Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Plava Porodica
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub avg 27, 2016 12:49 am

A inace Zenica lijepo mirise :kafa:

Karaj Zeljo radioaktivne !

@joazinho :palacgore:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Izlija
Moderator
Kontakt:

sub avg 27, 2016 12:50 am

Jaozinho22 je napisao/la:
Vrag je napisao/la:Ne volim Čelik ni Robijase nikako. Pogotovo sada kada im je dosao ovaj smrad hinjavi.
Ali nazivati jedan grad svoje drzave smrdi grad je vec malo glupo. Vrijedjanje samog sebe.
Bježi tamo, ti trebaš da budeš anđel a ne vrag :ne:
Ma Vrag pravi šejtan, navlači sad da se neko upali objašnjavajući zašto je Smrdigrad. :rofl: :rofl: :rofl:
イビチャ・オシム

Vrag

sub avg 27, 2016 12:53 am

Morao si... :roll:

:djavo:

MrRiccoli
Kontakt:

sub avg 27, 2016 1:03 am

I sta sad jesu li ovi debili dobili 300 kvadrata sto su trazili ili manje

Sent from my C5303 using Tapatalk

LARSSON
Kontakt:

sub avg 27, 2016 1:04 am

Da zaključimo:

Mi ne znamo šta smo dali niti šta smo dobili. Znati ćemo ukoliko zvanična objavi.

I nemojte pitati više

MrRiccoli
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sub avg 27, 2016 1:05 am

LARS1921 je napisao/la:Da zaključimo:

Mi ne znamo šta smo dali niti šta smo dobili. Znati ćemo ukoliko zvanična objavi.

I nemojte pitati više
Izvinjavam se sto sam pitao...

LARSSON
Kontakt:

sub avg 27, 2016 1:09 am

Ništa, samo sam ti odgovorio i napisao da raja ne pita bezveze, jer da znamo i da se smije napisati neko bi napisao :ganja:

Čisto da ne bi bilo kao prije "ako je uprava dala nek se svi gone u pm" ili "nek odlaze iz kluba" bla bla

MrRiccoli
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sub avg 27, 2016 1:10 am

LARS1921 je napisao/la:Ništa, samo sam ti odgovorio i napisao da raja ne pita bezveze, jer da znamo i da se smije napisati neko bi napisao :ganja:

Čisto da ne bi bilo kao prije "ako je uprava dala nek se svi gone u pm" ili "nek odlaze iz kluba" bla bla
Mene to ne brine jer vjerujem da je sve u interesu kluba. Kako ide farbanje reflektora zna li ko???

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sub avg 27, 2016 2:14 am

Haloooo, danas Zeljo igra
Željezničar ante portas !

Omar500
Moderator
Kontakt:

sub avg 27, 2016 2:15 am

Joj mi pojma nemamo ko ce sutra istrcati na teren i sta ce Slavko smiksati :D
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Funk
Kontakt:

sub avg 27, 2016 7:00 am

Generalno mi ko navijaci sebi pravise dajemo za pravo. Sta nama znaci taj dogovor izmedju uprave i SD? Mi zelimo stadion, istocnu tribinu... Realno ljudi u SD su nehljebi ali oni imaju legitimno pravo da se laktaju jer je ovo nekad njima pripadalo.

Miske nije paglu, on prije svega voli zelju i nije covjek koji bi prodao maglu pod bubrege.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Virtu4L

sub avg 27, 2016 8:38 am

"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

kontranogama
Kontakt:

sub avg 27, 2016 8:47 am

Svakoga zanima kakav je deal izmedju FK I SD, ali u princpu znamo naduravanje znaci odlaganje gradnje istoka. Vjerovatno se UO vodio mislju da cemo na kraju sezone izboriti evropu i da ce istok biti potreban. Naravno da smo svi protiv davanja i metra prostora vise nego sto je potrebno, ali za dugorocnu politiku (ja bas smaram sa ovim izrazom) ovo je mudar potez.
I jos kontam da vjerovatno misle i na obiljezavanje 100 godisbjice kluba, pa da je plan da stadion bude zavrsen do tog datuma, pa sto prije pocnes ...
.... A ONDA SU BAGERI ODNIJELI STARI ISTOK A VRAG ODNIO SALU...

