Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

nikson
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet sep 02, 2016 10:45 pm

Pridruzili se forumu prije 7 dana (Bruda i brat Ramo) da bi mogli pisati protiv i to je to...vi pozivate na neka vjesanja....***** i vas i nalogodavce....A vi Admini banujte me alobodno kad pustate ovakve upade I izrezirane tekstove...
Sad samo mogu reci svaka cast @neandertalac ti makar pises protiv vec mjesecima...
Cuj objesiti na trgu....oooj majko....
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

Hurmasica
Kontakt:

pet sep 02, 2016 10:46 pm

Možda to i nije bila namjera tog komentara gore ali povezivati vješanje, Marijin Dvor, sa našim klubom i ljudima u njemu je odvratno u najmanju ruku. Ko malo poznaje historiju zna o čemu pričam. ;)
Zadnja izmjena: Hurmasica, dana/u pet sep 02, 2016 10:52 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Morzhy
Kontakt:

pet sep 02, 2016 10:46 pm

Sve go plaćenik

Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk

storm_raider
Kontakt:

pet sep 02, 2016 10:48 pm

Vi sto prozivate na neka vjesanja cete malo da odmorite.

@nikson, nece te niko banovati prijatelju.

@Neandertalac je veliki Zeljovac i njegov komentar cekam. Bice u kost, ne sumnjam. :)
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Hurmasica
Kontakt:

pet sep 02, 2016 10:53 pm

slika

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Elegant
Kontakt:

pet sep 02, 2016 10:54 pm

Ovo oko ovih isplata sve i da je istina OK je, traze ljudi svoje po ugovoru ili idu na komprmis.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

GoodisonPark
Kontakt:

pet sep 02, 2016 10:55 pm

19. septembar 1969. godine: Željezničar – Santos 1:1 (1:0)

“Željo” je meč sa Santosom odigrao u sklopu proslave godišnjice osnivanja kluba, 19. septembra 1921. godine. Njihov sastav je za ovaj susret bio pojačan golgeterom Sarajeva i reprezentativcem Vahidinom Musemićem.

U jednoj tvrdoj, nezanimljivoj, na momente i gruboj utakmici, na sarajevskom Koševu, pred oko 20 hiljada gledalaca, povele su Sarajlije golom Josipa Bukala sa bele tačke u finišu prvog poluvremena. Pele je delovao nezainteresovano tokom čitavog susreta, ali bio mu je dovoljan samo trenutak nepažnje protivničke odbrane da između trojice igrača pošalje loptu iza Fahrije Dautbegovića …
Počivaj u miru Jozo i neka ti je vječna slava i hvala!!!
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

storm_raider
Kontakt:

pet sep 02, 2016 10:57 pm

Vahidin Musemic je bio danas na sahrani.. gospodin, dostojan rival i Jozin prijatelj. Eto tako su nekad ti derbiji izgledali... raja.

@Hurmasica, odakle su ovi tekstovi?

Hurmasica
Kontakt:

pet sep 02, 2016 11:00 pm

storm_raider je napisao/la:Vahidin Musemic je bio danas na sahrani.. gospodin, dostojan rival i Jozin prijatelj. Eto tako su nekad ti derbiji izgledali... raja.

Iz monografija kluba, jedna obuhvata period 1921-1981, druga period od nastanka kluba pa do 1966. Nešto listam večeras pa eto neke odlomke postavljam koji su mi interesantni, a koji nas eto prate još od samog nastajanja. Sreća, tuga, problemi, baš kao sjena, stalno uz našeg Želju :)

storm_raider
Kontakt:

pet sep 02, 2016 11:04 pm

Hurmasica je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:Vahidin Musemic je bio danas na sahrani.. gospodin, dostojan rival i Jozin prijatelj. Eto tako su nekad ti derbiji izgledali... raja.

Iz monografija kluba, jedna obuhvata period 1921-1981, druga period od nastanka kluba pa do 1966. Nešto listam večeras pa eto neke odlomke postavljam koji su mi interesantni, a koji nas eto prate još od samog nastajanja. Sreća, tuga, problemi, baš kao sjena, stalno uz našeg Želju :)
:palacgore: :palacgore:

Svaka cast, postavljaj i dalje. A realno, u ovih 95 godina je to sve neki zacarani krug. Borba sirotinje, radnika, postenjacina, naivcina, ali opet smo tu uvijek i bicemo.

Hurmasica
Kontakt:

pet sep 02, 2016 11:09 pm

Ma kada je u pitanju Željo, neke stvari iz naše historije su toliko slične današnjim da to stvarno nije normalno. Tačno što kažeš začarani krug, od besparice, teških sezona, pa do sezona za pamćenje, pobjeda itd. Stvarno da se čovjek naježi koliko sličnosti. Sve što bude zanimljivo postavit ću :palacgore:

avlami97
Kontakt:

pet sep 02, 2016 11:11 pm

GoodisonPark je napisao/la:

“Željo” je meč sa Santosom odigrao u sklopu proslave godišnjice osnivanja kluba, 19. septembra 1921. godine. Njihov sastav je za ovaj susret bio pojačan golgeterom Sarajeva i reprezentativcem Vahidinom Musemićem.

