Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Hurmasica
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet sep 16, 2016 3:54 pm

Trener Željezničara Slavko Petrović očekuje tešku utakmicu protiv ekipe koja je dosad jedina neporažena u prvenstvu.

- Utakmica protiv Mladosti sigurno je teško iskušenje. Neće nam biti lako i morat ćemo se dobro oznojiti ukoliko želimo doći do bodova. Protiv ekipe Mladosti igrao sam s Radnikom. Mladost je zadržala srž ekipe, koja u suštini nije imala veliku fluktaciju i sve ekipe koje su ostale s igračkim kadrom ove sezone igraju kvalitetno. Doveli su ključna pojačanja, što je za njih bilo bitno i jednostavno su do sada se prezentirali za sve ekipe kao čvrst protivnik - izjavio je Petrović za Fenu.

Međutim, istakao je da poznaje sve njihove vrline i mane, dodavši da će njegovi igrači morati dati sve od sebe da ostanu neporaženi, jer poslije toga slijede također teške utakmice.

- Slijedi utakmica protiv Metalleghea. Planirao sam da uzmemo osam bodova iz četiri utakmice - rekao je.

Smatra da se ekipi, poslije prošle utakmice i pobjede protiv Krupe na Grbavici, polako vraća samopouzdanje.

- Poslije tri poraza, gdje je u suštini sve što se moglo fudbalski dogoditi bilo katastrofalno, sigurno je dosta igrača ušlo u psihološku krizu. Kroz pojedinačne razgovore i određeni trening pokušao sam da ih izvučem iz te krize. Sigurno je jako bitno da ekipa utakmicu shvati ozbiljno. Moramo da se psihološki vratimo u jednu normalu - objasnio je Petrović.

Govoreći o mogućim izmjenama za sutrašnju utakmicu, u odnosu na ekipu koja je počela meč protiv Krupe, šef stručnog štaba Željezničara je dodao da ekipa koja pobjeđuje se ne mijenja, na koji god način pobijedila.

- Neki igrači u suštini kroz pristup treningu jednostavno me navode da neke promjene izvršim. Sačekat ćemo i današnji trening. Jučer je golman Kjosevski na treningu dobio jedan udarac, iščašio je prst na ruci, tako da ćemo danas vidjeti može li sutra učestvovati u igri ili ne - zaključio je Petrović.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Plava Porodica
Kontakt:

pet sep 16, 2016 4:59 pm

Igramo jako brzo, a da ne govorim o tranziciji iz defanzive u polukontru ili kontru :lol:
Da je sutra kakav penal, nek se nasi bacaju u 16. vakat je vala da nam neko svira nesto, nisu od pocetka marta.Bilo kako doci do pobjede, konstantan pritisak praviti, od prve minute se ofanzivno nametnuti i koliko toliko ce biti lakse igrati.
A slazem se sa Jovanom sto se tice da ce i drugi kiksati,nesto sam siguran da ce sutra Zrinjski maximalno doci do 1.boda.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

LARSSON
Kontakt:

pet sep 16, 2016 5:03 pm

Slavko gost u emisiji Poluvrijeme

Eto Štile na zimu :lol:

Veteran1965
Kontakt:

pet sep 16, 2016 5:40 pm

Rodom s mejtaša je napisao/la:Mi imamo samo selektora tamo od ljudi koji se kao "nešto" pitaju. Međutim, Meša nije taj tip, mišast je, a i ima hipoteku da su praktično oni njemu izašli u susret što je selektor, a ne on njima. On je njima trenutno idealan jer ne petlja se, ponešto ko i umije, nije neki autoritet i nema neku karizmu. Neće nikad otići tamo i lupit šakom od sto i reči pitari nemojte se sa Željom zajeb.ava.ti itd. S druge strane i njemu odlično, bolji posao neće nikad imati. Solidna lova, a poso smješan kao i svaki selektorski. Jedna smo prosječna reprezentacija od koje niko ne može tražiti da se ultimativno plasira negdje. Živimo od baraža do baraža. Savez uzima solidnu lovu i tako u krug.

