Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Hurmasica
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet sep 22, 2016 7:27 pm

Leon_Professional je napisao/la:http://sport1.ba/pioniri-fk-sarajevo-de ... ra-sa-9-0/

Sta se ovo desilo?!
Ma ovih ekipa pionira ima 4,5, haj' ga znaj koja je igrala uopšte. Uostalom za ovaj uzrast uvijek rezultata ludih ima. Vratiće im naši sa kamatama siguran sam :mrgreen:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Blueworld21
Kontakt:

čet sep 22, 2016 7:28 pm

A da se razumijemo uvijek ce biti managera koji će odvlačiti djecu, jbg kad skontam barsi uzimaju djecu iz podmlatka a da ne uzimaju nama, gdje je stanje kako jeste u državi i ljudima je veoma lako prodati priču, pa tako managerima ne treba mnogo da ubijede roditelje, jer djeca se tu slabo sta pitaju. Naše je da ili prihvatimo uslove tih managera ili da ostajemo bez te djece. U neku ruku bolje je da se desi i slučaj Amir Baja od kojeg koliko toliko imas hajra nego slučaj Gojaka. Na našu žalost još uvijek nismo toliko stasali da imamo snagu da možemo roditeljima mimo managera da obećamo tj obezbijedimo dobre ugovore pa samim tim ni manageri ne bi vise imali uporišta da nam odvlače djecu.

Plava Porodica
Kontakt:

čet sep 22, 2016 7:29 pm

Leon_Professional je napisao/la:http://sport1.ba/pioniri-fk-sarajevo-de ... ra-sa-9-0/

Sta se ovo desilo?!
Namarali nas bas,onako komsijski :kafa:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

ChWilla
Kontakt:

čet sep 22, 2016 7:30 pm

ma nije koliko toliko, to su tvoji rekordni transferi. koliko da je - ti (ne bukvalno ti) nikad nisi bolje. i šta onda pričati da je trebalo više...na osnovu čega je trebalo više? na osnovu pitarskih kupljenih priča za cimirota.
gradi željo boli te *****

Kapiten
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

čet sep 22, 2016 7:32 pm

FKZ1921 je napisao/la:Dadu sam pomenuo u drugom kontekstu...Kontekstu cijena nasih igraca. Nema smisla vise o momku rspredati pricu. Otisao je,igra,ako se digne do nivoa za koji vecina misli da nija mali,vratice se ili ce ici dalje. I u jednoj i u drugoj situaciji bi Zeljo profitirao.
Do kada je on na posudbi tamo ? Do zime ili ljeta ?
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

FKZ1921
Kontakt:

čet sep 22, 2016 7:37 pm

Kapiten je napisao/la:
FKZ1921 je napisao/la:Dadu sam pomenuo u drugom kontekstu...Kontekstu cijena nasih igraca. Nema smisla vise o momku rspredati pricu. Otisao je,igra,ako se digne do nivoa za koji vecina misli da nija mali,vratice se ili ce ici dalje. I u jednoj i u drugoj situaciji bi Zeljo profitirao.
Do kada je on na posudbi tamo ? Do zime ili ljeta ?
Ne znam stvarno.

Hurmasica
Kontakt:

čet sep 22, 2016 7:37 pm

Faruk TM´87 je napisao/la:friško kupljena, ona gospođa/gospodjica, isto kao da nije naša, skroz čudno priča :rofl:

slika
:palacgore:

obnovi li člansku? :)

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Leon_Professional
Kontakt:

čet sep 22, 2016 7:44 pm

Faruk TM´87 je napisao/la:friško kupljena, ona gospođa/gospodjica, isto kao da nije naša, skroz čudno priča :rofl:

slika
:palacgore:
Ima li dukseva finih?! Moram i ja u ponedjeljak otici da uzmem sta god..

