da, to sam primjetio da rade u ligama petice... ni ja nisam prije bio u tom slucaju siguran tada...hardwell je napisao/la:A asistencija se piše igraču na kojem je napravljen jedanesterac?jovanmaksimovic je napisao/la:nije, ali treba mi radi statistikehardwell je napisao/la:
Zar je to asistencija?
gledam burekovica protiv sarajeva i popovicaa bgm treba ih uzet na ljeto oboica prodorni brzniValter je napisao/la:Bekric koliko god pepo loptu, najsigurniji sam kad je ona kod njega, on pravi razliku.
Zeljo-Siroki igrac utakmice J.Blagojevic. Velez-Zeljo igrac utakmice J.Blagojevic. Lave samo tako nastavi.
Kao i prosli put bice Zeljo k sampion, j te Zeljo.. Propaliteti.SWRA_1921 je napisao/la:Moze li mi neko napisati sta su debili ovaj put skandirali? Nisam bio u prilici gledati tekmu osim zadnjih 10 minuta. Hvala
BRAVO ŽELJO! Hajmo napuniti Grbavicu!!!
Pa eto u ovaj boks može stati 200 ljudi i još je prekoputa bilo bar toliko tako da je to tamam oko 500 ljudi....black64 je napisao/la:FaraonTM je napisao/la:Ja ne skontah, je li bilo naših i u onom boxu tamo za gostujuće navijače? Vidio sam da su bili naši na centralnoj tamo kod semafora.
Ukoliko smo napunili onaj box mislim da je bilo 500 naših sigurno.
Ako. Pitama neće sigurno nego će zajedno navijati protiv Želje, vidjet ćeš.ChWilla je napisao/la:namučiće oni i druge ako se isto ovako postave.
U tom prčvarniku nas je 300 stalo..na jedne stepenice 2 reda ljudi..pola tekme vidio nisam.FaraonTM je napisao/la:Pa eto u ovaj boks može stati 200 ljudi i još je prekoputa bilo bar toliko tako da je to tamam oko 500 ljudi....black64 je napisao/la:FaraonTM je napisao/la:Ja ne skontah, je li bilo naših i u onom boxu tamo za gostujuće navijače? Vidio sam da su bili naši na centralnoj tamo kod semafora.
Ukoliko smo napunili onaj box mislim da je bilo 500 naših sigurno.
Ma nece vjeruj mi svima drugima ce se naguziti, njih je samo spasila oranica na kojoj se nije moglo igrati.Mi nemamo ekipu za ovaj seljacki fudbal izbi nabi trci pa ako sta bude, i ozbiljnije ekipe od nas bi se napatile na ovom terenu sa velezom.Pa ne moze se pas na tri metra napraviti skace lopta a kako utakmica odmice sve gori je bio. Mozemo biti sretni da ce iduce godine biti mnogo manje ovakvih terena. I Edis je morao o ovome razmisljati recimo Ledric, Tijago pa i jos neki igraci nisu za ovakvih terena oni su trkaci lopta im ostaje kostantno toliko je los teren da se nije mogla iznijeti lotpa da je neko od igraca vodi, ovdje se sve svodi na nabijanje lopte i to je to nista po zemlji.Sto je najbitnije voljni faktor i kod nase ekipe je dobar i vise od toga.Ja sam zadovoljan tri boda su tu i nema vise ove livade.ChWilla je napisao/la:namučiće oni i druge ako se isto ovako postave.
isto vrijedi i za lendrića. samo je manji i neprilagođen ovakvom terenu i bunkeru protivnika.barbarez je napisao/la:Ali ovaj Djermanovic mi se svidja kako igra. Savrseno se dobro postavlja i gradi loptu, odmah je odigra, moglo bi od njega biti velike koristi.
svi ste to govorili i prošle godine i oni pobijede sve osim nas. a nije im trebalo ništa, nisu mogli ni ispasti ni ići gore.Rodom s mejtaša je napisao/la:Ako. Pitama neće sigurno nego će zajedno navijati protiv Želje, vidjet ćeš.ChWilla je napisao/la:namučiće oni i druge ako se isto ovako postave.
Nemojte da opet seciramo igrače, nema potrebe. Izginuli su u onom blatu. Na onakvom terenu više niko nigdje ne igra, ovo još samo kod nas ima.