Ma igra Meša kako oni sviraju, pa ko bi još depiliranog pozvao u reprezentaciju bez pitarskih urgiranja? Nikakve konekcije Meša sa Željom nema, osim što nam je Sanela preporučio prije x godina. Tolike godine trener vani, pa nikad igrača iz Želje tušno nije, a mogo je...jedan od onih kojima je Željo sve dao, a tanko vraća, tanko....mogao bi on progovoriti koju u savezu, zna i gdje, ali neće čuva guzove svoje...da ne govorim dalje..
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Samo 5% i ni stolice više!!!!

Fatić Nermin
Kontakt:

pet sep 16, 2016 5:40 pm

Ima li kod koga mjesta u autu za mene i brata Jaozinha ?

Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk
A sektor je pravi sektor.

LARSSON
Kontakt:

pet sep 16, 2016 6:03 pm

Joj Jahića priča ko onaj glas preko google translatea :lol:

A tek Plakalo, kaže u finalu olimpijskih igara u košarci igrala Amerika i southampton :lol:

Plava Porodica
Kontakt:

pet sep 16, 2016 6:23 pm

Fatić Nermin je napisao/la:Ima li kod koga mjesta u autu za mene i brata Jaozinha ?

Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk
Uplatite bus dok nije kasno. :)
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Alipasino
Kontakt:

pet sep 16, 2016 6:26 pm

Ja idem biciklom hoce li ko samnom.

Minhi
Kontakt:

pet sep 16, 2016 6:34 pm

avlami97 je napisao/la:Lijep post sa drugog foruma. @ganjeta :palacgore:

"Tvoje pisanje za jug je mrtva smrdljiva pitarska priča, nisi upućen očigledno, mada ok, tebi neka ide to na dušu.

Ova uprava ima podršku većine ljudi na forumima, stadionu i ulici.

Krenimo redom, očigledno su fulali dobro što se tiče igračkog kadra, to stoji, to svako vidi i niko to ne može pobiti. Kontali su da znaju to raditi, ali su se prevarili, fulili. Bože moj, ko radi, taj i griješi....ali je bitno da su skontali da su fulali. Jesu li kasno skontali? Neki će reći da jesu, ja mislim da nisu. Prilikom izbora Petrovića sklonili su se sa strane i pustili Ćenana da odradi to, koji je doveo odličnog trenera za naše uslove, to je činjenica.

Pljuvati ove ljude i porediti ih sa Landžama i Ahmetbegovićima je dušmanski pravo. Ja nemam nikog svog među njima, pa da ih branim, da se razumijemo, poznajem lično neke ljude u upravi i to je to.

Znaš li zašto je Imširović otišao iz kluba? **** te, kaže, Miske hoće sve transparentno?! :lol:

Za Mismovića Švabo ima riječi hvale, ušao je u klub u vrijeme kad se Amar sklonio na "godišnji", znači i sa njim ima dobar odnos. Svi ovdje većinom obožavamo Amara, ako oni cijene ove ljude, a dobro znamo šta nama ti ljudi znače, zašto ih mi pljujemo? Ljudi su uletili u klub kad smo bili na rubu GAŠENJA, jeste GAŠENJA, Gredić je to fino objasnio par puta, uletili svoju lovu da dobijemo licencu za Evropu. Da oni tad nisu dali lovu Evropu nebi vidjeli, nebi prodali Rijada i Amira, nebi zaradili finu lovu od Evrope, to su činjenice.

Uvezali su staž radnicima i penzionisali ljude koji su nam bili teret 10-15 godina, nisu ništa većinom doprinosili, a primali platu. Rješili se saprofita, Violina i drugih. Uredili su pomoćni teren da liči na nešto, uradili svlačionice ( da se levati nebi kačili :wink: , uz pomoć lokalne zajednice i UEFE ) dobijamo licence za Evropu i BHPL glat, što prije nije bio slučaj. Dobili licencu za stadion kategorije 2, sitnice nam fale za kategoriju 3, uradili semafor, rješili spor sa SD vezano za stadion, koji niko nije pokušao da riješi 20. godina, i sad imamo sitauciju da možemo da gradimo na svojoj zemlji, svoj stadion. Rješili mali milion tužbi koje su prethodne uprave ostavile iza sebe, koje su nam bile omča oko vrata i isplatili ogromne novce za to. Uredno plaćamo sve doprinose državi, igrači po prvi put primaju cijele iznose plate preko banke, vraćamo uredno dug poreskoj, ne pravimo nove dugove prema državi, svakoj markici koja uđe i izađe iz kluba ima pisani trag. Reorganizovali OP, nema više članirina na ruke, da fali po 40. milja od istih.

