Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

ChWilla
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned sep 04, 2016 10:09 am

šta god odlučio, dobro je što se poznaju.
gradi željo boli te *****

storm_raider
Kontakt:

ned sep 04, 2016 10:20 am

U ponedjeljak se vracaju u Sarajevo, danas ce imati tri treninga.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

cikazubo
Kontakt:

FK Željezničar

ned sep 04, 2016 10:21 am

A sta je Aco tacno uradio da se smatra hinjom, licemjerom i da mu se skida kapitenska ? Ne branim ga, nit mi je mrzak nit mi je drag, samo me zanima sto se stalno vrti prica da je licemjer i da nije za kapitena.

Jaozinho22

ned sep 04, 2016 10:24 am

Ako je ćelavi pratio utakmice Ace Kosorića od početka sezone nema šanse da on bude u prvih 11.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

teteac8684
Kontakt:

ned sep 04, 2016 10:29 am

Boccacini je nas najbolji stoper trenutno...sa Jahicem je to u Zenici i vise nego solidno izgledalo tako da se nadam da ce nam to biti stoperski par protiv Krupe

Grbavica
Kontakt:

ned sep 04, 2016 10:35 am

Ja se nadam da celo nece poslušati nijedno misljenje navijača, nego da ce sve raditi po svom.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ko nas je kleo, nije dangubio.

salle86
Kontakt:

ned sep 04, 2016 10:43 am

Jedan sir Alex Ferguson je koštao ManUTD 100 miliona na samo jednom igraču. A i dalje je legenda, možda i najveća. Ko radi taj i griješi. Neozbiljno je skidati glave ljudima a isti ti su ti jednom valjali, drugi put nisu i sl. Ne ide to odma.
Naša velika, ma najveća greška je što smo sa svima "vrata guzicom zatvorili". To je ujedno nešto i najgore što se može uraditi na relaciji radnik-poslovođa. Jer nikad ne znaš ko ti i kad može valjati.
Druga stvar, barem meni je vidljivo da sadašnja garnitura ljudi koji rade u klubu pokušava okrenuti klub za 180'. To je dobro kad se gleda način poslovanja. Jer je prethodni doveo do toga da je opstojnost upitna. Ali nikako nije dobro što se svi ljudi koji su bili taj "prošli sistem" stavljaju u isti koš. Istina velika većinu je samo štetila klubu, ali ima i onih koji nisu. Njih treba prepoznati, mada ih svi znamo, i zadržati, dati im priznanje, neku funkciju od koje klub može imati koristi. Jer taman da mi otac (rahmet mu duši) kaže da svi koji su bili do prije 2-3 godine u klubu su pogan, paraziti, uhljupi...rekao bih mu da se ne slažem. Ne može i ne ide to tako, jednostavno zakonom velikih brojeva je to nemoguće.
Klub mora promjeniti kurs po tom pitanju, inače bgm bi se moglo desiti da počnu gubiti podršku. I nebi tu bio kriv ni džo.kol ni violina ni sportsko d. Bili bi krivi sami oni jer su zabili sebi auto gol. A cijelo vrijeme "igrali dobro, napadali". Situacija ala Videoton, ubiješ ih ali jedna greška presudi. Iskreno se nadam da neće doći do toga, ma ni blizu. Da će doći taj rezultat koji će biti slamka spasa nekim ljudima, a ne nešto što će ih gurnuti da potonu. A jedno od to dvoje je neminovno.
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

kemo
Kontakt:

ned sep 04, 2016 10:47 am

Hajde Dejane Nikolicuuu :mrgreen: :ganja:
http://gg.ba/ino_fudbal/izet-ha ... eru/205584
gg.ba je u pitanju

ž'21
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

ned sep 04, 2016 10:48 am

Grbavica je napisao/la:Ja se nadam da celo nece poslušati nijedno misljenje navijača, nego da ce sve raditi po svom.

