Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Špekac1921
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto avg 30, 2016 1:12 pm

arelinho je napisao/la:Uredu razumijem za Husića,Halvadžića i Toskasa. Nejasno mi je zbog Bevaba i Pozdera. Pogotov Pozdera koji se nije pokazao loše. Ja nisam bio za tjeranje igrača jer je prelazni rok na kraju i nemaš koga dovesti. Ovako si otjerao pet igrača, a nisi doveo nikog. Ne znam šta bi rekao. Ako se ne dovede neko ko će zamjeniti nekog od ovih pet onda se po meni ništa nije uradilo jer je ovaj prvi dio sezone najduži i najbitniji.
Ma Pozder je bio loš, jedini mu je izgovor što je bio guran na lijevo krilo.
Fulio je dva tri zicera i nije se ni po čemu pokazao.

Bevab je strašljiv, to smo svi ustanovili i znaš da je jako teško takvog igrača dovesti u red nakon teže povrede.
A nama takvi ne trebaju.
Kad nikog nema znaj da tu sam ja, da ti pjevam i za te da se lemam...
Samo tebe volim ja, tebe volim ja..

omladina1921zeljina
Kontakt:

Tačno nekad ne kontam ljude. Još jučer se kaže da treba otjerati, podijeliti ispisnice. Kad se to uradi, onda to ne valja, jer se tjeraju igrači... nije se rodio ko je narodu ugodio...
avanti ragazzi di buda, avanti ragazzi di pest, studenti, braccianti, operai il sole non sorge piad est!

CN 1969

LOBOTOMCI 2016

damirfile
Kontakt:

Reko je salko da ima previse igraca i da ce smanjiti roster. Samo trebo je jos koga od ovih "igracina" tazv nogirati.

Plava Porodica
Kontakt:

Zato ostaviti Salku makar u federalnoj igrali,pu pu pu, nek pravi sebi ekipu naredna dva prelazna i vozdra.

Sent from my LG-K350 using Tapatalk
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Dr. Adzem
Kontakt:

uto avg 30, 2016 1:14 pm

Jest al mi nemamo niti jednog lijevog beka i nit lijevog krila
Cuva Bog Zelju svog!

nikson
Kontakt:

uto avg 30, 2016 1:14 pm

Kako njje truhla jabuka Husic nas ubio u dvije utakmice...Bevab nesposoban bio,Halvadzic sw kod tri trenera nije uspio nametnuti - nemoguce da je dobar...ovaj Grk turisticki dosao, jedino mi je zao Pozdera....zavaljen je bio od pocetka al valjda Slavko zna zasto i on...juniora na beka i nek se uz slavku uci, za polaq godine ce naucit nego Bevab za karijeru...
I kakav ba opstanak, kakve gluposti.
Pa mi dignemk li se za 30% dobit cemo sve, da ne pricam o tome da jos sa svim direktnim konkurentima imamo po 3 utakmice....vjerujem u titulu dok god matematika to dopusta!
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

shzna
Kontakt:

uto avg 30, 2016 1:15 pm

omladina1921zeljina je napisao/la:Tačno nekad ne kontam ljude. Još jučer se kaže da treba otjerati, podijeliti ispisnice. Kad se to uradi, onda to ne valja, jer se tjeraju igrači... nije se rodio ko je narodu ugodio...
Problem je u tome što je dovedeno 10 igrača ovog ljeta a 5 ih već otpušteno, a ni u septembar zakoračili nismo. Može li to Željo sebi dopustiti? Pored toga što je bruka u fudbalskom svijetu, vjerovatno ćeš morati neke pare izletiti za raskide.

I to nije slučaj samo ovog ljeta, već evo dvije godine se igrači i treneri smjenjuju kao na traci. Mislim da je vrijeme i da Nikolić ide, ma kakve god stvari uradio, jer ovo oko sportskog segmenta sve ide njemu na dušu.
1987

droba
Kontakt:

uto avg 30, 2016 1:16 pm

stana ce pokrivat lijevu stranu zajedno sa krizmanom i to ce biti udarni dvojac

Hurmasica
Kontakt:

uto avg 30, 2016 1:17 pm

Pa neće se Nikolić više baviti tim stvarima rečeno već 100 puta.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

pintol_TM87
Kontakt:

uto avg 30, 2016 1:18 pm

SIMA_SIMAU je napisao/la:Cuj Toskas otjeran pa momak nije sanse dobio...ko ga je doveo treba da odgovara za ovakve propuste.
taj sto ga je doveo je vec otisao

Veteran1965
Kontakt:

uto avg 30, 2016 1:18 pm

Mislim da neće više biti ovakvih rotiranja igrača ubuduće. Mrvica će to držati pod kontrolom, utezati ekipu, uigravati, graditi disciplinu i trku. Činjenica je da nam par pozicija nije najbolje pokriveno,( lijevi bek, desetka) i mislim da će se to ganjati na zimskoj pauzi. Što neko reče, možda se nešto nađe i u juniorima, a ko zna šta u glavi Slavko ima sa pozicijama postojećeg igračkog kadra. Takođe mislim da nam treba i kvalitetan golman, jer imamo dvojicu od kojih nas samo glava može zabolit. Spremni su da odbrane sve (i jesu), ali i da prime smješne golove.
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Samo 5% i ni stolice više!!!!

