Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Ivicahuljev
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet mar 03, 2016 5:00 pm

I teren ce vjerovatno biti u uzasnom stanju s obzirom na padavine I nebi me iznenadilo da su odradili par treninga na terenu jer ce se mnogo lakse snaci u blatu do grla nego mi, jos mi pred ocima slika sa tekme kad su nas uzeli 4:2 I ona silna voda kod nase klupe, izgledali smo kao da smo krenuli na spustanje splavom na onim paletama

Dzezvar
Kontakt:

čet mar 03, 2016 5:03 pm

slika
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

FaraonTM
Kontakt:

čet mar 03, 2016 5:06 pm

Opa, otkud ovo?
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

diego1921
Kontakt:

čet mar 03, 2016 5:09 pm

stavili su na fb stranici !! hoce li neka tv kuca raditi prenos iz Banja Luke ? :zeljeznicar1:

BHDragons
Kontakt:

čet mar 03, 2016 5:15 pm

Opa
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
Ni milimetra!

FKZ1921
Kontakt:

čet mar 03, 2016 5:34 pm

brile je napisao/la:Vecina ovdje raje fula poentu. Ne kritikuje se Memija zato sto je odigrao lose, jbg svakome se desi, nego se kritikuje njegova nonslantnost u ovoj utakmici i treba da se kritikuje. Meni je gore to 1000 puta nego kada odigra lose.

Neka konstruktivne kritike, nekada i ona dobro dodje. Mozda to Memija ispravi vec u sljedecoj utakmici. Kvalitet nikada i nije bio upitan.

Thiago pocinje protiv Veleza 90%, a Stana na beku. Trebala bi lijeva strana biti ubojita. Pricali smo vec o tome, protiv slabijih ekipa treba da pocinje Thiago na krilu, a protiv jacih Stana, cisto zbog toga sto je defanzivno odgovorniji od ovog prvog.
Napisa nekolicina da je bio indolentan i prihvati se to kao aksiom...A nije bio indolentan. Naprosto nije tacno da je bio indolentan.
Lezim cijeli dan u kuci i ponovo pogledam cijelu utakmicu,pa ponovo pogledam utakmicu od 53.min nakon sto je usao Memija u igru. Ni u jednoj situaciji nije pokazao indolentnost. Evo ponovo kazem ovima koji kazu da je bio indolentan da pogledaju utakmicu od 53. i neka kazu sta je zajebao. Ne mozemo samo tako prisiti nekom etiketu i nek je nosi.
Pogrijesio je kod davanja jedne poprecne lopte...U jednoj situaciji Barisic prosao,predriblao Sinisu,pa Memiju i uspio centrirati,Veca pokupio. Dva puta nije prosao,zabio se u igraca,oba puta nakon toga se vratio,ispratio do kraja...
Ako neko ima potrebu dalje diskutovati na ovu temu,nemojte pausalno...Samo konkretno.

Ajzea
Kontakt:

čet mar 03, 2016 5:49 pm

Jeste li bili iznenađeni atmosferom na Grbavici?
"Ranije sam imao priliku igrati pred više od 40.000 navijača, ali ovo što sam doživio u Sarajevu je nevjerovatno. Nisam vjerovao saigračima kad su mi govorili da će biti ispunjen stadion, zvučilo je vanzemaljski, ali shvatio sam onda gdje sam došao. Grbavica ima dušu i iskreno se nadam da ćemo onakvu podršku imati i na ostalim utakmicama. Ne bi bilo korektno da bude 2.000 navijača jer će nam doći neki slabiji protivnik."

Siniša..
Trebamo se sramiti svi do jednog ako nas već na slijedećoj utakmici bude ispod 5.000 !!!!
Svi se kunemo u upravu, hajde sada da ispoštujemo rad te uprave jer je ovo jedini način na koji im se mozemo adekvatno zahvaliti.

Mislili ste sada svi, da smo se ugasili,
ali nećete vi p.ičke nikad to dozivjeti !

Pravda za Slobodanku !
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u čet mar 03, 2016 6:06 pm, ukupno mijenjano 1 put.

cala
Kontakt:

čet mar 03, 2016 5:55 pm

Tacno zbog ovakviih utakmica steta sto nemamo veci stadion. Zamislite onu atmosferu sa 20k+... **** me svak ako ne bi 5 komada utrpali.

sajo10
Kontakt:

čet mar 03, 2016 6:08 pm

Kad smo vec kod Veleza... Utakmicu sudi neki Ermin Sivac iz Zenice. Nikad cuo za njega tako da predpostavljam da je "novi", ali nadam se da ce odratiti dobar posao.

Eisenbahner1921
Kontakt:

čet mar 03, 2016 6:10 pm

Koliko mi imamo profita od Sky Cole s grbom kluba?
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Elegant
Kontakt:

čet mar 03, 2016 6:12 pm

cala je napisao/la:Tacno zbog ovakviih utakmica steta sto nemamo veci stadion. Zamislite onu atmosferu sa 20k+... **** me svak ako ne bi 5 komada utrpali.
Mi to sanjamo godinama valjda cemo uz ovu upravu da san pretvorimo u stvarnost, mozda za koju godinu konacno nesto bude.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

čet mar 03, 2016 6:13 pm

Uplate idu vrhunski bice dobra cifra ako ne bude kakvih prepreka...

