Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

shzna
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned avg 28, 2016 12:38 pm

Ali, potez Stevanovića kod našeg prvog gola. :klanjase2:
1987

cikazubo
Kontakt:

ned avg 28, 2016 12:40 pm

Eisenbahner1921 je napisao/la:
cikazubo je napisao/la:
exbabilon je napisao/la:A to s penalom je posebna prica. Niko se nije ni ocesao zbog penala koji je sviran 5 minuta do kraja i tako direktno odlucio rezultat utakmice. Da je nama sviran isti ovaj, prvo bi tekma u Zenici bila prekinuta, svi portali bi objavili snimak s pitanjem "Da li je Celik ostecen?"..
Nek objavljuju šta hoće ti plaćenički portali, a što se tiče penala sasvim je opravdano dosuđen i nemamo se šta žaliti.
Mislim da niko ne dvoji da li je bio penal ili ne. Poteže se priča bi li se to nama sudilo da je kontra situacija... ŠBBKBB
Pa koji je smisao takve priče ? To je uvijek tako kao Juve u Italiji ili Bayern u Njemačkoj, kakav god penal da dobiju ide hajka, tako ti je to kad si najbolji i najdominantniji, samo što mi to odavno više nismo, saće se Zrinjskom gaće skidat, a kad ideš ili ti dolaze Željo ili Sarajevo igraš otvoreno i napadački pa možda se posreće i 3 boda. Jadno..

exbabilon
Kontakt:

ned avg 28, 2016 12:41 pm

shzna je napisao/la:Ali, potez Stevanovića kod našeg prvog gola. :klanjase2:
Prvog i jedinog :cry:

Eisenbahner1921
Kontakt:

ned avg 28, 2016 12:42 pm

cikazubo je napisao/la: Pa koji je smisao takve priče ? To je uvijek tako kao Juve u Italiji ili Bayern u Njemačkoj, kakav god penal da dobiju ide hajka, tako ti je to kad si najbolji i najdominantniji, samo što mi to odavno više nismo, saće se Zrinjskom gaće skidat, a kad ideš ili ti dolaze Željo ili Sarajevo igraš otvoreno i napadački pa možda se posreće i 3 boda. Jadno..
Zato i napisah ŠBBKBB. Mi možemo samo o tome pričati i ništa više
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

shzna
Kontakt:

ned avg 28, 2016 12:42 pm

exbabilon je napisao/la:
shzna je napisao/la:Ali, potez Stevanovića kod našeg prvog gola. :klanjase2:
Prvog i jedinog :cry:
Ma ja, više ne znam ni šta pišem. :rofl:

Ono što bih ja prokomentarisao kao kontraverznu sudijsku odluku je mogućnost da igraču Čelika da crveni karton, ne sjećam se koji je igrač u pitanju, kada je Bekrića sa dvije noge pokupio na sredini terena i to obje noge ispružene sa džonom prema gore. Dobio je žuti.
1987

nikson
Kontakt:

ned avg 28, 2016 12:44 pm

Samo bih volio da protiv Krupe bude izmjena u 25. min Lendric out bilo ko IN...
Pa se spusti zvijezdo na zemlju, jedno je ne zabiti gol, fulati sve zivo a sasvim drugo, prestati da se boris, ne dobiti duel vec 4 utakmice itd itd...Picko jebena zalim svaku dobru rijec koju sam rekao za tebe.
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

ned avg 28, 2016 12:44 pm

MA raniti ga u oba koljena, samo zato sto mu je jebena lopta pala na zemlju i onda odskocila, prije penala. Pa pas vam jeboo majku sta vi ucite kroz zivot.. Onakav Kramaric je Marcelo za oba ova paraplegicara..

shzna
Kontakt:

ned avg 28, 2016 12:47 pm

Minjore je napisao/la:MA raniti ga u oba koljena, samo zato sto mu je jebena lopta pala na zemlju i onda odskocila, prije penala. Pa pas vam jeboo majku sta vi ucite kroz zivot.. Onakav Kramaric je Marcelo za oba ova paraplegicara..
To je to. Penal naprave i puno bolji igrači u daleko bitnijim utakmicama, ali njegovo pozicioniranje je očajno, smiješno kako ga lopta preskoči. Ono se ne smije dešavati profesionalnom igraču, kao ni dodavanje sa 5 metara protivničkom golmanu koji je već na zemlji.
1987

cala
Kontakt:

ned avg 28, 2016 12:48 pm

Husic fakat nije dobar u glavu. Vise je naskodio ekipi nego dobrog donio otkako je dosao. Pod hitno tjerat iz ekipe.

