Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

ChWilla
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub mar 05, 2016 5:09 pm

bio je boks pun + dio glavne tribine preko puta boksa koji se vidio na prenosu.
gradi željo boli te *****

ChWilla
Kontakt:

sub mar 05, 2016 5:11 pm

za šta će se čuvati, ovo im zadnji voz za opstanak, protiv direktnog konkurenta. nego oda, i to što olimpic stvarno ima dobre igrače. po igračima zaista ne bi trebao biti u ovoj situaciji.

Valter
Kontakt:

sub mar 05, 2016 5:15 pm

Bekric koliko god pepo loptu, najsigurniji sam kad je ona kod njega, on pravi razliku.

Zeljo-Siroki igrac utakmice J.Blagojevic. Velez-Zeljo igrac utakmice J.Blagojevic. Lave samo tako nastavi.
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

hardwell
Kontakt:

sub mar 05, 2016 5:15 pm

6 tekmi bez primljenog gola u zvaničnim utakmicama :)
Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

sub mar 05, 2016 5:19 pm

hardwell je napisao/la:
jovanmaksimovic je napisao/la:
hardwell je napisao/la:
Zar je to asistencija?
nije, ali treba mi radi statistike :D
A asistencija se piše igraču na kojem je napravljen jedanesterac?
da, to sam primjetio da rade u ligama petice... ni ja nisam prije bio u tom slucaju siguran tada...
100/94/37/34 - i to je to!

rios
Kontakt:

sub mar 05, 2016 5:20 pm

Teska ali ipak zasluzena pobjeda.
Dva su razloga zbog kojih smo slavili pobjedu tezu od ocekivane - katastrofalan teren i Velez bolji od ocekivanog mora se priznati.
Obzirom na prvi razlog komentare o igri je najbolje preskociti,osim sto bih ja ipak napisao da mi se svidja sto smo unatoc tome tezili igri od noge do noge.
Ona sjajna intervencija Vedrana je uveliko odredila daljni tok utakmice,da je Velez poveo ne smijem ni zamisliti kako bi tesko bilo okrenuti rezultat obzirom da su se tesko stvarale prilike.
Pored Vedrana, dobar utisak na mene su ostavili jos i Blagojevic,Bekric ( on je lider ove ekipe,razumijem da neke mozda nervira njegovo peglanje lopte ali mene to bas fascinira,goto je nemoguce da izgubi loptu a da nije faul ) zatim Zahirovic,iako mi je i Zola bio dobar prvo poluvrijeme,ali mora se priznati da je Zaha pokretljiviji.Najslabiji mi je danas bio Sinisa,dosta gresaka je imao.Ostali svi ok,drago mi je vidjeti da Mirlosav pokazuje veliku zelju i borbenost i danas kao protiv Sirokog.
Slazem se i za Tiaga,on na postavljene odbrane i bunker tesko moze napraviti nesto.
Cestitam Edisu i momcima na pobjedi,sad aBd po dobar rezultat u kupu :palacgore: :zeljeznicar1:
Zadnja izmjena: rios, dana/u sub mar 05, 2016 5:21 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!!

Miralem Pjanic !!

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Whisperer

Valter je napisao/la:Bekric koliko god pepo loptu, najsigurniji sam kad je ona kod njega, on pravi razliku.

Zeljo-Siroki igrac utakmice J.Blagojevic. Velez-Zeljo igrac utakmice J.Blagojevic. Lave samo tako nastavi.
gledam burekovica protiv sarajeva i popovicaa bgm treba ih uzet na ljeto oboica prodorni brzni
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

manijak_do_kraja
Kontakt:

SWRA_1921 je napisao/la:Moze li mi neko napisati sta su debili ovaj put skandirali? Nisam bio u prilici gledati tekmu osim zadnjih 10 minuta. Hvala

BRAVO ŽELJO! Hajmo napuniti Grbavicu!!!
Kao i prosli put bice Zeljo k sampion, j te Zeljo.. Propaliteti.
Mi smo Željini, Željo je naš!

FaraonTM
Kontakt:

sub mar 05, 2016 5:22 pm

black64 je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:Ja ne skontah, je li bilo naših i u onom boxu tamo za gostujuće navijače? Vidio sam da su bili naši na centralnoj tamo kod semafora.