cikazubo
Kontakt:

sub avg 27, 2016 9:20 am

Funk je napisao/la:Generalno mi ko navijaci sebi pravise dajemo za pravo. Sta nama znaci taj dogovor izmedju uprave i SD? Mi zelimo stadion, istocnu tribinu... Realno ljudi u SD su nehljebi ali oni imaju legitimno pravo da se laktaju jer je ovo nekad njima pripadalo.

Miske nije paglu, on prije svega voli zelju i nije covjek koji bi prodao maglu pod bubrege.

Tako je, ponašaju se kao da će njima nešto iz džepa, neki bi i tjerali upravu, heej tjerali bi ljude jer rade sve da ubrzaju izgradnju tribine na stadionu gdje se nista nije dotaklo 20 godina, a prije par godina svršavali na neke mercedes arene, slovence gdje bi to sve išlo na neki fazon koncesije. Nije se rodio koji bi ovom narodu ugodio.. Što se mene tiče eto im cijeli betonski teren ako ne može nikako drugačije, samo da mi napravimo naš istok kako treba do kraja godine.

Timscho
Kontakt:

sub avg 27, 2016 9:30 am

Funk je napisao/la:Generalno mi ko navijaci sebi pravise dajemo za pravo. Sta nama znaci taj dogovor izmedju uprave i SD? Mi zelimo stadion, istocnu tribinu... Realno ljudi u SD su nehljebi ali oni imaju legitimno pravo da se laktaju jer je ovo nekad njima pripadalo.

Bracika, grijesis...nije tim ljudima nista pripadalo, pripadalo je Sportskom drustvu! U tome I jeste uzrok I ovog I mnogih drugih problema. Razlika u shvatanju svrhe kluba, drustva, zajednice, opstine, drzave... Nekima je svrha licna materijalna korist, a nekima je svrha zajednicka dugotrajna korist. Kad bi ti ljudi iz SD brinuli za imovinu I napredak Kluba, problema na relaciji FK-SD ne bi ni bilo.
svojim snagama na svojoj zemlji

damirfile
Kontakt:

sub avg 27, 2016 9:32 am

0_3 danas :mrgreen:

Josip Bukal
Kontakt:

sub avg 27, 2016 9:34 am

Braco radujmo se dogovoru jer bez dogovora ne bi bilo istoka. Uzivajmo u danima koji slijede i pratimo nicanje istoka :pljesak: .

south side
Kontakt:

sub avg 27, 2016 9:39 am

Ma meni nije dobro kad vidim ko vodi SD braća hatibovic dva prijeratna kriminalca
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.Ivica Osim

Hurmasica
Kontakt:

sub avg 27, 2016 9:59 am

Zastava se plava opet digla, subota je danas Željo igra!

:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

neroazzuro
Kontakt:

sub avg 27, 2016 10:03 am

Ne bih se unaprijed ni radovao niti osuđivao dok ne vidim šta je rezultat tog "dogovora" i da li isti uopšte postoji.
Mada mislim da ce bit podjela jer ce jedni podržavati, a drugi osuđivati dogovoreno iz prostog razloga što ona marva nema nikakvih argumenata da trazi bilo šta osim što nas mogu preko opštine opstruisat sa istokom.
Opet, ako naši ugrade Želju u te njihove hotele i sl. onda to možda bude i obostrano korisno jer ova stoka ima lovu. Dil tipa: mi zemlju, vi lovu i svi mirni kozda i nije toliko loš po nas. Jer se očito i njima žuri više nego nama. Južna magistrala se nastavlja gradit i oni otezanjem gube lovu kao i mi.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

Prijava