Model1964

čet mar 03, 2016 6:14 pm

ž'21 je napisao/la:Šta me briga ko im je draži? Ne moraju nas voljeti, ali nas moraju poštovati! Ja im ne zamjeram na pobjedi kad su nas udaljili iz utrke za titulu jer ja ne bih želio da moj klub pobjeđuje na način da ga neko pušta. Idemo ih sad dobiti i podići se psihički i fizički do Tuzle i tu se nadati da ćemo zakomplikovati ovo prvenstvo.
Za prvi dio se slažem :) , za drugi ne! Zašto te ili nas neko mora poštovati. Poštovanje se mora zaslužiti, unaprijed platiti :) . Dali si poštovao nekog koji je od tebe to zahtjevao? Ako padnemo na nivo drugih klubova kukala nam majka :roll: Da bi ti bilo jasnije, i drugim koji bi se nešto koškali sa TZ,ZE,MO i inim, probaću objasniti na vlastitom primjeru(glupo al eto :) ) Kada sam došao u SLO naletio sam na stereopti o glupim Bosancima. Mirno sam to izignorirao, pomnožio sa nulom, nisam reagirao. Sa druge strane sam se trudio da svojim radom, ponašanjem... ostanem ono što jesam. Vrlo brzo se slika promjenila i bez lažne skromnosti mogu reči da sam u novoj sredini poštovan. Dali bih uspio da sam ko horoz skako na prvu i zakuhavao sa svakim. Manijaci su vazda bili gradska raja, po tome su ih svuda prepoznavali. Zato STOP panluku u našim redovima.

Jedva čekam takmu protiv Mladosti pa da poslije dugo vremena zagalamim :zeljeznicar1:
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Ipe
Kontakt:

čet mar 03, 2016 6:16 pm

E čuj indolentan, frajer na treningu top 5 najborbenijih i najviše pretrči. Utakmicu nije uopšte grozno odigrao kao što se govori. Dva puta sjajno probio, dva tri puta zaustavljen. To da nije Siniši pomagao neko napisao, i odjednom se većina primila. Niđe veze, pogledajte utakmicu.

Pametujemo da nema puno sad Željine djece (a ima taman), a mi prvi na forumu biramo našu djecu da pljujemo po njima.

pile87
Kontakt:

čet mar 03, 2016 6:21 pm

Ipe je napisao/la:E čuj indolentan, frajer na treningu top 5 najborbenijih i najviše pretrči. Utakmicu nije uopšte grozno odigrao kao što se govori. Dva puta sjajno probio, dva tri puta zaustavljen. To da nije Siniši pomagao neko napisao, i odjednom se većina primila. Niđe veze, pogledajte utakmicu.

Pametujemo da nema puno sad Željine djece (a ima taman), a mi prvi na forumu biramo našu djecu da pljujemo po njima.
Jesi bio na treningu jel Stana umjesto Mirka ?
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

Ipe
Kontakt:

čet mar 03, 2016 6:32 pm

Nisam, ali kažu da jeste. Malo mi čudno to, na pripremama nijednom nije bio bek.

pile87
Kontakt:

čet mar 03, 2016 6:35 pm

Ipe je napisao/la:Nisam, ali kažu da jeste. Malo mi čudno to, na pripremama nijednom nije bio bek.
Meni je Stana bolji iz drugog plana ali iskreno nista manje nije imao fula u odbrani od Mirka pa mi malo cudno da ga je nakoj jedne utakmice vec izbacio...
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

ž'21
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

čet mar 03, 2016 6:49 pm

Model1964 je napisao/la:
ž'21 je napisao/la:Šta me briga ko im je draži? Ne moraju nas voljeti, ali nas moraju poštovati! Ja im ne zamjeram na pobjedi kad su nas udaljili iz utrke za titulu jer ja ne bih želio da moj klub pobjeđuje na način da ga neko pušta. Idemo ih sad dobiti i podići se psihički i fizički do Tuzle i tu se nadati da ćemo zakomplikovati ovo prvenstvo.
Za prvi dio se slažem :) , za drugi ne! Zašto te ili nas neko mora poštovati. Poštovanje se mora zaslužiti, unaprijed platiti :) . Dali si poštovao nekog koji je od tebe to zahtjevao? Ako padnemo na nivo drugih klubova kukala nam majka :roll: Da bi ti bilo jasnije, i drugim koji bi se nešto koškali sa TZ,ZE,MO i inim, probaću objasniti na vlastitom primjeru(glupo al eto :) ) Kada sam došao u SLO naletio sam na stereopti o glupim Bosancima. Mirno sam to izignorirao, pomnožio sa nulom, nisam reagirao. Sa druge strane sam se trudio da svojim radom, ponašanjem... ostanem ono što jesam. Vrlo brzo se slika promjenila i bez lažne skromnosti mogu reči da sam u novoj sredini poštovan. Dali bih uspio da sam ko horoz skako na prvu i zakuhavao sa svakim. Manijaci su vazda bili gradska raja, po tome su ih svuda prepoznavali. Zato STOP panluku u našim redovima.

Jedva čekam takmu protiv Mladosti pa da poslije dugo vremena zagalamim :zeljeznicar1:
Mislim da smo poštovanje zaslužili svojim rezultatima na zelenom terenu. Na to sam mislio :)

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

FKZ1921
Kontakt:

čet mar 03, 2016 7:19 pm

pile87 je napisao/la:
Ipe je napisao/la:Nisam, ali kažu da jeste. Malo mi čudno to, na pripremama nijednom nije bio bek.
Meni je Stana bolji iz drugog plana ali iskreno nista manje nije imao fula u odbrani od Mirka pa mi malo cudno da ga je nakoj jedne utakmice vec izbacio...
Nismo navikli da imamo 17,18 podjednako dobrih igraca(od 2012. to nismo imali),pa nam cudno sto sad Kramaric mozda nece biti starter. Po meni nije bitno ko je starter, bitno je da trener ima dobra rijesenja za sve situacije. A on ce procjenjivati ko mu je za koju situaciju najbolji.

dell21
Kontakt:

čet mar 03, 2016 7:20 pm

U jednu ruku sta nas briga ko ce igrati bitno je da pobijedimo :shisha:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

Prijava