Ukoliko smo napunili onaj box mislim da je bilo 500 naših sigurno.
slika
slika
Pa eto u ovaj boks može stati 200 ljudi i još je prekoputa bilo bar toliko tako da je to tamam oko 500 ljudi....
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

ChWilla
Kontakt:

sub mar 05, 2016 5:23 pm

namučiće oni i druge ako se isto ovako postave.

barbarez
Kontakt:

sub mar 05, 2016 5:28 pm

Ali ovaj Djermanovic mi se svidja kako igra. Savrseno se dobro postavlja i gradi loptu, odmah je odigra, moglo bi od njega biti velike koristi.

Hurmasica
Kontakt:

sub mar 05, 2016 5:30 pm

Đerma vjerovatno od prve minute protiv Borca, Lendru odmoriti :palacgore:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

DR.HOUSE
Kontakt:

sub mar 05, 2016 5:31 pm

dobre izmjene fino vidi Edis igru tacno je znao sta treba poslije prvog poluvremena jer Tijago na ovakvom terenu je neupotrebljiv ...opet kazem svaka cast na ovakvom terenu odigrati ista osim zasadi krompir je umijece :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2:
Mi smo Željini-Željo je naš
🫡🫡

Rodom s mejtaša
Kontakt:

sub mar 05, 2016 5:31 pm

ChWilla je napisao/la:namučiće oni i druge ako se isto ovako postave.
Ako. Pitama neće sigurno nego će zajedno navijati protiv Želje, vidjet ćeš.

Nemojte da opet seciramo igrače, nema potrebe. Izginuli su u onom blatu. Na onakvom terenu više niko nigdje ne igra, ovo još samo kod nas ima.

Plava Porodica
Kontakt:

sub mar 05, 2016 5:33 pm

FaraonTM je napisao/la:
black64 je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:Ja ne skontah, je li bilo naših i u onom boxu tamo za gostujuće navijače? Vidio sam da su bili naši na centralnoj tamo kod semafora.

Ukoliko smo napunili onaj box mislim da je bilo 500 naših sigurno.
slika
slika
Pa eto u ovaj boks može stati 200 ljudi i još je prekoputa bilo bar toliko tako da je to tamam oko 500 ljudi....
U tom prčvarniku nas je 300 stalo..na jedne stepenice 2 reda ljudi..pola tekme vidio nisam.
Mrsko mi sad pisati dalje,samo ću reći bravo Željo na ovoj livadi.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

pile87
Kontakt:

sub mar 05, 2016 5:33 pm

Ma nece vjeruj mi svima drugima ce se naguziti, njih je samo spasila oranica na kojoj se nije moglo igrati.Mi nemamo ekipu za ovaj seljacki fudbal izbi nabi trci pa ako sta bude, i ozbiljnije ekipe od nas bi se napatile na ovom terenu sa velezom.Pa ne moze se pas na tri metra napraviti skace lopta a kako utakmica odmice sve gori je bio. Mozemo biti sretni da ce iduce godine biti mnogo manje ovakvih terena. I Edis je morao o ovome razmisljati recimo Ledric, Tijago pa i jos neki igraci nisu za ovakvih terena oni su trkaci lopta im ostaje kostantno toliko je los teren da se nije mogla iznijeti lotpa da je neko od igraca vodi, ovdje se sve svodi na nabijanje lopte i to je to nista po zemlji.Sto je najbitnije voljni faktor i kod nase ekipe je dobar i vise od toga.Ja sam zadovoljan tri boda su tu i nema vise ove livade.
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

Elegant
Kontakt:

sub mar 05, 2016 5:34 pm

× Željezničar - Manijaci TM87 ×

ChWilla
Kontakt:

sub mar 05, 2016 5:35 pm

barbarez je napisao/la:Ali ovaj Djermanovic mi se svidja kako igra. Savrseno se dobro postavlja i gradi loptu, odmah je odigra, moglo bi od njega biti velike koristi.
isto vrijedi i za lendrića. samo je manji i neprilagođen ovakvom terenu i bunkeru protivnika.

ChWilla
Kontakt:

sub mar 05, 2016 5:36 pm

Rodom s mejtaša je napisao/la:
Ako. Pitama neće sigurno nego će zajedno navijati protiv Želje, vidjet ćeš.

Nemojte da opet seciramo igrače, nema potrebe. Izginuli su u onom blatu. Na onakvom terenu više niko nigdje ne igra, ovo još samo kod nas ima.
svi ste to govorili i prošle godine i oni pobijede sve osim nas. a nije im trebalo ništa, nisu mogli ni ispasti ni ići gore.

Rodom s mejtaša
Kontakt:

sub mar 05, 2016 5:38 pm

Galaktikosi došli nafurani, zato su ga flautnuli. Sad je druga priča. Ne dobiju li i Evropa je upitna.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 8 gostiju.

Prijava