Osim ako mu ih ne dovedu u svlacionicu na 'prijateljski sastanak'

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

nikad_izvini
Kontakt:

ned sep 04, 2016 10:53 am

Masonsko-vatikanska zavjera protiv uprave. Igrači su za sve krivi + Amar & Tuborg ekipa :D

dalmae
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

ned sep 04, 2016 10:57 am

ž'21 je napisao/la:
Grbavica je napisao/la:Ja se nadam da celo nece poslušati nijedno misljenje navijača, nego da ce sve raditi po svom.

Osim ako mu ih ne dovedu u svlacionicu na 'prijateljski sastanak'

Sent from my LG-D802 using Tapatalk
slika
Meni je ova slika srozala Želju u očima strašno

storm_raider
Kontakt:

ned sep 04, 2016 10:59 am

Na Stanica izgleda Slavko bas ozbiljno racuna.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

za_zivot_cijeli
Kontakt:

ned sep 04, 2016 11:04 am

bilo kakvo svrstavanje na stranu "pozicije" ili "opozicije" je pristanak na podjele unutar porodice Zeljo.

da Bog kaze, ni jedni ni drugi nisu nam 'familija'.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

AntonioConte
Kontakt:

Re: RE: FK Željezničar

ned sep 04, 2016 11:10 am

cikazubo je napisao/la:A sta je Aco tacno uradio da se smatra hinjom, licemjerom i da mu se skida kapitenska ? Ne branim ga, nit mi je mrzak nit mi je drag, samo me zanima sto se stalno vrti prica da je licemjer i da nije za kapitena.
Jbg neko mora biti na "piku" sada je on izgleda ;)

Kapiten
Kontakt:

ned sep 04, 2016 11:12 am

nikad_izvini je napisao/la:Samo da priupitam jednu stvar, kako onaj ( gadi mi se i ime da mu izgovorim ) može biti moderator na temi o ŽELJEZNIČARU ? Ono pisati je bolest. Shvatio sam razlog što tako piše, ali to nije i ne smije biti opravdanje pisanja. Sramota za forum i ostale moderatore.

Dalje, ono što jeste konstanta koja se ponavlja je pljuvanje i blaćenje ljudi koji odu iz Željezničara. Spomenuću Odovića ( koji je zaradio masu para rezultatima i neočekivanim uspjehom ) , njega je recimo pile pljuvao na onom smrdljivom forumu i dokazivao kako je Oda lično aminovao Livaje i ostale levate. Osim toga, Oda nema autoritet, Oda nije trener za velike domete ( zato Kostić jeste ). Onda se desi, zasluženi, egzordus pa imamo moderatore tipa onog čije mi se ime gadi napisati. Također mi se čini da nije jedni. Pile, Cwila i još par likova su na potpuno istom fonu.

Onda nije valjao Odović, danas ne valja Amar. Potpuno ista priča. Gredić, koji nam je baš valjao, kaže da nije ni pozvan na skupštinu kluba. Očito da ne valja ni Gredić. Onu dvojicu debila iz SDA i SDP-a ne spominjem, jer su 0 od ljudi + Gušo.

Spin je očit i to ne od jedne osobe. Da se ne lažemo bezveze.

Također, Željezničar ima imovinu pa ne vjerujem nikome. Ne znam zašto bih vjerovao.
:palacgore:

edit... Boccaccini mora igrati
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

pile87
Kontakt:

ned sep 04, 2016 11:18 am

nikad_izvini je napisao/la:Samo da priupitam jednu stvar, kako onaj ( gadi mi se i ime da mu izgovorim ) može biti moderator na temi o ŽELJEZNIČARU ? Ono pisati je bolest. Shvatio sam razlog što tako piše, ali to nije i ne smije biti opravdanje pisanja. Sramota za forum i ostale moderatore.

Dalje, ono što jeste konstanta koja se ponavlja je pljuvanje i blaćenje ljudi koji odu iz Željezničara. Spomenuću Odovića ( koji je zaradio masu para rezultatima i neočekivanim uspjehom ) , njega je recimo pile pljuvao na onom smrdljivom forumu i dokazivao kako je Oda lično aminovao Livaje i ostale levate. Osim toga, Oda nema autoritet, Oda nije trener za velike domete ( zato Kostić jeste ). Onda se desi, zasluženi, egzordus pa imamo moderatore tipa onog čije mi se ime gadi napisati. Također mi se čini da nije jedni. Pile, Cwila i još par likova su na potpuno istom fonu.

