bas bi bilo steta da ne nastavimo tradiciju pocetu od 1946. godine... nemoj tako... ako su navijaci govna, ne znaci da je i klub... meni je iskreno zao veleza, volio bi da se dignu iz pepela ponovo...bistrikboy je napisao/la:Zgadite im fudbal i da Bog da se samo jos u kupu mogli sresti slijedecih 100 godina!
+1Eisenbahner1921 je napisao/la: Neko je spomenuo priču o oporuci Kokotovog djeda. Može li nešto više o tome na pp ili ovdje?
Koliko sam ja upoznat (izvor radio Mileva, provjerene informacije iz VojkovićaEisenbahner1921 je napisao/la:Sutra 0:3 moje predviđanje. Zadovoljan sam s pobjedom kakva god ona bila, naravno pošteno zarađena
Neko je spomenuo priču o oporuci Kokotovog djeda. Može li nešto više o tome na pp ili ovdje?
Navijaci su pokazatelj sta su postali dok im klub gubi oni se raduju rezltatima drugog kluba.jovanmaksimovic je napisao/la:bas bi bilo steta da ne nastavimo tradiciju pocetu od 1946. godine... nemoj tako... ako su navijaci govna, ne znaci da je i klub... meni je iskreno zao veleza, volio bi da se dignu iz pepela ponovo...bistrikboy je napisao/la:Zgadite im fudbal i da Bog da se samo jos u kupu mogli sresti slijedecih 100 godina!
Editgodrina je napisao/la:ma neka edis duma koga ubacit, napokon imamo te slatke muke
bitno da ih pobijedimo bez kartona, povreda i billo kakvih incidenata..raja koja ide neka je sretno vodite naseg Zelju opet do pobjede i da se slavi aBd![]()
![]()
ii sta se to pise za kokotovog dedu ? ako ima ta Oporuka da se proslijedi