt:

ned mar 06, 2016 12:52 pm

Alipasino je napisao/la:Jedan prjedlog za istok.Opalit2-3 reda izmedju stepenica izlit tonbe na stepenice pa glazura onda stolice pa srafe pukni i vozdra.Redove ofarbat u tontoze.Kako doc do tih para.Vrlo jednostavno.Opalit jednu veceru po imenu Za istok doce poznati Zeljovci par reklamica firmica dici cjenu karti protiv Zrinjskog za 2 marke uz napomenu za Istok.Garantujem da bi od te vecere i karti izgradili istok normala tu ne kontam krov.Za poslove angazovat jednu firmu i dobrovoljce a dobrovoljce nagradit recimo godisjnom kartom ili poklonima iz fan sopa.
Odlican prijedlog.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Model1964

Re: RE: Re: FK Željezničar

ned mar 06, 2016 12:55 pm

pile87 je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:Misimović Senad ! :kafa:
Kakvu torturu forumaškog vijeća je čovjek pretrpio, onog dana kada je postao jedan od članova uprave. Dok su ga neki deklarisali, tada najvećim pojačanjem, drugi su bezrazlozno prskali po čovjeku.
Malo je onih koji su znali ko je jer nece da se eksponira kako tad tako i sad. A jos uvijek ima dusmanskih prica o njemu i sada.
Ne eksponiranje je vrlina mudrih. Ako je Misimović takav onda je Željo na pravom putu.
Kako smo mi poznati da lako dižemo u nebo i još lakše i brže blatiom i gazimo, ništa me ne čudi od ovih priča oko Misimovića.
Mi kao navijači bi trebali prestati glorifikovati svaki potez uprave jer... tek su počeli, dug mandat je pred njima. Ocjenivaće se na kraju pređenog puta. Isto tako maniti se tračeva i neprovjerenih informacija. Cilj takvih priča nam je znan. Dok se ti opereš krv propišaš. Potrošiš energiju i vrijeme na gluposti umjesto da bi se bavio prečim stvarima. Mi nismo tu da glumimo njihove advokate več da punimo Grbavicu i navijamo. Vrijeme i rezultati će pokazati dali je ova uprava bila jedna od boljih.
Do tada :zeljeznicar1:
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Brkoo
Kontakt:

ned mar 06, 2016 12:56 pm

Veca, sjajna odbrana! Hvala ti što si sačuvao naš gol! Utisci?
- Čovječe, jesi vidio naše navijače na obje tribine i podršku koju nam daju?!
Borimo se svi zajedno! :zeljeznicar1:
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Elegant
Kontakt:

ned mar 06, 2016 1:00 pm

Prvo treba provjeriti da li su tacna ova pisanja Avaza da uprava hoce da radi na istoku i jos nekim stvarima da se ispuni minimum uslova da igramo europu na Grbavici.

Inace veliki je to posao ali uz ovu upravu je sve mogice ako se nađu sredstava i krene na vrijeme sa rjesavanjem.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

neroazzuro
Kontakt:

ned mar 06, 2016 1:03 pm

LARSSON-e, hvala ti puno za juce!

Grbavica
Kontakt:

ned mar 06, 2016 1:16 pm

Kakvu torturu forumaškog vijeća je čovjek pretrpio, onog dana kada je postao jedan od članova uprave. Dok su ga neki deklarisali, tada najvećim pojačanjem, drugi su bezrazlozno prskali po čovjeku.
A do prije par mjeseci je 90% ljudi pisalo po forumima i govorilo "UPRAVA NAPOLJE", nas par smo vjerovali u te ljude. I sad vidim da nismo pogriješili.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

cala
Kontakt:

ned mar 06, 2016 1:17 pm

terabajt je napisao/la:
cala je napisao/la:Zar nisu iz uprave rekli da se ne isplati ulagati vece sume novca u stadion zato sto postoji plan za izgradnju novog?
Ne mozemo cekati izgradnju stadiona, to se moze odvuci na 5-6 godina, sad da krene izgradnja trebalo bi sig blizu 2 g da se zavrsi. Ako adaptacija ne bi kostala previse i ako mozemo to izvesti odma treba krenuti u to. Mi smo na grbavici bar 30 % jaci. Ja vjerujem da smo igrali protiv standarda na grbavici da bi bolji rez bio a da ne govorim protiv makedonaca kad smo ispali. Ako se moze adaptirati istok i donj i dio juga imali bi kapacitet 13-14 sto je sasvim dovoljno.
Da li jug ispunjava uslove? Protiv Pennarose su sjever i zapad bili otvoreni ako se dobro sjecam, a standardi su samo mogli porasti od tad. Ne isplati se igrati tekmu ako cemo imati 7,8k dostupnih mjesta. Mozda za prvo pretkolo, eventualno drugo ako bude slabiji protivnik. Na trece vec mozemo zaboraviti.

sofronije
Kontakt:

ned mar 06, 2016 1:20 pm

Ako me sjecanje dobro sluzi, na jugu tad nije bilo stolica i kad su se stolice postavile protiv litexa je bio otvoren.
:zeljeznicar1:

ChWilla
Kontakt:

ned mar 06, 2016 1:22 pm

jeste bio protiv litexa.
gradi željo boli te *****

za_zivot_cijeli
Kontakt:

ned mar 06, 2016 1:42 pm

Grbavica je napisao/la:
A do prije par mjeseci je 90% ljudi pisalo po forumima i govorilo "UPRAVA NAPOLJE", nas par smo vjerovali u te ljude. I sad vidim da nismo pogriješili.
koga je Landzo oprzio i u Misimovica puse!

