Bit će jebeno, nema šta, za razliku od prije tačno godinu dana ovaj put imate bolji igrački kadar, a o atmosferi da ne pričam. Nekako su se obrnule stvari u odnosu na posljednji derbi.
Cak ni ti ne vjerujes u to sto si rekaoJurisicduska je napisao/la:Ma novi stari prvak sa Koševa pa nek priča ko šta hoće.
Duska planuo.Jurisicduska je napisao/la:Ma novi stari prvak sa Koševa pa nek priča ko šta hoće.
@tryg E ne možeš to reći, mora se vjerovati, zbog tog i jesmo navijači, kad ste vi vjerovali kad ste kasnili 12 bodova, okrenuli sve na pozitivu i u vašu korist, pa se sad legitimno možete nadati istoj mogu i ja. Slažem se da su nam mali procenti ali vjerujem, dok god postoji matematička mogućnost. Ipak je Sarajevo veći klub i od Zrinjskog i od Slobode gore iznad. To je isto ko kad bi Atletiko i Viljareal bježali Realu 5 bodova i ovi odustanu od titule jer su u rezultatskoj krizi, jer imaju nekih internih problema i malo su grohnuli što se tiče igračkog kadra. Realno do kraja samo ste vi i sloboda kvalitetom iznad nas. Mada mislim da Sloboda i nije ali eto.Ajzea je napisao/la:Duska planuo.Jurisicduska je napisao/la:Ma novi stari prvak sa Koševa pa nek priča ko šta hoće.![]()
Jesi li za ostanak ili ostavke sadašnje garniture ljudi, koji vam vode klub?
Ma ništa od tog. Od starta se znalo. Ostat će urbana legenda o puncu, 20000KM, motiv da se prepucava, da se sumnja u sve titule. Eto tako, šteta je veća učinjena samim tim. Husić će se skloniti vremenom, Sloboda ne može dobit licencu, duguju 300.000+ KM čovjeku koji je sad kod nas u upravi, ako on kaže da ne oprašta ne prolongira, ako ih tuži, neće u Europu . Mene sramota što se ime mog kluba spominje u tim aferama koje naravno ne negiram sigurno da je bilo nešto, uvijek toga ima, samo za ovo sad čisto sumnjam. Imam osjećaj da seljak iz Klokotnice vuče neke konce negdje iz prikrajka.Neandertalac je napisao/la:Duska@, vazda si bio jedan od upucenijih. Reci nam koliko znas o istrazi za namijestanja?
Davud Zahirović je taj o kome govoriš, ispravi me ako griješim.Jurisicduska je napisao/la:Ma ništa od tog. Od starta se znalo. Ostat će urbana legenda o puncu, 20000KM, motiv da se prepucava, da se sumnja u sve titule. Eto tako, šteta je veća učinjena samim tim. Husić će se skloniti vremenom, Sloboda ne može dobit licencu, duguju 300.000+ KM čovjeku koji je sad kod nas u upravi, ako on kaže da ne oprašta ne prolongira, ako ih tuži, neće u Europu . Mene sramota što se ime mog kluba spominje u tim aferama koje naravno ne negiram sigurno da je bilo nešto, uvijek toga ima, samo za ovo sad čisto sumnjam. Imam osjećaj da seljak iz Klokotnice vuče neke konce negdje iz prikrajka.Neandertalac je napisao/la:Duska@, vazda si bio jedan od upucenijih. Reci nam koliko znas o istrazi za namijestanja?
Savez pametan, dva saopštenja, jedno o regularnosti, sad će izaći zbog nedostatka dokaza odbačeno, vječno će ostat pitanje je li ili nije.
Iskreno volio bih da osvoji bilo ko osim Slobode, toliko su mi mrski oduvijek, sjećam se tamo kad sam branio komšinice od njihovih ataka, sredina nedojebana totalno.