pet avg 26, 2016 2:26 pm
Ma vidi se po pisanju ovih debila Hrasno i amazon, da su oni ti koji imaju direktnu vezu sa SD-om i da su sve ove godine jbavali raju u mozak upravo zbog te povezanosti i mrznje prema Zelji kao FK zbog licnih prohtjeva, u tu mrezu su se naravno interesno upleli i portal govnogovnarsko.ba, opcinske strukture, bivse uprave (Kozaric), itd. Drago mi je da je to rijeseno pa makar i sa ustupcima jer ovo je sranje od drzave i bez ustupaka ne mozes jer te onda izjebu pravnom "regulativom" sa kojom izgubis godine i godine vremena i para i zivaca, itd. On tamo pise da je i SD dobilo od direkcije za ceste novac zbog izuzimanja dijela Plavog Zamka zbog izgradnje longitudinale, kao i to da su se uspjesno dogovorili o vecem prilazu istocnoj tribini jer je to lafo bila njihova zemlja. Nadam se da cemo dobiti tacne i precizne detalje tog ugovora koji sklapamo sa njima, koja je nasa steta tu, a koja korist i kada ce napokon poceti radovi na gradnji istocne tribine kao i od kojih sve para, koliko treba, itd. (ovaj mamlaz pise takodje i da smo dobili neke pare sa strane za istok i da to ide i za reflektore). Koliko je sve to tacno sto ovaj debil govori, jer vazda i laze, ja ne znam, ali bilo bi lijepo da znamo... A naravno, ovaj nacelnik je tu ponovo 100%, ma koliko on bio debil, nas svijet je jos gora marva...