Onda nije valjao Odović, danas ne valja Amar. Potpuno ista priča. Gredić, koji nam je baš valjao, kaže da nije ni pozvan na skupštinu kluba. Očito da ne valja ni Gredić. Onu dvojicu debila iz SDA i SDP-a ne spominjem, jer su 0 od ljudi + Gušo.

Spin je očit i to ne od jedne osobe. Da se ne lažemo bezveze.

Također, Željezničar ima imovinu pa ne vjerujem nikome. Ne znam zašto bih vjerovao.
Necu se sloziti da sam pljuvao Odu, jer ako nista imam i danas postovanje ako nista ono zbog godina, jedini po kome sam pljuvao je Kokot i to znaju svi. Otkricu ti tajnu Oda bi i sad vjerovatno bio opet trener da mu zdravlje dozvoljava.
Oda je starinski tip trenera, previse postuje upravu i ljude u njoj. Ali izgubio je svalcionicu i igraci su poceli da se ponasaju kako hoce. Memija mu odbrusi u pola treninga, Kokot lagano trckara dok ostali treniraju, Aco kaze da su traninzi bezveze i da se ne radi ni po kakvom programu nego samo dva dva, Edis mu se otrgnuo kontroli i vidio svoju sansu da postane trener. I na kraju upravni odbor glasa na prijedlog jednog clana ( a necu o imenu da opet ne bi ispalo pljuvanje ) o otkazu Odovicu.
I dalje mislim da je Odovicu falilo vise hrabrosti prilikom odabira igraca, jer recimo Amar on tacno zna kakvog igraca ne zeli u ekipi. Oda je jednostavno dobar, premekan i svi oko njega se uobraze od igraca pa nadalje i to ga je kostalo. E neces vjerovati i Kostic je slicno nastradao.
Ja jednostavno nisam neko ko ne moze podnijeti tudje misljenje ali jednostavno imam svoje. Vjerovao ili ne ja sjednem zajedno i sa Neandertalcom na treningu i prokomentarisem igrace trenera igru i nemam problema sa tim neki su ljudi ocito paranoicni pa u svemu vide spin.
Ziv bio :zeljeznicar1:
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

Okolele
Kontakt:

ned sep 04, 2016 11:22 am

cikazubo je napisao/la:A sta je Aco tacno uradio da se smatra hinjom, licemjerom i da mu se skida kapitenska ? Ne branim ga, nit mi je mrzak nit mi je drag, samo me zanima sto se stalno vrti prica da je licemjer i da nije za kapitena.
Ni meni nije jasno zasto toliko pljuju po njemu..Po meni njegova losa igra nema nikakve veze sa nekim bojkotima jer frajer od one povrede oscilira sa formom..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Hurmasica
Kontakt:

ned sep 04, 2016 11:24 am

storm_raider je napisao/la:Na Stanica izgleda Slavko bas ozbiljno racuna.
Ma nema tu puno filozofije trenutno. Stana je prva opcija, Lazić to može valjda isto igrati, a tu je i Beširević kojeg Slavko baš nahvali. Njega očekujem vrlo brzo u prvom timu. Samo što mi je neobično vidjeti Beširevića na beku, obično su tu do sada bili sitniji igrači dok on onako kad ga čovjek vidi baš duge noge ima. :D

slika
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Elegant
Kontakt:

ned sep 04, 2016 11:25 am

Nikad necemo saznati sta je razlog ovih losih igara, da li su fakat bojkotovali Kostica ili su promasaji od igraca kao i velike greske onih sto su ih dovodili. Naravno ima tu i gresaka u taktici i odabiru igraca/izmjena od strane Kostica.

Nadam se da od 10. septembra gledamo Zelju onakvog kakav treba da bude. :palacgore:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

1987
Kontakt:

ned sep 04, 2016 11:58 am

Zna li neko kakav je krizman bio???

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.

Prijava