11plavih'92
Prijatelj foruma
Kontakt:

čet sep 22, 2016 8:17 pm

Dobrodosao FKZ1921
Ovih par dana citam forum sa jos vecim uzivanjem
5. - 7. Okt 1992.

reks1
Kontakt:

čet sep 22, 2016 8:26 pm

pintol_TM87 je napisao/la:
Brkoo je napisao/la:@Pintol, Ono sto je Gojak radio u omladinskim kategorijama je perverzija, isto to je radio i Hodzic Armin. Dominacija koja se rijecima ne moze opisati. Porediti onda Gojaka i Hasanovica je smijesno.
Gledao ih sve uzivo vjeruj mi pogotovo Armina i stoji to da su oni bolji, ali kazem istina se treba pogledati u oci i Ahmed je najbolje sto imamo, ako se ne mogu porediti Ahmed i Gojak onda smo spali na niske grane sto se tice omladinskog fudbala, tacnije propali smo..
Ali je isto tako bitno da ako nastavimo ovim putem da klub preuzima igrace putem stipendiranja ovakvih slucajeva ce sve biti manje.Nekad se moras dobrano opeci ali ovim putem svescemo uticaj menadjera na minimum

Blueworld21
Kontakt:

čet sep 22, 2016 8:26 pm

ChWilla je napisao/la:ma nije koliko toliko, to su tvoji rekordni transferi. koliko da je - ti (ne bukvalno ti) nikad nisi bolje. i šta onda pričati da je trebalo više...na osnovu čega je trebalo više? na osnovu pitarskih kupljenih priča za cimirota.
Ma jasno, tako da iako sam sam znao nekad zakukat zbog Zubana, jbg najbolje bi bilo kad bi se našla neka sredina. A da ipak najveću korist ima Željo, bilo kroz igrače ili transfere u konačnici.

SirAlexFerguson
Kontakt:

čet sep 22, 2016 8:29 pm

Sto se tice teme "Memija i Siniša" ja da sam na Kerimovom mjestu bi to posmatrao iz neke druge perspektive i ne vidio sve tako crno.
Za njegovu buducnost mu je dobro da je naletio na Sinisu. Jer u iole jacem klubu i jacoj ligi naletice na jace "Sinise" i gdje ce onda biti?

Njegovo je da sad kao nikad posveti svoj zivot fudbalu i da se 120% posveti fudbalu i sportskom zivotu.
Dobice on svoju sansu, da je odradi korektno. Preko zime treba da se spremi, da puca od snage, da moze odigrati dvije utakmice u cugu, da u glavi svari neke stvari i da izgleda kao moderan bek ali konstantno, ne na blijeskove.
Ima šlifa, ali treba rada. Treba nam evropskog mentaliteta, treab nam sporstke drskosti.
Memiji zelim ko bratu da uspije i da se izbori za prvih 11, ali sve dok je Siniša ispred njega znaci da jos nije dostigao ni blizu level koji treba za neki ozbiljan evropski klub ili ozbiljniju ligu. A ja ga svakako vidim u tom krugu.

LP
:zeljeznicar1:

Ivica Osim : " Fudbal je dio nas, dio naše radosti, ponekad i tuge."

LARSSON
Kontakt:

čet sep 22, 2016 8:42 pm

Ajde Zubane uvali Acu kome kad si taki maher :ganja:

kemo
Kontakt:

čet sep 22, 2016 8:59 pm

ideja koja mi je pala na pamet
slika

ChWilla
Kontakt:

čet sep 22, 2016 9:01 pm

sjajno izgleda, ali u situaciji gdje mijenjamo toliko igrača koliko mijenjamo... :kafa: :cigara:

LARSSON
Kontakt:

čet sep 22, 2016 9:03 pm

jel ć ili č talijan?

đe nam je prva šiša sarajeva

ChWilla
Kontakt:

čet sep 22, 2016 9:06 pm

"cc" školski izgovoreno je ustvari nešto između...

Hurmasica
Kontakt:

čet sep 22, 2016 9:13 pm

Čudo niko Travnik ne priželjkuje u kupu :mrgreen:

lob

čet sep 22, 2016 9:13 pm

Glasao za Slobodu, iskusno.

6_0 u dvije utakmice, za nas naravno.

