Ne unosi nam nemir na forumsajo10 je napisao/la:Nista onda. brisem postJaozinho22 je napisao/la:Smajke je Husarin i već ga je nudio Sarajevu i hrvatskim klubovima.Ma ja bi bio sretan i sa Veselim samo
Ne unosi nam nemir na forumsajo10 je napisao/la:Nista onda. brisem postJaozinho22 je napisao/la:Smajke je Husarin i već ga je nudio Sarajevu i hrvatskim klubovima.Ma ja bi bio sretan i sa Veselim samo
Pobjeze smradLARS1921 je napisao/la:Nasljednik Kemala Alispahića na klupi Zeničana vjerovatno će biti Mirza Varešanović, iako se spominju i imena Darka Vojvodić,te Sime Krunića.
Vjerovatno da Petrovic zeli nekog igraca Slobode tako da bi moglo biti dolazaka.EdisMulalic je napisao/la:Treba iskoristit ovu situaciju u Slobodi pa kaparisat Ordagica i mozda Veselinovica. Ordagica i Bekriju rotirat, cuda bi cinio
Niko ne zna koga Petrovic zeliElegant je napisao/la:Vjerovatno da Petrovic zeli nekog igraca Slobode tako da bi moglo biti dolazaka.EdisMulalic je napisao/la:Treba iskoristit ovu situaciju u Slobodi pa kaparisat Ordagica i mozda Veselinovica. Ordagica i Bekriju rotirat, cuda bi cinio
Jaozinho22 je napisao/la:Smajke je Husarin i već ga je nudio Sarajevu i hrvatskim klubovima.
Jok... Iduće na rasporedu je Bosnin Memorijal Mirza DelibašićLARS1921 je napisao/la:anarky je napisao/la:.
hocete raditi ovaj bajramski turnir stream?
Navodno tom malom jer je potpisao profi ugovor sa Slobodom a Husare nema nigdje, Azmir ga uzeo pod svoje..fk1921 je napisao/la:Ne kontam Almire, kome je ovo jebao sve redom?haha
Mislim da si mu upravo dodao novu stavku u CV-uChWilla je napisao/la:i za sokrata su govorili da truje omladinu...
Daj Mirzu da se konacno ugase.LARS1921 je napisao/la:Nasljednik Kemala Alispahića na klupi Zeničana vjerovatno će biti Mirza Varešanović, iako se spominju i imena Darka Vojvodić,te Sime Krunića.
ChWilla je napisao/la:sjetih se ne znam ni sam zašto, jel ono bila priča da sa gazdom zagreba dijelimo pare od bevabovog transfera?
evo smijem se k'o budala sam sa sobom
Ma mi smo bili samo odskocna daska, za koji dan ode u Everton."Istina je da je Dino raskinuo ugovor i on odlazi u Željezničar. Nismo mu željeli praviti probleme, a sa Željezničarom je napravljen dogovor i u sljedećem transferu ćemo imati postotak. Nadam se da će Željezničar za Dinu biti dobra odskočna daska", kazao nam je Dražen Medić.
ChWilla je napisao/la:sjetih se ne znam ni sam zašto, jel ono bila priča da sa gazdom zagreba dijelimo pare od bevabovog transfera?
evo smijem se k'o budala sam sa sobom