Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

LARSSONN
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet mar 03, 2016 9:43 pm

Leon_Professional je napisao/la:Imam ja moja tv web, i imam skinut onaj program, samo nisam nikad radio to ne znam kako bi to izgledalo, da li bi valjalo!? Al eto tu sam da pomognem
Napisi mi na PM kakav ti je računar ? specifikacije i to i speedtest.net

Model1964

čet mar 03, 2016 9:48 pm

storm_raider je napisao/la:Ma ko god pocne pljuvati i psovati igracima treba ga malo prevaspitati. @barbarez je to fino objasnio. Toliki trud i nadje se pametnjakovic. Sada trebamo svi biti zajedno, jer se jedna lijepa prica pocela pisati. Nadam se da ce i potrajati, ali i od nas ovdje na forumu zavisi, jer vecinu ovog foruma upravo cine Zeljini navijaci i za mjesec dana smo napravili dobar community.
Sve to stoji :palacgore: Trebalo bi malo poraditi na edukaciji navijača. Navijanje za Želju trebalo bi biti i osvješčivanje pljuvača i slični na kulturan način. Navijači Liverpoola, koje često uzimam za primjer, poslije pizdarija koje su pravili su odlučili da naprave navijači kodeks. Taj kodeks ima skoro svaki pub u gradu. Na podmetačima za pivo, na jelovnicima, kao grafit, na autobuskim stanicaman na majicama..... S vremenom se super primio i sad je milina na Anfieldu. Nešto slično ima i plava strana grada. Probaj se ponašati mimo kodeksa na stadionu :) , sami navijači pozovu Security i letiš, ma ko bio.
Nešto slično bi trebalo i našem gradu. Naravno za takvu kultivaciju navijača treba puno entuzijazma, ljubavi prema klubu, love naravno... i vremena. Nejma ništa preko noči ;) A mi smo skloni ako nam odmah ne upali što smo naumili da sve i svima na kamaru. Zato stalno počinjemo iz početka.
Na tom početku bi trebalo izbaciti pirotehniku, uštediti lovu klubu, pare za pirotehniku usmjeriti na maštovitije koregrafije, kodeks....

E sade piromani :) udrite po meni :)
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

FKZ1921
Kontakt:

čet mar 03, 2016 9:59 pm

ChWilla je napisao/la:
FKZ1921 je napisao/la:
brile je napisao/la:Vecina ovdje raje fula poentu. Ne kritikuje se Memija zato sto je odigrao lose, jbg svakome se desi, nego se kritikuje njegova nonslantnost u ovoj utakmici i treba da se kritikuje. Meni je gore to 1000 puta nego kada odigra lose.

Neka konstruktivne kritike, nekada i ona dobro dodje. Mozda to Memija ispravi vec u sljedecoj utakmici. Kvalitet nikada i nije bio upitan.

Thiago pocinje protiv Veleza 90%, a Stana na beku. Trebala bi lijeva strana biti ubojita. Pricali smo vec o tome, protiv slabijih ekipa treba da pocinje Thiago na krilu, a protiv jacih Stana, cisto zbog toga sto je defanzivno odgovorniji od ovog prvog.
Napisa nekolicina da je bio indolentan i prihvati se to kao aksiom...A nije bio indolentan. Naprosto nije tacno da je bio indolentan.
Lezim cijeli dan u kuci i ponovo pogledam cijelu utakmicu,pa ponovo pogledam utakmicu od 53.min nakon sto je usao Memija u igru. Ni u jednoj situaciji nije pokazao indolentnost. Evo ponovo kazem ovima koji kazu da je bio indolentan da pogledaju utakmicu od 53. i neka kazu sta je zajebao. Ne mozemo samo tako prisiti nekom etiketu i nek je nosi.
Pogrijesio je kod davanja jedne poprecne lopte...U jednoj situaciji Barisic prosao,predriblao Sinisu,pa Memiju i uspio centrirati,Veca pokupio. Dva puta nije prosao,zabio se u igraca,oba puta nakon toga se vratio,ispratio do kraja...
Ako neko ima potrebu dalje diskutovati na ovu temu,nemojte pausalno...Samo konkretno.
na kraju krajeva, šta god navijači mislili, tačno ili pogrešno, ne odlučuju oni ko će igrati. u nedjelju, srećom, niko nije zviždao nikome pa ni memiji, i ja se nadam da će se tako i nastaviti. bez organizovanog navijanja "pljuvačke" dionice na stadionu su bile mnogo uočljivije, sa njim će biti mnogo manje, pa i ako nešto lošije krene.

