Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Omar500
Moderator
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet avg 26, 2016 12:46 pm

irfo je napisao/la:Ako je ikad bilo sanse da igramo grupnu fazu lige prvaka, ovom odlukom uefe ugasene su nam nade
Nisam upucen, je li pala neka odluka? Liga za bogate i 'ekskluzivne'? :ne:
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

irfo

pet avg 26, 2016 12:49 pm

Omar500 je napisao/la:
irfo je napisao/la:Ako je ikad bilo sanse da igramo grupnu fazu lige prvaka, ovom odlukom uefe ugasene su nam nade
Nisam upucen, je li pala neka odluka? Liga za bogate i 'ekskluzivne'? :ne:
http://sport1.ba/uefa-mijenja-sistem-ta ... gi-prvaka/" target="_blank

10 liga uzima skoro sve i onda ostaje 6 mjesta za ostale

dell21
Kontakt:

pet avg 26, 2016 12:50 pm

Ovo je strašno i treba se pobuniti protiv ove odluke. Ovo je samo zbog para i mali klubovi trebaju da se pobune da naprave neku organizaciju pa da oni sta pokusaju . Monopol su uveli . Ko je veliki postaje jos veci a ko je mali nikad nece moci eda da postane veliki.

irfo

pet avg 26, 2016 12:51 pm

dell21 je napisao/la:Ovo je strašno i treba se pobuniti protiv ove odluke. Ovo je samo zbog para i mali klubovi trebaju da se pobune da naprave neku organizaciju pa da oni sta pokusaju . Monopol su uveli . Ko je veliki postaje jos veci a ko je mali nikad nece moci eda da postane veliki.
Meni uopste nije jasno kako je ovo proslo, pa zar u uefi su samo ljudi iz 4 glavne lige? Sta je sa ovim manjim zemljama ima bukvalno 30 zemalja kojima ovo nikako ne odgovara, zar ne bi rus trebao biti novi predsjednik uefe i zar ne bi trebao dobit podrsku citavog balkana kao sto se pisalo? Nije mi jasno uopste kako ovo moze proci

BHDragons
Kontakt:

pet avg 26, 2016 12:55 pm

Evo na GG napisali da smo postigli dogovor sa SD oko istoka.
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
Ni milimetra!

fk1921

pet avg 26, 2016 12:58 pm

Hocu da neko objasni kako je doslo do ovog oko tribine?????????
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

Omar500
Moderator
Kontakt:

pet avg 26, 2016 12:58 pm

irfo je napisao/la:
dell21 je napisao/la:Ovo je strašno i treba se pobuniti protiv ove odluke. Ovo je samo zbog para i mali klubovi trebaju da se pobune da naprave neku organizaciju pa da oni sta pokusaju . Monopol su uveli . Ko je veliki postaje jos veci a ko je mali nikad nece moci eda da postane veliki.
Meni uopste nije jasno kako je ovo proslo, pa zar u uefi su samo ljudi iz 4 glavne lige? Sta je sa ovim manjim zemljama ima bukvalno 30 zemalja kojima ovo nikako ne odgovara, zar ne bi rus trebao biti novi predsjednik uefe i zar ne bi trebao dobit podrsku citavog balkana kao sto se pisalo? Nije mi jasno uopste kako ovo moze proci
Demokratija i kapitalizam...svi jednaki, ali postoje neki koji su 'jednakiji' od drugih. Jeble ih pare.

Praise the sun \[T]/

LARSSON
Kontakt:

pet avg 26, 2016 12:59 pm

fk1921 je napisao/la:Hocu da neko objasni kako je doslo do ovog oko tribine?????????
Šta treba?

Choks
Kontakt:

pet avg 26, 2016 1:00 pm

Konačno bravo

Hurmasica
Kontakt:

pet avg 26, 2016 1:02 pm

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

SWRA_1921
Kontakt:

pet avg 26, 2016 1:05 pm

Bice ti u ponedjeljak saopsteno valjda, odmah bi seoske bune dizali...

