E jbgLARS1921 je napisao/la:lars što je radio streamove je radioVrag je napisao/la:Larsone pravi stream na yutu da mogu u putu gledati
+1Omar500 je napisao/la:Ja nemam ama bas nikakva ocekivanja od njih, tako da me samo mogu pozitivno iznenaditi
bas tako toliko smo se isfurali da me sada ni kajkut ne bi nafuraoOmar500 je napisao/la:Ja nemam ama bas nikakva ocekivanja od njih, tako da me samo mogu pozitivno iznenaditi
mula je napisao/la:Ja mislim da ce se ovi momci pokazati kao pojačanja, jer Slavko je to provjerio i sigurno je on dao pristanak da se potpišu ugovori s njima.
Ma druže malo je i 3-4 tekme, nije to neki kontinuitet. Treba sezonu mangupski odigrati, pa tek onda reći da je neko opravdao očekivanja. Pa evo npr. Lendrić je igrao sjajno odmah po dolasku, a kako je vrijeme odmicalo njegova igra je padala...i sada je neki prosjek po meni.SIMA_SIMAU je napisao/la:Sve je ovo jedan veliki cirkus...fol neka pojacanja. Daj odigraj 3 4 tekme pa tek onda mozemo reci da je neko pojacanje. Imali smo mi pojacanja Toskas, Husic, Bevab, Hervas, Zahirovic i spisak ide dalje.
Baš tako. Mi individualno imamo jak tim, to niko ne može sporiti, ali sad vidimo šta zapravo znači timski pristup igri. Petrovićev teži zadatak je očistiti glave našim momcima. Kad to uradi, mi ćemo biti na vrhu.ChWilla je napisao/la:vjerovatno je riječ o dobrim igračima za naše uslove, naročito križman. ali ne može nijedan od njih sam promijeniti činjenicu da smo dosad izgledali kao banda igrača, a ne tim. to ne može ni neko kalibra štile, a ne ovi.
Joj druže mojne igrali smo sa 4 napadača, pa gdje nas to dovede....timski rad, angažovanje, trka, želja je najbolja odbrana, ali i napad. Kada budemo djelovali kao ekipa, trčali, bili spremni, znali šta hoćemo, opet ćemo ubijati sve od reda...Plavi orkestar je napisao/la:Mi i Celik smo u ligi da li najmanje golova,po 6.Medju 5 smo ekipa koje su primile najmanje golova.Petrovic mora popraviti ofanzivni dio ekipe.A napad je najbolja odbrana.