ja znam da se ovo čita. ali ako nekoga može sjebati bukvalno nekoliko negativnih komentara na forumu, pa makar bili i netačni, onda jebiga.
Sve to stoji...
Sta je poenta moje price,i danas i ranije?
Svi bi htjeli bolji klub. Svi bi htjeli da rastemo,da ogranizacijski i rezultatski napredujemo. Da slijedimo neke normalne evropske standarde.
Sve bi mi to htjeli ali da se,ako je ikako moguce, mi navijaci ne mijenjamo. Da normalno i uredno nastavimo mahalati,da kad god pozelimo budemo predjednici,direktori,menadzeri,budemo treneri,budemo golmani,stoperi,krila...Da na tribini i za tastaturom imamo sva prava koja zelimo,da neodgovorno ocjenjujemo,etiketiramo,pljujemo,psujemo...da uredno lijecimo svoje frustracije i komplekse,...Pa ne moze tako. Ako hocemo bolji klub moramo i mi biti bolji. Moramo mijenjati neke stvari. Za pocetak,pustiti sve ljude u klubu(upravu,struku,administraciju,igrace...)da rade svoj posao. Davati im podrsku u tome i pomagati im koliko mozemo da probleme na koje budu nailazili rjesavaju sto brze i bolje, a sve u cilju sto boljih rezultata.
Ozbiljan klub trazi odgovornost u svim segmentima,ukljucujuci i navijace. Mi smo u mnogim situacijama pokazali zrelost i odgovornost,ukljucujuci i nedjeljnu utakmicu. Ali vrlo cesto ispoljavamo i neke stvari koje nisu svojstvene navijacima velikih klubova.

barbarez
Kontakt:

čet mar 03, 2016 10:09 pm

Ja cu sa ovim postom stavit kraj na pricu za Memiju. Slazem se sa sergejevicem i stormom da treba stati sa ovim. Ali par vas jako ide na zivce sto , par kritika upucenih Memiji , pretvarate u neko pljuvanje i dramu
Ja nisam vidio da iko pravi dramu oko njega. Pomenuto je u par analiza da nije bio bas dobar, i pod tim su istaknute neke situacije. Niko Memiju odronom i slicno nije nazivao.Prica se rastegla vise u principu jest- nije tako.
Ovdije se izgleda ne radi o Memiji, vec potrebi da pojedinci sa nekom reputacijom uvazenih forumasa, bliskih klubu budu uvijek upravu, i ono hajmo jedni drugim lizat supak ,i ove ostale etiketirat ko pljuvace.
Ja vecinu ovih koje sad prozivam, postujem i cijenim, ali ne volim kad se izvrcu neke stvari.
Cijenim vas ko navijace, forumase, bliske manje vise klubu, da li snimate tekme, hodate oko uprave ili ste u bilo kakvoj funkciji u klubu. Nemam ni problem da imamo razlicito misljenje, i da pogrijesim ,reci cu , pogrijesio ucinilo mi se i slicno.
Evo maksuz sam pogledao 15 tak minuta od Kerimovog ulaska. Zaista osjecaj za prostor i gledanje tekme je sa sjevera i na tv je nebo i zemlja.
Ali u tih 15 minuta **** sam stavio na to Memijino neko nonsalanto ponasanje.
Evo sta sam primjetio. 2 puta akcija Sirokog u kojima Sinisi pomaze Blagojevic, dok Memija jednom lagano a jednom u nekom blagom trku se vraca, udaljen po 10 do 15 metara od tog igraca.
Sad ne pricam o prodoru kad ih je prosao Barisic, jednoj usporenoj akciji, vracanju nazad lopte, pa oduzetoj lopti.
Ima 2 situacije gdje se vratio, pomogao,ono u njegovom stilu.
E sad da li je njemu Edis rekao da bude toliko isturen, da se ne vraca toliko, ako jeste onda ok. Ali poredeci par puta gdje Tiago se vraca i gdje brani pristor , i gledajuci gdje je Memija, ispada da je bio istureniji od Tiaga.
Ljudi mi smo se u tim trenutcima branili i igrali na kontre. Vidjecete da smo stajali na nasoj polovini. Uvlacila se nervoza, i jednostavno svi smo morali brzo zatvarati prostor.
20 godina gledam jednog covjeka koji sjedi uvijek na istom mjestu na sjeveru i ne propusta utakmicu, sad vec haman i dedo, koji u jednom trenutku, govori Lendric trci i ganja ko navijen, a Memija usao 10 minuta i ko krepan se vraca nazad. E dedo kad te vidim sljedecu tekmu , recu ti da si picka pljuvacka.
Eto toliko od mene, ja zaista necu vise se raspravljati, nisam ni imao namjeru.
Sto bi reko Minjore , Kerim ce nam zacepiti usta u narednim tekmama. E pa Kerime zacepi , ja ti to zelim vise, nego svi ovi sto te brane od nas pljuvaca. Ja nit moram pisati nit pljuvati, a samo ti budi onaj stari, niko sretniji od mene.
Pozdrav svima...

