Karaj Zeljo radioaktivne !
@joazinho

Ma Vrag pravi šejtan, navlači sad da se neko upali objašnjavajući zašto je Smrdigrad.Jaozinho22 je napisao/la:Bježi tamo, ti trebaš da budeš anđel a ne vragVrag je napisao/la:Ne volim Čelik ni Robijase nikako. Pogotovo sada kada im je dosao ovaj smrad hinjavi.
Ali nazivati jedan grad svoje drzave smrdi grad je vec malo glupo. Vrijedjanje samog sebe.
Izvinjavam se sto sam pitao...LARS1921 je napisao/la:Da zaključimo:
Mi ne znamo šta smo dali niti šta smo dobili. Znati ćemo ukoliko zvanična objavi.
I nemojte pitati više
Mene to ne brine jer vjerujem da je sve u interesu kluba. Kako ide farbanje reflektora zna li ko???LARS1921 je napisao/la:Ništa, samo sam ti odgovorio i napisao da raja ne pita bezveze, jer da znamo i da se smije napisati neko bi napisao
Čisto da ne bi bilo kao prije "ako je uprava dala nek se svi gone u pm" ili "nek odlaze iz kluba" bla bla
Tako je, ponašaju se kao da će njima nešto iz džepa, neki bi i tjerali upravu, heej tjerali bi ljude jer rade sve da ubrzaju izgradnju tribine na stadionu gdje se nista nije dotaklo 20 godina, a prije par godina svršavali na neke mercedes arene, slovence gdje bi to sve išlo na neki fazon koncesije. Nije se rodio koji bi ovom narodu ugodio.. Što se mene tiče eto im cijeli betonski teren ako ne može nikako drugačije, samo da mi napravimo naš istok kako treba do kraja godine.Funk je napisao/la:Generalno mi ko navijaci sebi pravise dajemo za pravo. Sta nama znaci taj dogovor izmedju uprave i SD? Mi zelimo stadion, istocnu tribinu... Realno ljudi u SD su nehljebi ali oni imaju legitimno pravo da se laktaju jer je ovo nekad njima pripadalo.
Miske nije paglu, on prije svega voli zelju i nije covjek koji bi prodao maglu pod bubrege.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Bracika, grijesis...nije tim ljudima nista pripadalo, pripadalo je Sportskom drustvu! U tome I jeste uzrok I ovog I mnogih drugih problema. Razlika u shvatanju svrhe kluba, drustva, zajednice, opstine, drzave... Nekima je svrha licna materijalna korist, a nekima je svrha zajednicka dugotrajna korist. Kad bi ti ljudi iz SD brinuli za imovinu I napredak Kluba, problema na relaciji FK-SD ne bi ni bilo.Funk je napisao/la:Generalno mi ko navijaci sebi pravise dajemo za pravo. Sta nama znaci taj dogovor izmedju uprave i SD? Mi zelimo stadion, istocnu tribinu... Realno ljudi u SD su nehljebi ali oni imaju legitimno pravo da se laktaju jer je ovo nekad njima pripadalo.
Miske nije paglu, on prije svega voli zelju i nije covjek koji bi prodao maglu pod bubrege.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk