Zaslužio je da ide, a da ekipa igra kako treba čovjek bi se i ponadao da će produžiti. Ovako je to samo htjedoh reći nerealno očekivati ali nije nerealno već bezobrazno s naše strane. Samo da mi ga je gdje sresti i potapšati po ramenu, nisam odavno imao želju to uraditi nekom od igračaModel1964 je napisao/la:To je bilo za ocekivatŽvaka je napisao/la:Znate šta je u svemu najtužnije?
Tjeramo mi ovog, tjeramo onog a kako stvari stoje prvi će nam otići najbolji igrač, ne kluba već lige, ne ove sezone nego zadnjih i narednih 5.
Miro radi i želi napredak. Ovde toga nema.
gdje trpa,na treningu?LARS1921 je napisao/la:To što je on zabijao zabijao, četiri tekme ga haman nigdje. Zašto ne probati sa križmanom ako već tako trpa?
Zato i kažem "ako već tako trpa" koliko ga hvale..psihopata je napisao/la:gdje trpa,na treningu?LARS1921 je napisao/la:To što je on zabijao zabijao, četiri tekme ga haman nigdje. Zašto ne probati sa križmanom ako već tako trpa?
Agencija preko koje je došao Križman je dala garanciju za njega da ako ne budemo zadovoljni sa njegovim igrama do Decembra će nam isplatiti sve što smo mu dali.LARS1921 je napisao/la:Markovića uigravamo najmanje mjesec dana. Ako je tako dobar Križman na krilu, kakavje onda na prirodnoj poziciji.
Da je dovest normalnog golmana, a ima ih
A brat će u januaru zaigrati prvi putDolina je napisao/la:Agencija preko koje je došao Križman je dala garanciju za njega da ako ne budemo zadovoljni sa njegovim igrama do Decembra će nam isplatiti sve što smo mu dali.LARS1921 je napisao/la:Markovića uigravamo najmanje mjesec dana. Ako je tako dobar Križman na krilu, kakavje onda na prirodnoj poziciji.
Biće to vrlo brzo, no sikirikiLARS1921 je napisao/la:A brat će u januaru zaigrati prvi putDolina je napisao/la:Agencija preko koje je došao Križman je dala garanciju za njega da ako ne budemo zadovoljni sa njegovim igrama do Decembra će nam isplatiti sve što smo mu dali.LARS1921 je napisao/la:Markovića uigravamo najmanje mjesec dana. Ako je tako dobar Križman na krilu, kakavje onda na prirodnoj poziciji.
to ja više onako rekoJaozinho22 je napisao/la:Evo stigoh iz smrdigrada oko 10 do 11 i čitam sta pišete...Po meni Radinovic sam držao vezni red i puno serete za Beganovića pa momak danas igrao zadnjeg veznog a do danas lijevo krilo. Nikad na pravoj poziciji,bukvalno momak na 25% mogućnosti...Larson kaže da je debeo!! Pa sta ti gledaš dragi Larsone!?
Bekovi katastrofa,raduje me ono što je Lazic pokazao otkako je ušao. Veca sarlatan opet kardinalna greška,sreća pa onaj njihov ne zna. Jahic i Bocca odličan štoperski par. I da vakat je da neko ohladi Lendrića! Nemam ništa protiv njega, momak mi je drag ali se ufurao viška u zadnje vrijeme.Ne znam sta mu je al bi mu klupa malo godila,umislio frajer da je nedodirljiv.
Usput ja sam nekako optimistican.Ako se Celi ne budu miješali u rad ovo će biti dobro.
Ma iskreno ja ga očekujem već protiv Krupe pa makar i na klupi. Rekao sam već ranije, vratio se Stana, Lazić se oporavio a doveli smo i Križmana. Valjda se može nešto od te lijeve strane napraviti da se malo rastereti Mićo. Kako su raja hvalila Križmana tako sam i dosta pohvala čuo za Markovića pa valjda i on dobar bude. Slavko će ovo posložiti kako treba na pauzi siguran sam u to. VTŽDolina je napisao/la:Biće to vrlo brzo, no sikirikiLARS1921 je napisao/la:A brat će u januaru zaigrati prvi putDolina je napisao/la: Agencija preko koje je došao Križman je dala garanciju za njega da ako ne budemo zadovoljni sa njegovim igrama do Decembra će nam isplatiti sve što smo mu dali.