Capljic je mourinho oooexdomorocki je napisao/la:Super ste se zajebavali,jedna od najmucnijih poslijeratnih tekmi,omalovažavanje ljudske i fudbalske veličine Vlade Čapljica,sram da vas bude!Jaozinho22 je napisao/la:Bilo nas je još među tim sretnicima.![]()
Bas je tegoba bila na terenu,al hajd makar smo se na tribinama na neki način zabavili.
PS. je li ovo u petak izvlačenje kupa u 12 h?
Nek potpise jos jedanVrag je napisao/la:Ma on ima profesionalni ugovorgodrina je napisao/la:Trebali bi mi sa Redzicem zakljucit profesionalni.
Jedino neku mucku odraditi
Krupa gora 100%. Govorim o tekmi kao tekmi. Npr. da je gleda neki neutralni posmatrač.jovanmaksimovic je napisao/la:ubjedljivo najgora utakmica za gledanje, kakva krupa i ostali...
zeljo zepce 1-2, 2005. godine
ono kad su Manijaci napustili stadion sredinom drugog poluvremena?jovanmaksimovic je napisao/la:ubjedljivo najgora utakmica za gledanje, kakva krupa i ostali...
Da, neki su ostali, kao ja, da gledam tu blamazu stoljeca...Eisenbahner1921 je napisao/la:ono kad su Manijaci napustili stadion sredinom drugog poluvremena?jovanmaksimovic je napisao/la:ubjedljivo najgora utakmica za gledanje, kakva krupa i ostali...
Koliko se sjećam, Žepče je trebalo bodove za ostanak. Svašta se pričalo tad, a tih godina je naša liga bila baš baš divlja. Bio sam manji, pa se (na svu sreću) ne sjećam igre s te utakmice.jovanmaksimovic je napisao/la:Da, neki su ostali, kao ja, da gledam tu blamazu stoljeca...Eisenbahner1921 je napisao/la:ono kad su Manijaci napustili stadion sredinom drugog poluvremena?jovanmaksimovic je napisao/la:ubjedljivo najgora utakmica za gledanje, kakva krupa i ostali...
mislim da smo te sezone i mi Borca dobili na Grbavici jedva 1-0, a bili u zoni ispadanja, prvi put u životu da me je bilo stid suđenja, jer nas je sudija gurao nenormalno...Choks je napisao/la:Žepče nas dobilo i ostalo u ligi a ispao Borac . Mislim da nas je tada vodio Ivo Ištuk
ako ovo nije u redu, ni ono s kostićem nije bilo.mali plavisa je napisao/la:Kakav covjek mozes bit da ovo napises?Fuuuujexbabilon je napisao/la:Eh da je srece, sad bi isti oni koji su branili igrace na treningu od Kostica, popricali sa Husicem, Halvadzicem i Bevabom. Klub pokusava kulturno s tim lesinarima, dogovoriti se, ali ocito ne ide. Ja bih im pokusao ogaditi boravak u Sarajevu toliko da sami na kraju uzmu papire bez ijedne marke. Zna se gdje zive, zna se koja auta vozaju, pa bujrum...
uh dobro si i to je bilo gadno... "Ostalo je samo ime"1921.ba je napisao/la:ma nijedna tekma ko sa posusjem kada smo zvizdali nasim igracima... boris gavran mescini vodio posusje