Hurmasica
Kontakt:

uto avg 30, 2016 1:19 pm

Denis Pozder, Dimitris Toskas, Senad Husić i Dino Bevab trajali su sedam utakmica u Fudbalskom klubu Željezničar, a pored njih četvorice Slavko Petrović se odrekao i Mirze Halvadžića.

Napadač Pozder, te defanzivci Husić, Toskas i Bevab dovedeni su u prethodnom prelaznom roku, ali dolaskom Slavka Petrovića odlučeno je da oni nemaju mjesto u ekipi iz Zvorničke 27.

"Da se to ne bi pogrešno protumačilo u javnosti. Nijedne trule jabuke u Željezničaru nema. Ekipa je homogena i jednostavno je to veliki plus za svakog trenera. Četiri igrača ne mogu sportski da nam pomognu i zbog toga smo im se zahvalili. Peti bi možda i mogao da nam pomogne, ali se dosta drugih stvari nije poklopilo", rekao je Petrović za Radiosarajevo.ba.

Na pitanje da li će pojačati redove Željezničara nekim novim fudbalerom, Petrović je rekao:

"Ja sam rekao da ću pokušati s ovim igračkim kadrom doći do zacrtanog cilja. Rekao sam i da vjerujem u ovaj igrački kadar. Moj cilj nije da ja nešto sada jurim. Znam da smo ostali u deficitu u odbrani, ali vjerujem da ćemo pokriti četiri pozicije sa šest igrača. Ako bi nešto iskrslo na toj poziciji, onda dobro, ali vjerujem da će ovi igrači iskoristiti ukazano povjerenje", dodao je Petrović.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

pintol_TM87
Kontakt:

uto avg 30, 2016 1:20 pm

droba je napisao/la:stana ce pokrivat lijevu stranu zajedno sa krizmanom i to ce biti udarni dvojac
lazic mora da igra jer je on nas najbolji igrac samo kada bude spreman..

Okolele
Kontakt:

uto avg 30, 2016 1:20 pm

nikson je napisao/la:Kako njje truhla jabuka Husic nas ubio u dvije utakmice...Bevab nesposoban bio,Halvadzic sw kod tri trenera nije uspio nametnuti - nemoguce da je dobar...ovaj Grk turisticki dosao, jedino mi je zao Pozdera....zavaljen je bio od pocetka al valjda Slavko zna zasto i on...juniora na beka i nek se uz slavku uci, za polaq godine ce naucit nego Bevab za karijeru...
Pa mi dignemk li se za 30% dobit cemo sve, da ne pricam o tome da jos sa svim direktnim konkurentima imamo po 3 utakmice....vjerujem u titulu dok god matematika to dopusta!

:palacgore:

Husić dijabola žešća u dvije utakmice nas direktno ostetio derbi i Celik..
Bevab nespreman,los..Protiv Sirokog nas je mogao kostati bodova ali sreca nije..
Halvadzić tresla se gora rodio se mis..
Toskas i ne znamo kakav je..
Pozder ko eto mogao je ostati,u derbiju je bio dobar ali ostalo nista specijalno..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

sergejevic

uto avg 30, 2016 1:22 pm

pintol_TM87 je napisao/la:
droba je napisao/la:stana ce pokrivat lijevu stranu zajedno sa krizmanom i to ce biti udarni dvojac
lazic mora da igra jer je on nas najbolji igrac samo kada bude spreman..
Kako mislis najbolji?
Bolji od Bekrica? :DD:

Charlie Sheen
Kontakt:

uto avg 30, 2016 1:24 pm

Cuj nece Nikolic se vise tim baviti,nece sigurno on iz svog dzepa placati ove raskide,nekako mi nerealno djeluje da ce se sporazumno raskinuti ugovori jer su ljudi otjerani u sred sezone i pred kraj prelaznog roka,za ovo mora neko odgovarati.

Vrag

uto avg 30, 2016 1:24 pm

nikson je napisao/la:Kako njje truhla jabuka Husic nas ubio u dvije utakmice...Bevab nesposoban bio,Halvadzic sw kod tri trenera nije uspio nametnuti - nemoguce da je dobar...ovaj Grk turisticki dosao, jedino mi je zao Pozdera....zavaljen je bio od pocetka al valjda Slavko zna zasto i on...juniora na beka i nek se uz slavku uci, za polaq godine ce naucit nego Bevab za karijeru...
Husic nije truhla jabuka on je idiot. Ovo ostalo je za Olimpika

shzna
Kontakt:

uto avg 30, 2016 1:26 pm

Jeste li spremni na to da Husić i Pozder negdje proigraju kako treba?
1987

Dr. Adzem
Kontakt:

uto avg 30, 2016 1:27 pm

Otjero je sve što su došli preko yutua a žalosti majko moja
Cuva Bog Zelju svog!

teteac8684
Kontakt:

uto avg 30, 2016 1:31 pm

shzna je napisao/la:Jeste li spremni na to da Husić i Pozder negdje proigraju kako treba?
Pozder možda i nekako, ovaj bolid nema šanse...

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 8 gostiju.

Prijava