fakat ko da je vrijeme stalo za nas 1990-e pa samo ide unatragjovanmaksimovic je napisao/la:kakvi centarsutevi zubanovica protiv bosne... haha... nisam vidio nikad da neko onako loptu ubacuje

fakat ko da je vrijeme stalo za nas 1990-e pa samo ide unatragjovanmaksimovic je napisao/la:kakvi centarsutevi zubanovica protiv bosne... haha... nisam vidio nikad da neko onako loptu ubacuje
Neka ovako za sada, pred rođendan kluba vidjeću sa stormom da otvorimo temu, gdje ću ovo objediniti na jedno mjesto, još neke detalje dodati. Ovako neka raja čita još par dana...Eisenbahner1921 je napisao/la:prijedlog za @storma: Vidim da si u seharu stavio samo jedan isječak koji je postavio @Hurmasica. Daj postavi ih sve ili napravi posebnu temu gdje će biti slike biti postavljane
Sve brate ubaci, pokusavam sve isprintat sto nadjem, ovi clanci su stvarno blago, kao i statistika jovana, svaka vam dala.Hurmasica je napisao/la:Neka ovako za sada, pred rođendan kluba vidjeću sa stormom da otvorimo temu, gdje ću ovo objediniti na jedno mjesto, još neke detalje dodati. Ovako neka raja čita još par dana...Eisenbahner1921 je napisao/la:prijedlog za @storma: Vidim da si u seharu stavio samo jedan isječak koji je postavio @Hurmasica. Daj postavi ih sve ili napravi posebnu temu gdje će biti slike biti postavljane
Pile, je li i tebe Neandertalac "muntao" da se traži da plate svih igrača budu javne ?pile87 je napisao/la:[quote=
Ja jednostavno nisam neko ko ne moze podnijeti tudje misljenje ali jednostavno imam svoje. Vjerovao ili ne ja sjednem zajedno i sa Neandertalcom na treningu i prokomentarisem igrace trenera igru i nemam problema sa tim neki su ljudi ocito paranoicni pa u svemu vide spin.
Ziv bio
exbabilon je napisao/la:Jesu fakat odradili danas 3 treninga?
Joj kakvu smo tad ekipu imali...Omar500 je napisao/la:[video]https://www.youtube.com/watch?v=RmkvjLZjrtA[/video]
2.9.2007. Strijelci: Jahić, Dudo, Dialiba i Štilić.
kadar za sezonu 2007/2008 je bio vise nego dovoljan za titulu, medjutim, mi cim smo izasli sa stadiona grbavice, nismo nista mogli... ni boda ni pobjedu, zvuci nevjerovatno ali tako je biloHurmasica je napisao/la:Joj kakvu smo tad ekipu imali...Omar500 je napisao/la:[video]https://www.youtube.com/watch?v=RmkvjLZjrtA[/video]
Ima naravno dosta toga još. Sutra postavljamsergejevic je napisao/la:Jeo sam hurmasicu veceras, tako da me podsjeti da se zahvalim forumasu @Hurmasica na ovim slikama koje je postavljao. Lijepo je prosiriti znanje o nasem klubu. Nadam se da ima jos.
Nesposobna, lopovska uprava je glavni krivac za to. Pa ova ekipa bi ovu sad u zubima nosala na Grbavicijovanmaksimovic je napisao/la:kadar za sezonu 2007/2008 je bio vise nego dovoljan za titulu, medjutim, mi cim smo izasli sa stadiona grbavice, nismo nista mogli... ni boda ni pobjedu, zvuci nevjerovatno ali tako je biloHurmasica je napisao/la:Joj kakvu smo tad ekipu imali...Omar500 je napisao/la:[video]https://www.youtube.com/watch?v=RmkvjLZjrtA[/video]