predugo je ova uprava bila u "sjeni" i malo se znalo sta konkretno rade. rijetki i involvirani su znali a to nije bilo dovoljno da se armija navijaca primiri.
drago mi je da je na kraju ispalo tako da su mi se u lice vratila sva govna koja sam posrao po covjeku.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

Veteran1965
Kontakt:

ned mar 06, 2016 1:50 pm

Špekac1921 je napisao/la:
Veteran je napisao/la:Teške tekme su maleni, Sloboda, Čelik i eventualno Slavija kojoj to zadnje kolo može biti presudno u borbi za opstanak.
Zaboravio si onu najtežu, a to je protiv Zrinjskog.
Ma buraz ja mislim da u grotlu Doline Ćupova niko nema ama baš nikakve šanse, pa ni Zrinjski. Nisam zaboravio, stavio sam samo gostujuće tekme, jer kontam domaće moramo dobiti, a i Zrinjski se nadigrava, a mi to volimo...
Ne znam kako god sam kalkulisao bodove, gutavo će pravo biti. Ono što mi se ne sviđa je da bi se veoma rano moglo znati ko ispada, što otvara velike mogućnosti za šteljenje tekmi. Nije isto ako gostuješ Borcu ili Travniku koji imaju šanse za opstanak, pushiona si vjerovatno,ili ako su se već pomirili sa tim da ispadaju, prodaće i uzeće pare...
Samo 5% i ni stolice više!!!!

baxuz87
Kontakt:

ned mar 06, 2016 1:56 pm

Nemojte se nadati da ce istok biti kao sjever, jer nece. Barem ne u blizem vremenu. Radi se na osposobljavanju stadiona za odigravanje prvog i drugog pretkola, sve ostalo je zasad prevelik zalogaj.
"Sarajevski Željezničar je novi-stari prvak, slijede ostale vijesti." -Dnevnik FTV

Leon_Professional
Kontakt:

ned mar 06, 2016 2:01 pm

Mislim da uprava nije luda da pravi istok i sredjuje tu licencu ako Jug ne bude otvoren. Sta ce nam sve ostalo ako nema Juga!? Tako da mislim da je Jug uslovan i bilo bi ekstra kad bi prva 2 pretkola igrali na Grbavici. Takodjer, ako se ne varam moraju i reflektori zadovoljiti odredjene uslove tj. da na centru bude osvjetljenje nekoliko Kandela (valjda nisam pogrijesio). Eh sad da li su ovi reflektori dovoljni za 2 kola. Mada ne treba se zamarati tim, neka ljudi u upravi to rade, sad za sad im ide dobro.

Špekac1921
Kontakt:

ned mar 06, 2016 2:02 pm

Veteran je napisao/la:
Špekac1921 je napisao/la:
Veteran je napisao/la:Teške tekme su maleni, Sloboda, Čelik i eventualno Slavija kojoj to zadnje kolo može biti presudno u borbi za opstanak.
Zaboravio si onu najtežu, a to je protiv Zrinjskog.
Ma buraz ja mislim da u grotlu Doline Ćupova niko nema ama baš nikakve šanse, pa ni Zrinjski. Nisam zaboravio, stavio sam samo gostujuće tekme, jer kontam domaće moramo dobiti, a i Zrinjski se nadigrava, a mi to volimo...
Ne znam kako god sam kalkulisao bodove, gutavo će pravo biti. Ono što mi se ne sviđa je da bi se veoma rano moglo znati ko ispada, što otvara velike mogućnosti za šteljenje tekmi. Nije isto ako gostuješ Borcu ili Travniku koji imaju šanse za opstanak, pushiona si vjerovatno,ili ako su se već pomirili sa tim da ispadaju, prodaće i uzeće pare...
Zrinjski je uvijek nezgodan upravo zbog toga što se vole nadigravati i što su otvoreni.
Ali mi bolje igramo protiv takvih ekipa nego protiv bunkera u što smo se mogli uvjeriti, ali ih uvijek moraš ozbiljno shvatiti, pogotovo ovako jake.
Bit će gusto do kraja, ali idemo redom, utakmicu po utakmicu i ispast će najbolje po nas aBd. :zeljeznicar1:
Kad nikog nema znaj da tu sam ja, da ti pjevam i za te da se lemam...
Samo tebe volim ja, tebe volim ja..

Elegant
Kontakt:

ned mar 06, 2016 2:17 pm

Nece ni jedna biti lagana do kraja, a nama je prioritet kup.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Kapiten
Kontakt:

ned mar 06, 2016 2:19 pm

Spoiler:
phpBB [video]
3:10, poster iza njih :cigara: :klanjase2:
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

Eisenbahner1921
Kontakt:

ned mar 06, 2016 2:28 pm

Kapiten je napisao/la:
Spoiler:
phpBB [video]
3:10, poster iza njih :cigara: :klanjase2:
postavljamo standarde :pljesak:
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

ned mar 06, 2016 2:30 pm

jedine utakmice koje se ja plasim do kraja prvenstva jeste ona protiv celika u zenici, ostalo sam siguran da cemo pobjediti... citirajte me na kraju sezone! :)
100/94/37/34 - i to je to!

Špekac1921
Kontakt:

ned mar 06, 2016 2:32 pm

U 12 mečeva, Edis ima 8 pobjeda 2 remija i 2 poraza, uz samo tri primljena pogotka.
Kad nikog nema znaj da tu sam ja, da ti pjevam i za te da se lemam...
Samo tebe volim ja, tebe volim ja..

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.

Prijava