Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk
bukvalno sam zaplakao nakon ovoga..storm_raider je napisao/la:Pa ovo je zemlja u kojoj volim da zivim, samo nas stoka ubija raznim sranjima. Narod, kao narod je dobar, ali neobrazovan i samim tim povodljiv. Pa o Bosancima, a i Hercegovcima su se uvijek pjesme najljepse pjevale.Eisenbahner1921 je napisao/la:Svaka čast![]()
![]()
Da nema ovih idiota na vlasti, bilo bi svima lakse zivjeti.
I nemoj vise da se desi da dodje decko i to auto stopom i da nema novca za kartu. To je nasa bruka. Brat do bratu ne smije dozvoliti, pogotovo ne mi, iz radnicke historije!
SemsoEisenbahner1921 je napisao/la:Svaka čast![]()
![]()
Iz drugog ugla se vidi da ga je rukom povukaoKapiten je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nova pjesma je vrh![]()
Meni se cini da Ostojic ipak nije smirio loptu rukom, a kontakt s Micom je smijesan. Penal ne postoji.
Stevin sut glavom je isao u gol sigurno. Cist penal.
?rodrigo87 je napisao/la:kakva je ovo pjesmica pitara pred derbi hahahahahhahhahahahahahahahhahaha
U pravu si. Gledao sam samo noge. Mada ni ovaj kontakt rukom nije nekog intenziteta.Vrag je napisao/la:Iz drugog ugla se vidi da ga je rukom povukaoKapiten je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nova pjesma je vrh![]()
Meni se cini da Ostojic ipak nije smirio loptu rukom, a kontakt s Micom je smijesan. Penal ne postoji.
Stevin sut glavom je isao u gol sigurno. Cist penal.
KOŠEVO TO JE RAJ,shzna je napisao/la:?rodrigo87 je napisao/la:kakva je ovo pjesmica pitara pred derbi hahahahahhahhahahahahahahahhahaha
Starija pjesma od FK ForSale..rodrigo87 je napisao/la:KOŠEVO TO JE RAJ,shzna je napisao/la:?rodrigo87 je napisao/la:kakva je ovo pjesmica pitara pred derbi hahahahahhahhahahahahahahahhahaha
GRBAVICA KUPLERAJ.
I ZATO ŽELJO
TI DOBRO ZNAJ,
DOSAO JE I TVOJ KRAJ.
salje mi drug ovo, kaze kako ce da grmi na derbiju![]()
![]()
Semso vec ima godisnju za JugBrkoo je napisao/la:Postoji li mogucnost da nas klub pozove Sladju Gnjatica na neku od narednih utakmica naseg kluba ili ako bude dolazio kad budemo igrali sa Radnikom na Grbavici da za njega bude besplatan ulaz?
Nasi navijaci su se vec organizovali i Semsi ce uzeti godisnju za jug..