LARSSON
Kontakt:

pet avg 26, 2016 1:09 pm

SWRA_1921 je napisao/la:Bice ti u ponedjeljak saopsteno valjda, odmah bi seoske bune dizali...
:palacgore:

Nit znamo kakav je dogovor nit šta. Sačekajte i vidit ćemo

Još da nam je kakvo GSa nabavit :ganja:

[video]https://www.youtube.com/watch?v=4noeWvof2oQ[/video]

Hare79
Kontakt:

pet avg 26, 2016 1:35 pm

barbarez je napisao/la:Jucer sam radio i nisam bio u prilici pratiti ovo sve oko ptedstavljanja Slavke. Jutros sam pogledao par intervjua.
Odusevile su me mnoge stvari.
Ali mi je par detalja zapalo za oko.
Ja sam ovdije trunio 6 kola ko papagaj jednu te istu pricu.
Na stadionu se svadjao sa ljudima. Cak ni na forumu izuzev delinja i fk1921 niko se nije doticao teme o kojoj smo pricali da u ovoj 4 4 2 formaciji kretanje nasih igraca je najveci problem.
To je ono sto me fasciniralo da je Slavko ko trener koji jos nije igrao protiv nas primjetio sve to, gledajuci preko tv. Gdje se sve dosta losije vidi.
Ja sam ovdije pokusavao kao neko ko je dugo godina igrao fudbal u Zelji, da ukazem na to kao problem ali ne pije to vode, dok to sam trener ne uoci. I Svaka ti cast Slavko gigante.
Covjek je u 3 rijeci opisao nasu igru, a da ns cestito nije pogledao.
Ako se sjeca raja govorio sam da su nam napadaci zalijepljeni za stopere , da se ne krecu, da ne prilaze dvojici veznih, pravi se ogromna rupa izmedju veze i napda, ljudi nam popune sredinu sa 5 igraca.
Krila nam stoje previse siroko, nema ko da da loptu.
Jednostavno ti za 4 4 2 moras imati igrace . To je ubitacna formacija ako imas prave igrace za to. Mi nismo izuzev protiv Olimpica napravili cestite sanse.
Znaci covjek je pogodio srz problema.
Moze Lendric biti ne znam ti kakav napadac, on u onoj formaciji je bio obicna karina za ekipu. Blagohevic isto tako. Mi smo samo kruzili oko gola i prebacivali sa lijeve na desnu stranu.
Ako Kostic zaista nije uvidjao ovo sto je Slavko vidio ko tudji trener, onda je sarlatan. Ali sam siguran da su bar igraci mogli neke stvari sami skontati i da su to mogli primjeniti.
Pa ***** mu mater ne mora ti se sve nacrtat.
Puno srece nasim sutra. Trkmu necu moci gledat rahat,Slavko dobrodosao jos jednom. Vidi se odmah da si ono sto nam je trebalo.
I ja sam trunio nekoliko puta da s ovim profilom igrača ne možemo igrati 442. Prvi put sam to napisao još prije prvenstva kad nas je Metalleghe igrački nadigrao na Grbavici. I poslije svakog kola sam pisao o tome jer je to bilo toliko očigledno i nisam mogao da vjerujem da Kostić, kao trener i stručnjak, to ne vidi i ne shvata. Utoliko draža mi je izjava Petrovića da je bilo suludo forsirati tu formaciju sa igračima koji nisu tog profila, odnosno koji nisu toliko pokretljivi. Zato smo se našli u situaciji kakvoj smo. Ni igračima nije ležala ta formacija, veliki broj njih nije igrao na svojim prirodnim pozicijama, frustracija je narasla, nervoza se uvukla u ekipu zbog nemoći na terenu, a kao rezultat imaš 7 bodova u šest kola. Salko će to sad fino posložiti, vratiti ekipi kompaktnost tako da se ne sekiram previše, biće samo bolje. Evropa je sigurna, a ni titula nije daleko.

