Napisa nekolicina da je bio indolentan i prihvati se to kao aksiom...A nije bio indolentan. Naprosto nije tacno da je bio indolentan.brile je napisao/la:Vecina ovdje raje fula poentu. Ne kritikuje se Memija zato sto je odigrao lose, jbg svakome se desi, nego se kritikuje njegova nonslantnost u ovoj utakmici i treba da se kritikuje. Meni je gore to 1000 puta nego kada odigra lose.
Neka konstruktivne kritike, nekada i ona dobro dodje. Mozda to Memija ispravi vec u sljedecoj utakmici. Kvalitet nikada i nije bio upitan.
Thiago pocinje protiv Veleza 90%, a Stana na beku. Trebala bi lijeva strana biti ubojita. Pricali smo vec o tome, protiv slabijih ekipa treba da pocinje Thiago na krilu, a protiv jacih Stana, cisto zbog toga sto je defanzivno odgovorniji od ovog prvog.
Mi to sanjamo godinama valjda cemo uz ovu upravu da san pretvorimo u stvarnost, mozda za koju godinu konacno nesto bude.cala je napisao/la:Tacno zbog ovakviih utakmica steta sto nemamo veci stadion. Zamislite onu atmosferu sa 20k+... **** me svak ako ne bi 5 komada utrpali.
Za prvi dio se slažemž'21 je napisao/la:Šta me briga ko im je draži? Ne moraju nas voljeti, ali nas moraju poštovati! Ja im ne zamjeram na pobjedi kad su nas udaljili iz utrke za titulu jer ja ne bih želio da moj klub pobjeđuje na način da ga neko pušta. Idemo ih sad dobiti i podići se psihički i fizički do Tuzle i tu se nadati da ćemo zakomplikovati ovo prvenstvo.
Jesi bio na treningu jel Stana umjesto Mirka ?Ipe je napisao/la:E čuj indolentan, frajer na treningu top 5 najborbenijih i najviše pretrči. Utakmicu nije uopšte grozno odigrao kao što se govori. Dva puta sjajno probio, dva tri puta zaustavljen. To da nije Siniši pomagao neko napisao, i odjednom se većina primila. Niđe veze, pogledajte utakmicu.
Pametujemo da nema puno sad Željine djece (a ima taman), a mi prvi na forumu biramo našu djecu da pljujemo po njima.
Meni je Stana bolji iz drugog plana ali iskreno nista manje nije imao fula u odbrani od Mirka pa mi malo cudno da ga je nakoj jedne utakmice vec izbacio...Ipe je napisao/la:Nisam, ali kažu da jeste. Malo mi čudno to, na pripremama nijednom nije bio bek.
Mislim da smo poštovanje zaslužili svojim rezultatima na zelenom terenu. Na to sam mislioModel1964 je napisao/la:Za prvi dio se slažemž'21 je napisao/la:Šta me briga ko im je draži? Ne moraju nas voljeti, ali nas moraju poštovati! Ja im ne zamjeram na pobjedi kad su nas udaljili iz utrke za titulu jer ja ne bih želio da moj klub pobjeđuje na način da ga neko pušta. Idemo ih sad dobiti i podići se psihički i fizički do Tuzle i tu se nadati da ćemo zakomplikovati ovo prvenstvo., za drugi ne! Zašto te ili nas neko mora poštovati. Poštovanje se mora zaslužiti, unaprijed platiti
. Dali si poštovao nekog koji je od tebe to zahtjevao? Ako padnemo na nivo drugih klubova kukala nam majka
Da bi ti bilo jasnije, i drugim koji bi se nešto koškali sa TZ,ZE,MO i inim, probaću objasniti na vlastitom primjeru(glupo al eto
) Kada sam došao u SLO naletio sam na stereopti o glupim Bosancima. Mirno sam to izignorirao, pomnožio sa nulom, nisam reagirao. Sa druge strane sam se trudio da svojim radom, ponašanjem... ostanem ono što jesam. Vrlo brzo se slika promjenila i bez lažne skromnosti mogu reči da sam u novoj sredini poštovan. Dali bih uspio da sam ko horoz skako na prvu i zakuhavao sa svakim. Manijaci su vazda bili gradska raja, po tome su ih svuda prepoznavali. Zato STOP panluku u našim redovima.
Jedva čekam takmu protiv Mladosti pa da poslije dugo vremena zagalamim
Nismo navikli da imamo 17,18 podjednako dobrih igraca(od 2012. to nismo imali),pa nam cudno sto sad Kramaric mozda nece biti starter. Po meni nije bitno ko je starter, bitno je da trener ima dobra rijesenja za sve situacije. A on ce procjenjivati ko mu je za koju situaciju najbolji.pile87 je napisao/la:Meni je Stana bolji iz drugog plana ali iskreno nista manje nije imao fula u odbrani od Mirka pa mi malo cudno da ga je nakoj jedne utakmice vec izbacio...Ipe je napisao/la:Nisam, ali kažu da jeste. Malo mi čudno to, na pripremama nijednom nije bio bek.