ChWilla
Kontakt:

čet mar 03, 2016 10:11 pm

rekao sam ja odron :mrgreen:
gradi željo boli te *****

1921.ba
Kontakt:

čet mar 03, 2016 10:14 pm

300+ :palacgore:
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

LARSSONN
Kontakt:

čet mar 03, 2016 10:14 pm

Probali smo stream, ali momku je los upload.

Da li ima neko sa dobrim uploadom i mojatv da probamo streamati?

Hurmasica
Kontakt:

čet mar 03, 2016 10:15 pm

Ma primijetio sam i ja to njegovo ponašanje na utakmici i zasmetalo mi je fakat, a i ljudima oko mene sa kojima sa bio na utakmici. Naravno da nije ni za pljuvanje, ni za neku strašnu kritiku, samo je eto raji zasmetalo i normalno da imaju pravo to reći. Ne treba se od toga praviti neki problem veliki. Imao je on u toj utakmici i dobrih stvari, u nekim situacijama je bio konkretniji od Miće. Možda smo mi svi bili malo više nervozni na utakmici pa nam se to učinilo i gore nego što je možda i bilo al kad smo ludi za Željom šta da se radi :mrgreen: . Niko neće reći nijedne ružne riječi za Memiju, čak šta više podržavaće ga i kad pogriješi i kad dobru stvar odradi. Tako treba raditi sa svakim igračem koji je u našem klubu, biti mu vjetar u leđa (onaj pozitivni). Pogotovo kada je riječ o našoj djeci. Sretno nam protiv Veleža, 0:1 dovoljno, 3 boda, neka bude strijelac Memija što se mene tiče :palacgore: :zeljeznicar1: :titula:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Leon_Professional
Kontakt:

čet mar 03, 2016 10:21 pm

Eto ljudi, meni je bas zao. **** ga BhTelecom i njihov net, eto valjda jos neko ima moja tv nije valjda da niko nema.

Model1964

čet mar 03, 2016 10:21 pm

Ja nisam ovu priču skonto kao da se pljuje po Kerimu. Pisalo se o njihovom viđenju njegove igre. Nisu padale teške riječi nego se diskutiralo o igi. Suprotna mišljenja su uvijek dobrodošla, kao neki orjerntir. Naše je djete i puno više nam je stalo da uspije. Ako smijem primjetiti :)
prije je bio bolji. Treba zaustaviti pljuvače na stadionu. U toku tekme psovanje i vrijeđanje destimuliše svakog, posebno mladog igrača. Forum je druga priča. Od uvjek i u svakom obliku je bio mjesto gdje su se sukobljavala mišljenja. Stvar je samo u načinu, kulturno i papanski.
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

storm_raider
Kontakt:

čet mar 03, 2016 10:33 pm

Model1964 je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:Ma ko god pocne pljuvati i psovati igracima treba ga malo prevaspitati. @barbarez je to fino objasnio. Toliki trud i nadje se pametnjakovic. Sada trebamo svi biti zajedno, jer se jedna lijepa prica pocela pisati. Nadam se da ce i potrajati, ali i od nas ovdje na forumu zavisi, jer vecinu ovog foruma upravo cine Zeljini navijaci i za mjesec dana smo napravili dobar community.
Sve to stoji :palacgore: Trebalo bi malo poraditi na edukaciji navijača. Navijanje za Želju trebalo bi biti i osvješčivanje pljuvača i slični na kulturan način. Navijači Liverpoola, koje često uzimam za primjer, poslije pizdarija koje su pravili su odlučili da naprave navijači kodeks. Taj kodeks ima skoro svaki pub u gradu. Na podmetačima za pivo, na jelovnicima, kao grafit, na autobuskim stanicaman na majicama..... S vremenom se super primio i sad je milina na Anfieldu. Nešto slično ima i plava strana grada. Probaj se ponašati mimo kodeksa na stadionu :) , sami navijači pozovu Security i letiš, ma ko bio.
Nešto slično bi trebalo i našem gradu. Naravno za takvu kultivaciju navijača treba puno entuzijazma, ljubavi prema klubu, love naravno... i vremena. Nejma ništa preko noči ;) A mi smo skloni ako nam odmah ne upali što smo naumili da sve i svima na kamaru. Zato stalno počinjemo iz početka.
Na tom početku bi trebalo izbaciti pirotehniku, uštediti lovu klubu, pare za pirotehniku usmjeriti na maštovitije koregrafije, kodeks....

E sade piromani :) udrite po meni :)
Svaka cast, odlicna ideja. :palacgore: :palacgore: :zeljeznicar1:
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

pile87
Kontakt:

čet mar 03, 2016 10:34 pm

LARSSON je napisao/la:Probali smo stream, ali momku je los upload.

Svi koji imaju Moja TV imaju los upload
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

LARSSONN
Kontakt:

čet mar 03, 2016 10:37 pm

pile87 je napisao/la:
LARSSON je napisao/la:Probali smo stream, ali momku je los upload.

Svi koji imaju Moja TV imaju los upload

jbg onda, ja bih mogao raditi kada bi na telemachu radio mojatv web

Hurmasica
Kontakt:

čet mar 03, 2016 10:38 pm

Podaci o utrošku sredstava za izvršene radove na Stadionu Grbavica

http://fkzeljeznicar.ba/podaci-o-utrosk ... ica/18804/" onclick="window.open(this.href);return false;
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Ipe
Kontakt:

Podaci o utrošku sredstava za izvršene radove na Stadionu Grbavica

http://fkzeljeznicar.ba/podaci-o-utrosk ... ica/18804/" onclick="window.open(this.href);return false;

pile87
Kontakt:

LARSSON je napisao/la:jbg onda, ja bih mogao raditi kada bi na telemachu radio mojatv web
ne moze ni to mojatv web radi samo unutar njihove mreze...
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

Djulaga_
Kontakt:

čet mar 03, 2016 10:39 pm

Leon_Professional je napisao/la:Eto ljudi, meni je bas zao. **** ga BhTelecom i njihov net, eto valjda jos neko ima moja tv nije valjda da niko nema.
Nije to do Telecoma nego do paketa koji koristis, vjerovatno neki manji.
"Sa Željom sam se dogovorio u dvije minute.Jedva čekam obući dres najboljeg kluba u Bosni i Hercegovini.Velika čast i obaveza prema upravi, treneru i naravno navijačima.Uvjeren sam da ću im uzvratiti na ukazanom povjerenju" ; Ivan Lendrić

ž'21
Kontakt:

čet mar 03, 2016 10:40 pm

Na koji nacin rade pitari? Njima svako gostovanje bude normalan stream.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

hardwell
Kontakt:

čet mar 03, 2016 10:41 pm

Može link original pjesme na čiju melodiju mi pjevamo "OOOOO HAJDE ŽELJO ZABIJ GOL". Špica muzika, a sve ove godine nikako da skontam kako se zove. Čak je prije i na sokeru svirala poslije gola :P
Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja

LARSSONN
Kontakt:

čet mar 03, 2016 10:42 pm

ž'21 je napisao/la:Na koji nacin rade pitari? Njima svako gostovanje bude normalan stream.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Vjerovatno imaju nekoga ko ima normalan upload

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.

Prijava