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

ned avg 28, 2016 12:55 pm

shzna je napisao/la:
Minjore je napisao/la:MA raniti ga u oba koljena, samo zato sto mu je jebena lopta pala na zemlju i onda odskocila, prije penala. Pa pas vam jeboo majku sta vi ucite kroz zivot.. Onakav Kramaric je Marcelo za oba ova paraplegicara..
To je to. Penal naprave i puno bolji igrači u daleko bitnijim utakmicama, ali njegovo pozicioniranje je očajno, smiješno kako ga lopta preskoči. Ono se ne smije dešavati profesionalnom igraču, kao ni dodavanje sa 5 metara protivničkom golmanu koji je već na zemlji.
I ja ovakav mahmuran ili ko sinoc pjan ko zemlja bih izbio onu loptu ili zakucao ono Dzenisovo. I nek se gone u pm i oni i guranje Dzenisa u vezni red. Pa radije stavi malog Sabanadovica nek igra svoju poziciju, a ne izmisljati nesto sto je nemoguce..

Alipasino
Kontakt:

ned avg 28, 2016 12:55 pm

Pa ljudi Husic pravi namjerno penal namjerno obara igraca koji nije uopste u sansi.Celo odma to tjeraj pod hitno.

SIMA_SIMAU
Kontakt:

ned avg 28, 2016 1:01 pm

Alipasino je napisao/la:Pa ljudi Husic pravi namjerno penal namjerno obara igraca koji nije uopste u sansi.Celo odma to tjeraj pod hitno.
I crveni protiv Sarajeva je namjeran 100%
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Izlija
Moderator
Kontakt:

ned avg 28, 2016 1:01 pm

Nemam druge opisne riječi nego glupan, u svojoj bašči se ne čeka ondje da lopta padne na teren nego je u zraku zvekneš da zviždi do napadača koji je ostao u protivničkoj polovini gotovo sam, penal koji je sviran je čist ko suza.
イビチャ・オシム

psihopata
Kontakt:

ned avg 28, 2016 1:04 pm

Alipasino je napisao/la:Pa ljudi Husic pravi namjerno penal namjerno obara igraca koji nije uopste u sansi.Celo odma to tjeraj pod hitno.
husić nema dovoljno mozga da nekog bojkotuje,pitanje je da li mu je uopšte poznat pojam bojkot i da li zna šta to znači.
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

SIMA_SIMAU
Kontakt:

ned avg 28, 2016 1:12 pm

Stana na lijevog beka a Lazic na lijevo krilo i problem otklonjen. Protiv Krupe bi poceo sa Lendricem ali na poluvremenu bi dao Nikolicu sansu bez obzira na rezultat. Nikolic je pravi napadac.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

MrRiccoli
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

ned avg 28, 2016 1:18 pm

Izlija je napisao/la:Nemam druge opisne riječi nego glupan, u svojoj bašči se ne čeka ondje da lopta padne na teren nego je u zraku zvekneš da zviždi do napadača koji je ostao u protivničkoj polovini gotovo sam, penal koji je sviran je čist ko suza.
Sto je najgore i kad ga je preskocila lopta, Jahic je stajao odma iza da zatvori, al debil je debil sta ces.

Sent from my C5303 using Tapatalk

mirzza
Kontakt:

ned avg 28, 2016 1:25 pm

Lazić bek, Grizman krilo

LARSSON
Kontakt:

ned avg 28, 2016 1:26 pm

viewtopic.php?p=101561" target="_blank

Jaozinho22

ned avg 28, 2016 1:30 pm

Kakav ba crni Stana. Taj može biti eventualno zamjena al na desnoj strani! Na lijevoj nipošto. Il otjeraj Husica il ga stavi da igra,druge nema.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

dell21
Kontakt:

ned avg 28, 2016 1:33 pm

Čitam, izgleda da ce grad Zagreb Dinamu dati zemljiste za gradnju stadiona a sta se desava kod nas. Oj koldzo lopove crko dabogda.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 18 gostiju.

Prijava