Po prvi put od rata klub ima zdrave temelje, a Slavko kaže da ovakav rad nije vidio na balkanu, ima li razloga da laže?
Sve ovo kad stavim na vagu i sve fule u sportskom smislu, dobre stvari opet pretežu. Ovo ko ne vidi je dušman, zlonamjeran ili blećak....nema četvrte opcije.

Svaki pošteni rad se isplati kad-tad. Zbiti redove, imamo dovoljno dušmana, pustiti ljude da rade ono šta najbolje znaju. Miske i kompanija za administrativno-poslovni dio, Slavko-Ćenan-Tica sportski dio, mi navijači znamo šta nam je raditi i gdje je naše mjesto.

Sutra naravno u Doboju kod Kaknja dati podršku.

Neka ove sezone izbore Evropu, završe istok, i od mene ide nakon do poda za to, a vjerujem i od većine."
ŽELJO JE DIO ŽIVOTA MOG

LARSSON
Kontakt:

pet sep 16, 2016 7:03 pm

dell21
Kontakt:

pet sep 16, 2016 7:10 pm

Hvala larsone.
I jos jednom da kazem ni blizu penala nije bilo sad sam opet pogledao, sudije nas svako kolo ostete.

LARSSON
Kontakt:

pet sep 16, 2016 7:34 pm

Moj Tiago gdje si ti otišao :lol:

EdisMulalic
Kontakt:

pet sep 16, 2016 8:19 pm

Kad se ide sutra s grbavice? Prvi put idem tamo na gostovanje, ima li gdje da se sjede tamo prije, okupljamo li se gdje?

sajo10
Kontakt:

pet sep 16, 2016 8:22 pm

Uhh sto Slavko nahvali Pecu u emisiji Poluvrijeme :D Ocekujem potpis iduce godine za nas tim! :P :P

LARSSON
Kontakt:

pet sep 16, 2016 8:23 pm

sajo10 je napisao/la:Uhh sto Slavko nahvali Pecu u emisiji Poluvrijeme :D Ocekujem potpis iduce godine za nas tim! :P :P
Šta kaže radit ćemo na dovođenju ljevaka(kako se već kaže) u ekipu :ganja:

izvuci nam iz svoje kartoteke kakvih igrača sa ljevicom

Roberto Baggio
Kontakt:

pet sep 16, 2016 8:41 pm

Kakve su šanse da sutra bude stream? Ili ću morati negdje u kafanu, da se napijem. :mrgreen:
FK Željezničar 1921

Hurmasica
Kontakt:

pet sep 16, 2016 8:42 pm

FOTO: Željo odradio posljednji trening pred Mladost, ekipa u karantinu u hotelu Hills

http://fkzeljeznicar.ba/foto-zeljo-odra ... lls/22074/" target="_blank
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

LARSSON
Kontakt:

pet sep 16, 2016 8:43 pm

Roberto Baggio je napisao/la:Kakve su šanse da sutra bude stream? Ili ću morati negdje u kafanu, da se napijem. :mrgreen:
[video]https://www.youtube.com/watch?v=yR8WlTAunLU[/video]

:ganja: :ganja:

Roberto Baggio
Kontakt:

pet sep 16, 2016 8:49 pm

Onda se, izgleda, moram napiti, smiješno bi bilo u onoj gužvi u Varaderu stajati i piti čaj, ne ide. :mrgreen: Hajd', nisam odavno.
FK Željezničar 1921

LARSSON
Kontakt:

pet sep 16, 2016 8:51 pm

Roberto Baggio je napisao/la:Onda se, izgleda, moram napiti, smiješno bi bilo u onoj gužvi u Varaderu stajati i piti čaj, ne ide. :mrgreen: Hajd', nisam odavno.
Ne moraš :D Telekom je svima izašao u susret, i za cvaju mjesečno imaš MojaTV sport kanal :ganja:

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 6 gostiju.

Prijava