:twisted: :twisted: :pljesak: :karanje: :djavo: :zeljeznicar1:

IvanOsim
Kontakt:

čet sep 22, 2016 9:14 pm

Brkoo je napisao/la:
Hadzijalagic je napisao/la:
IvanOsim je napisao/la:P.S. Ja sam inače pokušao da savjetujem Aldinove, rekao sam im da je Željo počeo da sam zastupa igrače i da mu je to najbolji potez, i da će ga tako najbolje paziti klub, međutim, njegovi su me brzo poklopili rečenicom, kao i Memiju što paze, a polovnjaci na kojim marke ne mogu zaraditi im uzimaju dragocijene minute...
Ako posteno pogledamo i u pravu su mu roditelji.. Pored Memije imas i Djenisov primjer kao i primjer malog Osmankovica.. Nije da su oni sad neki super talenti ali razni Djermanovici, Pozderi i slicni nisu smjeli imati prednost u odnosu na njih.. Masa te djece je potpisala u periodu kada smo forsirali omladince zbog lose finansijske situacije.. Sta se sad Osmankovicu mota po glavi mogu zamisliti.. Talentovan igrac, sportista, odgojen a minute zvanicne nije dobio kako treba, propada iako je na svakim pripremama bio poprilicno dobar i pouzdan.. Imao si i malog Midzica koji je bio medju najboljim u Gorazdu a kod nas nije mogao odigrati minute na lijevom krilu gdje su se gurali igraci koji to nisu znali odigrati tipa Halvadzica, Stanica pa i Memije.. Odustalo se od forsiranja djece zbog brzopletosti i nekog imperativa rezultata koji je uprava sama sebi nametnula a koji nas je poprilicno kostao i nikakav rezultat nije donio..
Polovnjak Memiji uzima minute i ko je kriv za to? Taj Sinisa vjerovatno, nije kriv Memija sto se ne moze izboriti za mjesto pored tog polovnjaka. Klasicno balkansko razmisljanje, svi su drugi krivi a ja sam andjeo, trener me ne voli itd. Kako ces se uostalom izboriti za mjesto kad radis pogresno, mislis da si neko i nesto i da ce ti to sto si Zeljino dijete biti dovoljno da bi igrao za prvi tim, a o nezdravoj ishrani i ostalim pogresnim stvarima i da ne govorim. Da sam na Memijinom mjestu radio bih i nakon treninga 2-3 sata na sebi, isao u teretanu, posvetio se fudbalu maksimalno. Rezultat bi nakon takvog rada morao doci. Vec sam ranije navodio primjer Bajica koji je nakon treninga ostajao da vjezba slobodnjake i pogledajte kako i u Turskoj zabija golove iz slobodnjaka. Na takav nacin bi obezbjedio sebi mjesto u prvoj postavi a Sinisu ili bilo koga drugog zacementirao na klupu. Ista stvar vazi i za Beganovica i za ostale, pa koji to trener radi na svoju stetu, koji to trener ne bi zelio da ih ubaci u igru ako imaju kvalitet?

Ako Aldinovi roditelji tako razmisljaju onda se postavlja pitanje sta ce on u Zelji, nek ga uzmu pod svoje menadzeri i vodaju od kluba do kluba, nek im obecavaju kule i gradove i kad propadne bice prica da nije on kriv, krivi drugi, krivi vanzemaljci. On ako je pametan radit ce ono sto sam naveo da bih ja radio da sam na Memijinom mjestu, jedino se tako mozes izboriti za svoje mjesto u timu. Preskakanje stepenica u karijeri moze biti kobno, mnogi talenti se nisu proslavili sa tim preskakanjem. Aldin je jako talentovan, prodoran i brz pravo, ali je na njemu da radi i da se dokazuje iznova i iznova, nek odjebe sve menadzere i nek se samo posveti fudbalu.

Malog Midzica rijetko ko je pratio uopste a komentarise se, svi treneri su glupi a on igracina igra za Gorazde. Sto se tice Osmankovica, mali ima 19 godina, igra na jako osjetljivoj poziciji, jedna greska i jebali bi sve i njemu i treneru koji ga je ubacio., malog treba uvoditi postepeno i davati mu sansu.
Memija je izgubio mjesto, bez da se pokuša prihvatiti da je mlad i da je normalno da igre osciliraju, ali je pokazao da može itekako, i moralo se to pokušati istrpiti. To treba da procjeni stručnjak, a uz dužno poštovanje Mulalić i Kostić to nisu..

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

Prijava