U jednoj tvrdoj, nezanimljivoj, na momente i gruboj utakmici, na sarajevskom Koševu, pred oko 20 hiljada gledalaca, povele su Sarajlije golom Josipa Bukala sa bele tačke u finišu prvog poluvremena. Pele je delovao nezainteresovano tokom čitavog susreta, ali bio mu je dovoljan samo trenutak nepažnje protivničke odbrane da između trojice igrača pošalje loptu iza Fahrije Dautbegovića …
Fahrija Faćo Dautbegović :? je bio golman Sarajeva i Danama iz Zagreba. Mislim da se nakon toga opet vratio i stao na gol komšija
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Brat RAMo
Kontakt:

pet sep 02, 2016 11:18 pm

storm_raider je napisao/la:Vi sto prozivate na neka vjesanja cete malo da odmorite.

@nikson, nece te niko banovati prijatelju.

@Neandertalac je veliki Zeljovac i njegov komentar cekam. Bice u kost, ne sumnjam. :)
Mozda sam malo pretjerao,ali neko mora odgovarati za ovaj cirkus .

Zar je Neandertalac Zeljovac i zar nije protiv uprave ?
:zeljeznicar1:

storm_raider
Kontakt:

pet sep 02, 2016 11:19 pm

On ce ti morati odgovori na to pitanje najbolje. :)

Bruda.TM
Kontakt:

pet sep 02, 2016 11:30 pm

Ovdje kad napises protiv ove uprave onda si jedan od "placenika" jer si se prijavio prije10 dana.

Kad kad podrzavas ovu Upravu, onda ne valjas i onda te Uprava placa, jedan si od njih, jer sad nema ni titula ni evrope, a Violina recimo ima 17 trofeja.

I sorry za MD, neumjeren komentar, naravno da to ne mislim! :cigara:
Just do it.

Pyongyang 🇰🇵🇰🇵🇰🇵🇰🇵

storm_raider
Kontakt:

pet sep 02, 2016 11:32 pm

Nije problem napisati ista protiv Uprave, smisleno i argumentovano. Pa i ja pisem da su glupost napravili sa ovim igracima, ali pisati da treba da bude neko objesen na M. Dvoru je uzasno. Pogotovo ako znamo ko je na tom M. Dvoru bio objesen. Dobro si i prosao sa obrisanim komentarom i upozorenjem pred ban. Za ostalo, budi slobodan da mi se javis na pp, rado cu procaskati, da ljudima ne zachatavamo temu. Zivio. :)

Hurmasica
Kontakt:

pet sep 02, 2016 11:34 pm

I još ovo za večeras, nasmija me pošteno :lol:

slika

Bruda.TM
Kontakt:

pet sep 02, 2016 11:35 pm

:karanje:
storm_raider je napisao/la:Nije problem napisati ista protiv Uprave, smisleno i argumentovano. Pa i ja pisem da su glupost napravili sa ovim igracima, ali pisati da treba da bude neko objesen na M. Dvoru je uzasno. Pogotovo ako znamo ko je na tom M. Dvoru bio objesen. Dobro si i prosao sa obrisanim komentarom i upozorenjem pred ban. Za ostalo, budi slobodan da mi se javis na pp, rado cu procaskati, da ljudima ne zachatavamo temu. Zivio. :)
:palacgore:
Slazem se. Ide PP
Just do it.

Pyongyang 🇰🇵🇰🇵🇰🇵🇰🇵

Brat RAMo
Kontakt:

pet sep 02, 2016 11:37 pm

Brisi ,brisi :mrgreen:

Pozdrav za sve prave Zeljovce i naravno Neandertalca :)

VOLIM TE ZELJO !!!

GoodisonPark
Kontakt:

pet sep 02, 2016 11:39 pm

avlami97 je napisao/la:
GoodisonPark je napisao/la:

Fahrija Faćo Dautbegović :? je bio golman Sarajeva i Danama iz Zagreba. Mislim da se nakon toga opet vratio i stao na gol komšija
Evo i ja baš gledam u sezoni 70/71; 71/72 je branio za Dinamo a u sezoni 75/76 je branio u Sarajevu..

Jedna interesantna slika
slika
Kako se zove fudbaler drugi sa desna, četvrti sa lijeva?
Gledaj krpenjača Boga ti poljubim ni jedna nije ista, današnji igrači sa ovom loptom ne bi dobacili do peterca iz kornera :kafa:
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.

Prijava