ma kod nas je i sa 20 suvise mlad, po meni i bolje sto ima tek 17ChWilla je napisao/la:doduše 17, i to tek napunio. nije baš isto, i nije baš da se igdje takvi rutinski guraju prvi put od početka u vrlo važnim utakmicama. ne kažem da ne treba, nego da ipak nije baš uobičajeno ni u sredinama najpoznatijim po razvoju mladih.
stanić je dobar igrač za nas, DOBARChWilla je napisao/la:al' se sjeti stanića u godinama u kojima je memija danas...on najvjerovatnije nikad neće moći ni krpiti na lijevoj strani, ali na svojoj i dalje ima mnogo veći potencijal od stanića.Tryg je napisao/la:Stanic je kad hoce i za Memiju i za Stevanovica i za sve te nabrojane, Dani Carvajal, nemojmo se lagati. Samo da se nadovezem na pricu oko toga, a stavite Memiju ili Stevanovica na lijevog beka bio bi cirkus kolorado.
vala ja nisam u to siguran bašPlava Porodica je napisao/la:To je definitivno.I opet kad sve na glavu okrenes lakse je tamo otkinuti 3.boda nego na lavoru, i toga je Slavko svjestan.Ali kazem, sudije ce imati svoj blokic, i apsolutno me nece cuditi da na neki bezazlen faul dobiju zuti.Minjore je napisao/la:Ma svaka je tekma derbi, 3 boda iz bijeljine su jednaka kao 3 boda s koseva. Drugo je iz navijacke perspektive, ali svi moraju igrati u Bijeljini !
to je realnostJaozinho22 je napisao/la:Bravo @salle86.
moždaLARS1921 je napisao/la:prećera ga ti, naravno da možemo naći puno boljeg samo ne treba pametovati puno hocu ovog al ga necu na posudbu
jeste. ali memija ako posloži stvari može biti puno više.salle86 je napisao/la: stanić je dobar igrač za nas, DOBAR
ništa specijalno, igrač koji je svoju karijeru završio bar što se tiče vana (mada nikad nije ni išao)
i njemu je da igra tu
sad može davati 100% od sebe i biti igrač za Želju, a može i 99% i < i igrati u olimpiku, Slaviji, Vitezu, Mladosti i sl.
15:30, tako piše na zvaničnojgodrina je napisao/la:Zna li se termin utakmice u subotu ??
Obradovici Obradovici..Hurmasica je napisao/la:
Opet Macic.Hurmasica je napisao/la: