Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

1921.ba
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub sep 10, 2016 10:49 pm

sta vam je ba je.bo vas bekric. POBJEDILI SMO KONACNO IDEMO DALJE
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

LARSSON
Kontakt:

sub sep 10, 2016 10:49 pm

1921.ba je napisao/la:sta vam je ba je.bo vas bekric. POBJEDILI SMO KONACNO IDEMO DALJE
jebemo i mi njega

Hurmasica
Kontakt:

sub sep 10, 2016 10:50 pm

1921.ba je napisao/la:sta vam je ba je.bo vas bekric. POBJEDILI SMO KONACNO IDEMO DALJE
pa kad mi se uhvati za jednu rečenicu i citira me samo zbog nje. Naravno da je pobjeda u ovom trenutku najbitnija, a igra će nadoći vremenom. Nek smo više pročepili :mrgreen:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

iggy2377

Hurmasica je napisao/la:iggy2377 - je li ja forsiram Bekrića? je li govorim da mora igrati? To što sam napisao stojim iza svake riječi, a da će biti bolje naredne sedmice biće, kako na treninzima tako i na utakmici pa makar on ušao i zadnjih 15 minuta što se mene tiče ali da ih odradi korektno. Nemaš šta meni govorit da ga vodim kući ili ne vodim.
Drug njega nije krenulo od februara, nece ga ni sada a bogami i nikada,jednostavno on je spor,trom,koci cijelu ekipu sa svojim VISAK potezima,usporava igru,jednom rijecju STAROMODNI IGRAC

iggy2377

Hurmasica je napisao/la:iggy2377 - je li ja forsiram Bekrića? je li govorim da mora igrati? To što sam napisao stojim iza svake riječi, a da će biti bolje naredne sedmice biće, kako na treninzima tako i na utakmici pa makar on ušao i zadnjih 15 minuta što se mene tiče ali da ih odradi korektno. Nemaš šta meni govorit da ga vodim kući ili ne vodim.
Drug njega nije krenulo od februara, nece ga ni sada a bogami i nikada,jednostavno on je spor,trom,koci cijelu ekipu sa svojim VISAK potezima,usporava igru,jednom rijecju STAROMODNI IGRAC

Jaozinho22

sub sep 10, 2016 10:51 pm

Tako je direktno ćelavi reci ko ne valja i šta ne valja !
Dosta jednoumlja i guranja stvari pod tepih !
Prošle sezone Karić ''izletio'' da je Bekrić loš odmah se digla pompa oko toga,dovodi Bekrića na press konferenciju šminkaj situaciju.
Dobar Lendrić ore teren,frajer duela nije dobio ima 3 utakmice,šta se dešava i koji je problem neka ćelavi skonta i riješi,hvala Bogu opcija imamo.
Ako ćelo kaže da hoće Buvača za pomoćnika,dovedite mu ga !
Direktno,konkretno i realno.
Napokon tri boda,malo neobično al eto može se durat što bi rekao stariji narod. :)
Čestitke debitantima na golovima. :palacgore:
Volim te Željo !
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Tavas1921
Kontakt:

sub sep 10, 2016 10:51 pm

shzna je napisao/la:
Tavas1921 je napisao/la:Al kako se Petrovic izdero na Radinovica zbog sporog vracanja u 90oj minuti a ovaj tek uso... Nece mu jos puno tolerisati sigurno, na prvu postavu sigurno moze zaboravit za sad.
Bez obzira na to koliko izgleda lijeno, mi proigrasmo njegovim ulaskom, brži protok lopte. Ofarbani nek se dobro zapita ima li pravo uopšte da glumi zvijezdu...

Marković kao roaming playmaker strašan, odličan posao, sve tačno i na tacni, svaka čast. Popljuvan a nije ni zaigrao.
Ma i takav je bolji od Bekrica slazem se. Bekric se trudi al ne moze brate, dosta je vise fakat, a jos tri godine ugovora huh.

Hurmasica
Kontakt:

sub sep 10, 2016 10:52 pm

iggy2377 je napisao/la:
Sve ja to znam, i zato mu se mora dozirati minutaža što je sasvim normalno kod igrača u njegovim godinama i sa takvim fizičkim predispozicijama i kao takav nam može valjati i dalje. Bezveze mi govoriš da ga vodim kući a ja nit luk jeo nit luk mirisao. Yebo sve to, pobjeda je najbitnija :palacgore:

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

rodrigo87
Kontakt:

sub sep 10, 2016 10:52 pm

slika

dimitrijevic

sub sep 10, 2016 10:53 pm

Velika pobjeda, kako smo igrali nije uopste bitno, ali ovo je velika pobjeda. Cestitam igracima i Slavku, a sad malo o ekipi :mrgreen:

Da se razumijemo igra nam je bila karnasta i osim vise zelje i borbenosti nista nije bilo novo. Utakmicu je pobijedio Slavko Petrovic. Sa svim promjenama je pogodio osim sto mu ja zamjeram sto nije stavio Boku, a ne bremesnog Jahu i nesigurnog Kosorica. Sve ostalo kapa dole :zeljeznicar1:

Ulazim na Grbavicu i vidim 4 000 ljudi u utakmici protiv drugoligasa. Zeljo osmi i dodje ti 4 000. To samo moze Zelljo. Nakon primljenog naseg gola pomirio sam se da ce ostati iks ili cemo izgubiti. Nisam se nervirao jer smo prosjecna ekipa. Igrace koji igraju u Zelji podijelio bih u cetiri kategorije:

1.Psihicki bolesnici ( Ugljesa, Husic ) no comment, budaletine :(
2. Pickice ( Bevab, Secerovic ) ono kad se bojis sjene svoje :roll:
3. Misevi ( Bekric, Lendric, Kosoric), najgora skupina, Bekric je pravi miško koji ne moze lopte primiti i ne igra dok ne povedemo 2,3: 0, pa se on opusti, a Lendric je toliko ufuran, pa Boze dragi on je imao katastrofalne dvije sezone prije dolaska kod nas, vratili smo ga u zivot, pjevali pjesmice i njega zamjenis poslije ocajnih 400 minuta koje igra i on ti suta na klupi, nisam vidio sta je ono bilo, marker ili flasica. Aco Kosoric, branio sam ga, ali on sa ocajnom formom i floskulama i bajkama na presovima ne moze igrat u Zelji.
4. Igraci koji mogu samo u Zelji igrati, ali bukvalno ( Stanic, Beganovic). Da se razumijemo ne mogu igrati u ispod prosjecnom klubu HNL ili JSL, a i to je upitno, ali njihov odnos i ljubav prema klubu su primjer svima.
Ja sam stekao ovakav dojam o ovom Zelji i nek je Celi Bog na pomoci jer cemo pobjedjivati samo dok se budemo srcano borili i smanjivali apetite i price o titulama jer je rijec o prosjecnom timu sa preplacenim igracima gdje kolo vode misevi.

Jahic djeluje zahrdjan, ali necu nigdje da ga svrstam jos je rano, Lazic i ovaj novi dvojac nedovoljan za ocijeniti. Uglavnom djeluju solidno i mogu nam pomoci. Nasu djecu necu etiketirati osim Dzenisa ,ali mi je Memija blizu ovim misevima. Fudbaleri i oni koji zasluzuju Zeljin dres su : dvojica Stevanovica, Blagojevic i Bokačini. Ovdje moze i Lendric kad se malo spusti :mrgreen: i svako dijeto poniklo u Dolini :titula:

Svi u Doboj. Poginuti, pa sta bude. Volim te Zeljo !
Zadnja izmjena: dimitrijevic, dana/u sub sep 10, 2016 10:55 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Mirza Rascic !

Hurmasica
Kontakt:

sub sep 10, 2016 10:54 pm

rodrigo87 je napisao/la:slika
i nakon podizanja ove parole, slika Josipa Bukala na ekranu, gromoglasan aplauz na Grbavici skoro dvije minute. Naježio sam se malo je reći...

shzna
Kontakt:

sub sep 10, 2016 10:54 pm

I, brate dragi, šta je ono rokalo iznad Juga. :lol:
1987

shzna
Kontakt:

sub sep 10, 2016 10:55 pm

Treba pohvaliti gostujuće navijače koji su na skandiranje imena Josipa Bukala i Mirze Raščića aplaudirali.
1987

Hurmasica
Kontakt:

sub sep 10, 2016 10:56 pm

shzna je napisao/la:I, brate dragi, šta je ono rokalo iznad Juga. :lol:
Ma vatromet tamo na Trebeviću, vidjelo se sa sjevera, otvaranje onog zabavnog parka..

SIMA_SIMAU
Kontakt:

sub sep 10, 2016 10:56 pm

Slavko brutalno iskren na presu...kapa do poda majstore.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Ajzea
Kontakt:

sub sep 10, 2016 10:57 pm

shzna je napisao/la:I, brate dragi, šta je ono rokalo iznad Juga. :lol:
Vatromet jer smo gol zabili van sesnaest. Uvijek se trebaju proslaviti tako rijetke manifestacije.

ChWilla
Kontakt:

sub sep 10, 2016 10:59 pm

smršaće i slavko sa ovom ekipom, neće samo ona sa njim. ovoliku količinu idiotije na jednom mjestu je trebalo uspjeti navući. što se tiče fudbalskog znanja bolji su i od nekih naših šampionskih, ali mozak na leru, a kvačilo propalo.
gradi željo boli te *****

LARSSON
Kontakt:

sub sep 10, 2016 11:00 pm

ChWilla je napisao/la:smršaće i slavko sa ovom ekipom, neće samo ona sa njim. ovoliku količinu idiotije na jednom mjestu je trebalo uspjeti navući. što se tiče fudbalskog znanja bolji su i od nekih naših šampionskih, ali mozak na leru, a kvačilo propalo.
smršao i ja :ganja:

daj ko je radio ovu live pressicu nek sljedeci put makne laptop iritira strašno

Brat RAMo
Kontakt:

sub sep 10, 2016 11:00 pm

Nas najlosiji igrac vec dugo je kapiten !!!
:zeljeznicar1:

rodrigo87
Kontakt:

sub sep 10, 2016 11:01 pm

Hurmasica je napisao/la:
rodrigo87 je napisao/la:slika
i nakon podizanja ove parole, slika Josipa Bukala na ekranu, gromoglasan aplauz na Grbavici skoro dvije minute. Naježio sam se malo je reći...
Tesko opisati taj osjecaj...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

Prijava