Pa koji je smisao takve priče ? To je uvijek tako kao Juve u Italiji ili Bayern u Njemačkoj, kakav god penal da dobiju ide hajka, tako ti je to kad si najbolji i najdominantniji, samo što mi to odavno više nismo, saće se Zrinjskom gaće skidat, a kad ideš ili ti dolaze Željo ili Sarajevo igraš otvoreno i napadački pa možda se posreće i 3 boda. Jadno..Eisenbahner1921 je napisao/la:Mislim da niko ne dvoji da li je bio penal ili ne. Poteže se priča bi li se to nama sudilo da je kontra situacija... ŠBBKBBcikazubo je napisao/la:Nek objavljuju šta hoće ti plaćenički portali, a što se tiče penala sasvim je opravdano dosuđen i nemamo se šta žaliti.exbabilon je napisao/la:A to s penalom je posebna prica. Niko se nije ni ocesao zbog penala koji je sviran 5 minuta do kraja i tako direktno odlucio rezultat utakmice. Da je nama sviran isti ovaj, prvo bi tekma u Zenici bila prekinuta, svi portali bi objavili snimak s pitanjem "Da li je Celik ostecen?"..
Prvog i jedinogshzna je napisao/la:Ali, potez Stevanovića kod našeg prvog gola.
Zato i napisah ŠBBKBB. Mi možemo samo o tome pričati i ništa višecikazubo je napisao/la: Pa koji je smisao takve priče ? To je uvijek tako kao Juve u Italiji ili Bayern u Njemačkoj, kakav god penal da dobiju ide hajka, tako ti je to kad si najbolji i najdominantniji, samo što mi to odavno više nismo, saće se Zrinjskom gaće skidat, a kad ideš ili ti dolaze Željo ili Sarajevo igraš otvoreno i napadački pa možda se posreće i 3 boda. Jadno..
Ma ja, više ne znam ni šta pišem.exbabilon je napisao/la:Prvog i jedinogshzna je napisao/la:Ali, potez Stevanovića kod našeg prvog gola.
To je to. Penal naprave i puno bolji igrači u daleko bitnijim utakmicama, ali njegovo pozicioniranje je očajno, smiješno kako ga lopta preskoči. Ono se ne smije dešavati profesionalnom igraču, kao ni dodavanje sa 5 metara protivničkom golmanu koji je već na zemlji.Minjore je napisao/la:MA raniti ga u oba koljena, samo zato sto mu je jebena lopta pala na zemlju i onda odskocila, prije penala. Pa pas vam jeboo majku sta vi ucite kroz zivot.. Onakav Kramaric je Marcelo za oba ova paraplegicara..
I ja ovakav mahmuran ili ko sinoc pjan ko zemlja bih izbio onu loptu ili zakucao ono Dzenisovo. I nek se gone u pm i oni i guranje Dzenisa u vezni red. Pa radije stavi malog Sabanadovica nek igra svoju poziciju, a ne izmisljati nesto sto je nemoguce..shzna je napisao/la:To je to. Penal naprave i puno bolji igrači u daleko bitnijim utakmicama, ali njegovo pozicioniranje je očajno, smiješno kako ga lopta preskoči. Ono se ne smije dešavati profesionalnom igraču, kao ni dodavanje sa 5 metara protivničkom golmanu koji je već na zemlji.Minjore je napisao/la:MA raniti ga u oba koljena, samo zato sto mu je jebena lopta pala na zemlju i onda odskocila, prije penala. Pa pas vam jeboo majku sta vi ucite kroz zivot.. Onakav Kramaric je Marcelo za oba ova paraplegicara..
I crveni protiv Sarajeva je namjeran 100%Alipasino je napisao/la:Pa ljudi Husic pravi namjerno penal namjerno obara igraca koji nije uopste u sansi.Celo odma to tjeraj pod hitno.
husić nema dovoljno mozga da nekog bojkotuje,pitanje je da li mu je uopšte poznat pojam bojkot i da li zna šta to znači.Alipasino je napisao/la:Pa ljudi Husic pravi namjerno penal namjerno obara igraca koji nije uopste u sansi.Celo odma to tjeraj pod hitno.
Sto je najgore i kad ga je preskocila lopta, Jahic je stajao odma iza da zatvori, al debil je debil sta ces.Izlija je napisao/la:Nemam druge opisne riječi nego glupan, u svojoj bašči se ne čeka ondje da lopta padne na teren nego je u zraku zvekneš da zviždi do napadača koji je ostao u protivničkoj polovini gotovo sam, penal koji je sviran je čist ko suza.