Kramarica ali je valjda imao neku drugu racunicu...storm_raider je napisao/la:Jedina zamjerka je prebacivanje Lendrica na to lijevo krilo, nista nije uradio po ovakvom terenu na toj poziciji. Ali dobro, koga i staviti tu ako je vec Thiago izasao... Mailsona jedino, a dobio bi isto kao i sa Thiagom, mada mislim da je Mailson cak i eksplozivniji.
Bravo, njega sam zaboravio. Mada za ovu utakmicu mislim da on nije ni bio u konkurenciji, laksi udarac dobio na treningu cini mi se.pile87 je napisao/la:Kramaricastorm_raider je napisao/la:Jedina zamjerka je prebacivanje Lendrica na to lijevo krilo, nista nije uradio po ovakvom terenu na toj poziciji. Ali dobro, koga i staviti tu ako je vec Thiago izasao... Mailsona jedino, a dobio bi isto kao i sa Thiagom, mada mislim da je Mailson cak i eksplozivniji.
opet ne bi da ovi nisu igrali kako treba. a jesu. ta je tekma bila prebitna u utrci za titulu, oni su se nadali tu zasjesti na prvo mjesto, a pali su iza nas kad smo uzeli slaviju.Rodom s mejtaša je napisao/la:Galaktikosi došli nafurani, zato su ga flautnuli. Sad je druga priča. Ne dobiju li i Evropa je upitna.
Mailsona da je stavio imalo bi isti efekat kao i Tijago imamo klupu i dosta kombinacija sto je najbitnije...storm_raider je napisao/la: Bravo, njega sam zaboravio. Mada za ovu utakmicu mislim da on nije ni bio u konkurenciji, laksi udarac dobio na treningu cini mi se.
Znam, to sam i napisao gore.. Nadam se da ce Hodzurda protiv Borca odigrati, decko je zasluzio definitivno. Cujem i na treningu dobro radi.pile87 je napisao/la:Mailsona da je stavio imalo bi isti efekat kao i Tijago imamo klupu i dosta kombinacija sto je najbitnije...storm_raider je napisao/la: Bravo, njega sam zaboravio. Mada za ovu utakmicu mislim da on nije ni bio u konkurenciji, laksi udarac dobio na treningu cini mi se.
HomeiniChWilla je napisao/la:maršal, general, glavnokomandujući, kako god vam se sviđa
Moze i tako a moze i nadimakChWilla je napisao/la:onda ajatolah, nije homeini titula
Eha vas dvojica, prodaću vasVirtu4L je napisao/la:Danima ja pricam o tome, ali nase moralne vertikale se bore za humanistu godine.likusa je napisao/la:Gdje su oni sto im je zao Velza, slusaj skandiranja..raspali se aBd
Gurni u drugu ligu, dovidjenja i prijatno.
slažem se. ne volim ih i nemam šta da ih volim, ali nemam zašto ni da ih mrzim.Model1964 je napisao/la: Eha vas dvojica, prodaću vas![]()
Velež jeste veliki klub!
Zaboravljate šta se njima dogodilo, ne ponovilo se nikom. Mostar je uz Sarajevo jedina čaršija(u pozitivnom smislu, nek mi oproste ako mogu druge sredine) u BIH. Njima oteli dom, kokuzi, sa okolnih planima šljeglo sve i svašta i sad kao navijaju... treba to prevaziči.
Kako kaže mudrost... od neprijatelja napravi poluprijatelja a od znanca prijatelja![]()
Ne, naš papanluk je bezgraničan... zakuhaj sa svim i furaj priču da si najbolji.
Željo nije anamo oni, Željo nije mhala! Željo postavlja standarde!