Ja cu reci samo jedno OVO CE BITI JAKO,JAKO MUCNA I TESKA SEZONA I NIKAD GORA.
Igra ce biti zabij gol i povuci se i brani to je jadno i cemerno i da to gledamo ponovo vec 20 godina..jednom rijecju smjesno
Bitno je srat' pa kako godcikazubo je napisao/la:Oj sunce ti poljubim, 100 puta napisano Nikolić više nije zadužen za sportski dio, 100 puta napisano imamo PREVIŠE napadača moramo se riješit Pozde ili Steve, 100 puta napisali Bevab ima fobiu od duela a Husić budala nije normalan treba ih se riješiti, 100 puta napisali što nema našeg Keme previše smo štopera doveli, i onda kad se to sve riješi i sasječe nađu se neki koji opet idu u kontru svemu što se uradi i smatrajući sebe ne znam ti ni ja kakvim licima kojim se treba nešto odgovarat a najjače još spominju odakle tj iz čijeg će se džepa finansirati raskidi, kao da su oni isplaćivali i dovodili igrače dan te yebo
Hvala Slavko, i slijep covjek je vidio da Husic i Bevab nemaju sta traziti u Zelji. Pozder je skup da bude treca ili cetvrta napadacka opcija, a mi igramo s 1 napadacem. Halvadzic nije pokazao mnogo, ali zbog godina bih volio da mu se izganja posudba, nije da ne zna, ali jednostavno nije pokazao kod nas. Grk je vjerujem preskup da svaku trecu ulazi 10 minuta, to moze i Kemo.exbabilon je napisao/la:Ja mislim da je najbolje da ga se rijesimo, po sto je moguce kracem postupku.
Husic, Bevab, Pozder noga sto prije. Na posudbu Mujagica, Dzenisa, Kemu i Durakovica.. Vidjeti hoce li Petrovic sta napraviti sa Zericem i Halvadzicem, krajnje je vrijeme da pocnu dobijati neke minute ili da traze drugu sredinu (posudba).
Šta imaš protiv nas Nikolića??Grbavica je napisao/la:Bolje da su se kutarisali Steve Nikolića. Iako smo imali 4 napadača, doveli su ga, a čovjek ne može 20 minuta izdržati. Sami od sebe pravimo cirkus.
To mi je jedino krivo, sto ostade Nikolic a ode Pozder za kojeg sam siguran da je bolji. Ali eto, imam puno povjerenje u Celu.Grbavica je napisao/la:Bolje da su se kutarisali Steve Nikolića. Iako smo imali 4 napadača, doveli su ga, a čovjek ne može 20 minuta izdržati. Sami od sebe pravimo cirkus.
Ja bih tu dodao i jednog golmana...zubanovic89 je napisao/la:Memija, Stevanovic, Kosoric, Boccacini, Kemo, Stanic, Jahic. Ovo je sasvim dovoljno do zime za odbranu. Naredni rok bi trebali zaganjati 1 lijevog beka i desetku po meni i nista vise.
5 godina starijeg igrača ostavljaš u klubu. Igrača koji je forsiran maksimalno bez ikakvog razloga, odigrao previše minuta sa siromašnim učinkom. Vjerujem da bi Pozder imao isti ako ne i bolji učinak da je igrao na svojoj poziciji. Stvarno mi nije jasno po čemu je Nikolić zaslužio toliku minutažu, ali eto hajde.fcz je napisao/la:To mi je jedino krivo, sto ostade Nikolic a ode Pozder za kojeg sam siguran da je bolji. Ali eto, imam puno povjerenje u Celu.Grbavica je napisao/la:Bolje da su se kutarisali Steve Nikolića. Iako smo imali 4 napadača, doveli su ga, a čovjek ne može 20 minuta izdržati. Sami od sebe pravimo cirkus.
Najbitnije je da smo se rijesili one dvije budale.
Jos kad bi uboli jedno dva pojacanja u ovoj pauzi, to bi vec bilo nesto...