Hare79
Kontakt:

pet avg 26, 2016 1:43 pm

Nadam se još da ćemo proljetni dio prvenstva, ili barem nekoliko zadnjih kola, gledati sa novog Istoka!

psihopata
Kontakt:

pet avg 26, 2016 1:45 pm

SWRA_1921 je napisao/la:Bice ti u ponedjeljak saopsteno valjda, odmah bi seoske bune dizali...
bravo,i treba se to riješiti dogovorom,nekakvo tjeranje inata i svađa bi nam samo odmogli i usporili toliko čekanu gradnju,sad će valjda sve krenuti kako treba.
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

Hare79
Kontakt:

pet avg 26, 2016 1:49 pm

psihopata je napisao/la:
bravo,i treba se to riješiti dogovorom,nekakvo tjeranje inata i svađa bi nam samo odmogli i usporili toliko čekanu gradnju,sad će valjda sve krenuti kako treba.
Ja mislim da je DžoKol namjerno kočio i usporavao jer je čekao pravi tajming pred izbore da kaže "evo dogovorili su se uz pomoć Općine" i da svečano uruči građevinsku dozvolu. On će od toga napraviti spektakl da se što bolje uslika i snimi. Pa on se pojavi na TV-u kad se negdje zakrpi rupu na cesti.

shzna
Kontakt:

pet avg 26, 2016 1:51 pm

Salko dinamitaš
1987

Omar500
Moderator
Kontakt:

pet avg 26, 2016 1:53 pm

Hare79 je napisao/la:
psihopata je napisao/la:
Ja mislim da je DžoKol namjerno kočio i usporavao jer je čekao pravi tajming pred izbore da kaže "evo dogovorili su se uz pomoć Općine" i da svečano uruči građevinsku dozvolu. On će od toga napraviti spektakl da se što bolje uslika i snimi. Pa on se pojavi na TV-u kad se negdje zakrpi rupu na cesti.
Ima i tu istine

Praise the sun \[T]/

LARSSON
Kontakt:

pet avg 26, 2016 1:57 pm

addyno1
Kontakt:

pet avg 26, 2016 1:58 pm

barbarez je napisao/la:Jucer sam radio i nisam bio u prilici pratiti ovo sve oko ptedstavljanja Slavke. Jutros sam pogledao par intervjua.
Odusevile su me mnoge stvari.
Ali mi je par detalja zapalo za oko.
Ja sam ovdije trunio 6 kola ko papagaj jednu te istu pricu.
Na stadionu se svadjao sa ljudima. Cak ni na forumu izuzev delinja i fk1921 niko se nije doticao teme o kojoj smo pricali da u ovoj 4 4 2 formaciji kretanje nasih igraca je najveci problem.
To je ono sto me fasciniralo da je Slavko ko trener koji jos nije igrao protiv nas primjetio sve to, gledajuci preko tv. Gdje se sve dosta losije vidi.
Ja sam ovdije pokusavao kao neko ko je dugo godina igrao fudbal u Zelji, da ukazem na to kao problem ali ne pije to vode, dok to sam trener ne uoci. I Svaka ti cast Slavko gigante.
Covjek je u 3 rijeci opisao nasu igru, a da ns cestito nije pogledao.
Ako se sjeca raja govorio sam da su nam napadaci zalijepljeni za stopere , da se ne krecu, da ne prilaze dvojici veznih, pravi se ogromna rupa izmedju veze i napda, ljudi nam popune sredinu sa 5 igraca.
Krila nam stoje previse siroko, nema ko da da loptu.
Jednostavno ti za 4 4 2 moras imati igrace . To je ubitacna formacija ako imas prave igrace za to. Mi nismo izuzev protiv Olimpica napravili cestite sanse.
Znaci covjek je pogodio srz problema.
Moze Lendric biti ne znam ti kakav napadac, on u onoj formaciji je bio obicna karina za ekipu. Blagohevic isto tako. Mi smo samo kruzili oko gola i prebacivali sa lijeve na desnu stranu.
Ako Kostic zaista nije uvidjao ovo sto je Slavko vidio ko tudji trener, onda je sarlatan. Ali sam siguran da su bar igraci mogli neke stvari sami skontati i da su to mogli primjeniti.
Pa ***** mu mater ne mora ti se sve nacrtat.
Puno srece nasim sutra. Trkmu necu moci gledat rahat,Slavko dobrodosao jos jednom. Vidi se odmah da si ono sto nam je trebalo.
pisao sam i ja o tome koliko je 4 4 2 zahtjevna formacija koja zahtijeva i top igrace

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.

Prijava